نسیم گیلان

آخرين مطالب

رسانه انگلیسی: ایران پدافند اسرائیل را فرسوده کرده‌ است سیاسی

رسانه انگلیسی: ایران پدافند اسرائیل را فرسوده کرده‌ است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / طبق اعلام دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ایران تاکنون بیش از 370 موشک بالستیک به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده و به گفته کارشناسان، تل‌آویو و واشنگتن اکنون مجبور به جیره‌بندی موشک‌های دفاعی گران‌قیمت خود هستند.
رسانه انگلیسی در مقاله‌ای با اذعان به کاهش ذخایر موشک‌های رهگیری رژیم صهیونیستی بر اثر حملات بالستیک ایران، گزارش داد که ایالات متحده نیز به‌عنوان حامی تسلیحاتی اصلی این رژیم، نگران ضعیف‌شدن قدرت پدافندی رژیم اشغالگر است.
به گزارش میدل‌ایست‌آی، یک مقام ارشد آمریکایی که در جریان تلاش‌های دولت واشنگتن برای تأمین مجدد سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی قرار دارد، اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در چهار روز جنگ مستقیم با ایران، با سرعت زیادی در حال مصرف موشک‌های رهگیر بالستیک خود است.
این مقام افزود که برخی از مقامات در دولت آمریکا نگران‌اند که حمله مستقیم ایالات متحده به ایران، منجر به تلافی شدیدتر از سوی تهران شود و باعث شود ذخایر جهانی رهگیرهای موشکی ایالات متحده به سطحی «فاجعه‌بار» کاهش یابد.
رژیم صهیونیستی به یک سامانه سه‌لایه پدافند هوایی متکی است، اما حملات اخیر ایران چالش‌ جدی‌ای برای این سامانه‌ها محسوب می‌شوند. گنبد آهنین برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای کوتاه‌برد طراحی شده است، سامانه «فلاخن داوود» برای رهگیری راکت‌های سنگین‌تر و برخی موشک‌های بالستیک استفاده می‌شود، و سامانه‌های «ارو 2» و «ارو 3» به‌منظور انهدام موشک‌های بالستیک – حتی در فضای خارج از جو – طراحی شده‌اند.
با این حال، رژیم صهیونیستی همواره با مشکل در تأمین مجدد موشک‌های سامانه «ارو» مواجه بوده است. میدل‌ایست‌آی پیش‌تر گزارش داده بود که پس از حمله ایران در آوریل 2024، این رژیم برای جایگزینی موشک‌های مصرف‌شده سامانه «ارو» با چالش مواجه شده است. موشک‌های این سامانه به‌صورت مشترک توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی تولید می‌شوند.
«دن کالدل»، مقام سابق پنتاگون در دولت ترامپ، در پستی در شبکه ایکس نوشت: «نوع موشک‌های رهگیری که برای انهدام موشک‌های بالستیک استفاده می‌شود، بسیار گران‌قیمت و تولید انبوه آن‌ها دشوار است.» او همچنین گفت: «با فرض اینکه رژیم صهیونیستی ذخایر خوبی از موشک‌های «ارو» و «استانر» داشته، اما با توجه به استفاده قبلی در برابر حملات حوثی‌ها و حملات موشکی سال گذشته ایران، احتمالاً اکنون نیاز به جیره‌بندی دارند.»
طبق اعلام دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ایران از 13 ژوئن تاکنون حداقل 370 موشک بالستیک به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده است.
ایالات متحده در حال جبران کمبود موشک‌های رهگیر رژیم صهیونیستی است. طبق گزارش میدل‌ایست‌آی، سامانه‌های دفاعی آمریکا از جمله یک واحد سامانه پدافند موشکی «تاد» در اراضی اشغالی مستقر شده و کوشیده‌اند تا موشک‌های ایرانی را هدف قرار دهند.
بازار
در کنار آن، پنتاگون تأیید کرده که نیروی دریایی ایالات متحده از موشک‌های دفاع هوایی SM-3 برای دفاع از رژیم صهیونیستی استفاده کرده است. تحلیلگران نظامی خاطرنشان کرده‌اند که در جریان عملیات نظامی آمریکا علیه انصارالله یمن در سال 2024، نیروی دریایی آمریکا تنها در یک روز معادل یک سال ذخایر موشک SM-3 را مصرف کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/821631/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متا به کاربران هوش مصنوعی خود هشدار داد

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تعرض رژیم صهیونیستی به خاک ایران هدف قرار گرفتند

یمن: برای حمایت از ایران، وارد عمل می‌شویم

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، 28 خرداد 1404

صدراعظم آلمان: اسرائیل «کارهای کثیف» غرب را انجام می‌دهد

‌تجمع اسپانیایی‌ها مقابل سفارت اسرائیل در حمایت از ایران

ایروانی: پاسخ ایران دفاعی، محدود و بازدارنده بود

دفتر احمدی‌نژاد شایعه ترور وی را تکذیب کرد

پلیس فتا: تا ساعاتی دیگر اینترنت به حالت عادی برمیگردد و اینترنت ملی نمی‌شود

تلاش میدانی نیرو‌های امدادی و خدمات رسان به مردم

روزی نو در یکی از شهرهای گیلان

اگر کوسه‌ها شش ندارند، پس سوراخ بینی آن‌ها چه کاربردی دارد؟

هوش مصنوعی مانند انسان فکر می کند

کوتاه کردن شلوار جین بدون برش زدن!

شهادت 3 نفر از کارکنان رسانه ملی در تهران

صدای حقی که خاموش نشد

حمایت قاطع مردم از جهادگران عرصه ی خبر

تعطیلی بازار بورس تا یکشنبه

رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای: قیمت کالاهای اساسی هیچ تغییری نکرده است

قیمت طلا امروز هم اعلام نشد!

یک تن از شهدای حمله دشمن به ساختمان صداوسیما در تهران، گیلانی بود

بقائی در پاسخ به کالاس: لطفاً توجیه‌گر تجاوز  نشوید!

رسانه انگلیسی: ایران پدافند اسرائیل را فرسوده کرده‌ است

شبکه 12 رژیم صهیونیستی: ایران از ابتدای جنگ 400 موشک شلیک کرده است

ارتش خبرداد:‌ انهدام 28 فروند هدف متخاصم؛ پهپاد هرمس شکار شد

پزشکیان در گفت‌وگو با محمد بن زاید: با تداوم جنایت‌گری اسرائیل، منطقه روی صلح و آرامش را نخواهد دید

موج دهم حملات موشکی ایران علیه اسرائیل

ونس: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد

هشدار جدی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: فوراً حیفا و تل‌آویو را ترک کنید

ترامپ در توهم تسلیم ایران

سفیر ایران در روسیه: فراموش نمی‌کنیم در این ایام چه کشورهایی بی‌تفاوت ماندند

لزوم رعایت انصاف در ارائه خدمات اقامتی و گردشگری در گیلان

دشمنان از ردیابی موبایل برای ترور افراد استفاده می‌کند

همه امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی گیلان حضوری برگزار می‌شوند

آمادگی دستگاه‌های اجرایی گیلان برای خدمات رسانی به مردم

جلوی سرتو با چندتا کش اینجوری خوشگل کن!

دیدار فرمانده سپاه قدس گیلان با خبرنگاران رسانه ملی در استان

تلاش شبانه روزی پلیس گیلان برای تامین نظم و امنیت

400 طرح کشاورزی در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

کارگران پای کار ایران هستند

واردکنندگان امروز هم 120 میلیون دلار ارز گرفتند

دستگیری قاتل ظرف یک ساعت در رضوانشهر

همایون کاتوزیان: حمله اسرائیل را به وطنم و فرزندان وطنم محکوم می‌کنم

واکنش وزیر خارجه پاکستان به وطن‌فروشی‌های رضا پهلوی و همکاری او با اسرائیل در حمله به ایران

هلاکت افسران اطلاعاتی اسرائیل در حمله موشکی سپاه به اسرائیل

گزارش جدید آژانس درباره تجاوز اسرائیل به ایران

محل اصابت موشک ایرانی به اسرائیل

رئیس‌جمهور: حمله رژیم صهیونیستی به شبکه خبر، جلوه‌ای دیگر از توحش افسار گسیخته این رژیم است

نحوه صحیح پناه گرفتن در شرایط بحرانی و نکات پناه گیری در هر مکان

توضیح شوکه کننده علم: رنگ بنفش واقعاً وجود ندارد!