نسیم گیلان

آخرين مطالب

پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد سیاسی

پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / رئیس جمهوری با اشاره به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما امروز بیشتر از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم و همه مردم ایران باید دست به دست هم دهند و در برابر تجاوزی که شکل گرفته با قدرت بایستند؛ هر اختلاف گره و مشکلی که وجود داشته، امروز باید همه را کنار گذاشت و با وحدت و انسجام در مقابل این تجاوز جنایتکار نسل کش با قدرت ایستاد.
مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در جلسه روز دوشنبه 26 خرداد 1404 صحن مجلس در جریان بررسی صلاحیت علی مدنی زاده وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونسیتی در به شهادت رساندن تعدادی از فرماندهان نظامی و دانشمندان و مردم ایران گفت: دشمن نمی‌تواند ما و ملت را با زدن، کشتن و ترور کردن، از صحنه خارج کند؛ چراکه هر قهرمانی که پرچم از دستش بیفتد صدها قهرمان دیگر هستند که پرچم را به دست خواهند گرفت و در مقابل ظلم و جور و جنایت و خیانتی که این نامردان می‌کنند، خواهند ایستاد؛ این آن چیزی است که مردم ما تاکنون نشان دادند و با قدرت در مقابل تمام این نامردی‌ها ایستاده‌اند.
وی با بیان اینکه «ما متجاوز نیستیم» عنوان کرد: ما امروز بیشتر از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم و همه مردم ایران باید دست به دست هم دهند و در برابر تجاوزی که شکل گرفته با قدرت بایستند؛ هر اختلاف گره و مشکلی که وجود داشته امروز باید همه را کنار گذاشت و با وحدت و انسجام در مقابل این تجاوز جنایتکار نسل کش با قدرت ایستاد.
بازار
رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه باید با مردم بر اساس حق رفتار کرد، افزود: آنچه که امروز ایران و کشور مطالبه می‌کند حق قانونی و مسلمی است که بر اساس تمامی قوانین بین‌المللی می‌توانیم داشته باشیم. بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری این ما نبودیم که میدان را از مذاکره و گفتگو خالی کردی، بلکه ما رفتیم و مذاکره غیر مستقیم را آغاز کردیم؛ ما در حال مذاکره بودیم و بر اساس سیاست‌های مقام معظم رهبری ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و این باور و اعتقاد ما است.
وی تاکید کرد: اگر هر کسی در این کشور خلاف آنچه که رهبری اعلام کردند موضع‌گیری کند و حرف بزند، هیچ جایگاهی در سیاست جمهوری اسلامی ندارد؛ در نتیجه آنچه که رهبری اعلام کرده است سیاست مسلم نظام و جمهوری اسلامی است. در این شرایط آنها نشسته‌اند و می‌گویند که ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند در حالی که ما اصلاً قصد نداریم که به این سلاح دست پیدا کنیم.
پزشکیان در ادامه تصریح کرد: ما حق داریم که از انرژی هسته‌ای و تحقیقاتی که به نفع این جامعه است بهره ببریم و هیچکس حق ندارد این حق را از نظام و جمهوری اسلامی بگیرد؛ ما برای تحقق این حق با قدرت ایستاده‌ایم و از هیچ قدرتی در رابطه با احقاق حق خود واهمه نداریم. ما با همه کشورهای اسلامی دست برادری دراز کردیم؛ چرا که همه برادران ما هستند؛ امروز اکثر آنها و شاید بتوان گفت همه آنها در کنار ما قرار گرفتند و با ما هستند.
وی عنوان کرد: آمریکا در حال زورگیری است و برخلاف قواعد بین‌المللی اجازه می‌دهد که اسرائیل به کشور ما تجاوز و حمله کند؛ ما به دنبال جنگ نبوده‌ایم و آغازگر جنگ نبوده‌ایم این ما نبوده‌ایم که فرماندهان و دانشمندان مملکت را ترور کردیم، بلکه این تروریست‌ها بودند که این کار را کردند؛ مگر یک دانشمند چه گناهی کرده است که یک نفر از آن طرف دنیا بیاید و خانواده او و خودش را نابود کند و از بین ببرد؟
رئیس جمهوری ادامه داد: دشمن خیال می‌کند که می‌تواند این‌ها را از بین ببرد در حالی که این شهیدان زنده هستند. آیا دانشمند این مملکت اسلحه در دست گرفته است و بمب دارد؟ اگر ما الا این موشک‌ها را در اختیار نداشتیم، اسرائیل راحت هر روز هرجا را که دلش می‌خواست میزد؛ این دانشمندان ما هستند که برای دفاع از مملکت و آب و خاک ما ایستاده‌اند و جنایتکاران آنها را نشانه رفته‌اند.
وی با بیان اینکه «دشمنان از آدم‌هایی می‌ترسند که می‌فهمند، می‌دانند و می‌ایستند، نه از کسانی که نمی‌دانند و خود فروخته هستند»، اظهار کرد: برای این آب و خاک، مردم و باور تا پای جان ایستاده‌ایم و هیچ واهمه‌ای نداریم. ما از مردم عزیز کشورمان به خاطر مشکلاتی که این رژیم ددمنش برای ما ایجاد کرده است تقاضا می‌کنیم که بایستند و ما با تمام وجود تلاش خواهیم کرد که نگذاریم برای مردم ما در معیشت، زندگی، درمان و دارو مشکلی به وجود بیاید؛ ما با تمام وجود تلاش خواهیم کرد و همه برادران و خواهران در نظام سلامت با مردم هستند. ما اعلام می‌کنیم که نوکر این مردم و خدمتگزار آنها هستیم.
وی تصریح کرد: ما نه به دنبال قدرت و زور و قلدری هستیم، بلکه ما با همه کشورهای اسلامی اعلام برادری کردیم و برادریم؛ اسرائیل می‌خواهد مسلمانان را یک یک بزند و سپس هر نیت زشتی که دارد را بر مسلمانان حاکم کند؛ بر همین اساس امروز باید همه کشورهای اسلامی دست به دست هم دهیم. دیروز در مجلس سنای پاکستان مصوب شد که در قبال سیاست‌های زشت اسرائیل، با ایران هستند و در تمام جایگاه‌هایی که نیاز باشد با ما خواهند بود. 
رئیس جمهوری خطاب به نمایندگان مجلس عنوان کرد: همانطور که در زمان جنگ هر مسجد و هر محله‌ای یک پایگاه بود، امروز نیز برای حل مشکل مردم باید در هر محله و هر پایگاهی دست به دست هم دهیم و کمک کنیم که مشکلات یکدیگر را حل کنیم؛ نباید منتظر دولت بمانیم، بلکه هر کسی در هر جایی که هست، دولت است و باید به یاری و کمک یکدیگر در تمام زمینه‌های ه ممکن بلند شویم؛ گلایه‌ها را باید کنار بگذاریم و بایستیم؛ مردم عزیز ما برای دفاع از سرزمین و تاریخ چندین هزار ساله خود خواهند ایستاد. از خدا می‌خواهم که ما را در این مسیر مقاوم و پایدار بدارد.
به گزارش ایسنا، پزشکیان در ادامه با اشاره به دستور کار مجلس درباره بررسی صلاحیت علی مدنی زاده به عنوان وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی اظهار کرد: باید به نمایندگان بگویم که آقای مدنی‌زاده را بر اساس شاخص‌ها انتخاب کرده‌ایم و به خدا قسم می‌خورم که نه او را می‌شناختم و نه رابطه‌ای با او داشته‌ام و نه او دوستم بود و نه در این انتخاب ارتباط سیاسی و جریانی وجود داشت، بلکه بر اساس شاخص‌ها مشاهده کردیم که این برادر ما از نظر شاخص‌ها از منظر علمی، کارشناسی، اعتقادی، جوانی و ارتباط با طبقه نخبه و دانشمند جامعه یک سر و گردن از دیگران بالاتر است. درباره او با مقام معظم رهبری نیز مشورت کردیم؛ ایشان مخالفت نداشتند و الزاماً نه تایید و نه رد کردند؛ اینگونه نیست من بخواهم در اینجا حرف غلط و نادرستی بگویم.
وی ادامه‌داد: من در عمرم دروغ نگفتم و بر اساس اعتقاد و باورم زندگی کردم و امروز نیز بر اساس باورم ایستادم و حاضرم بر این اساس تمام وجودم را در خدمت به مردم و مملکت قربانی کنم و از هیچ چیزی نیز باک ندارم؛ این‌ها چیزی است که دین، اعتقاد و کتاب من به ما یاد داده است. امروز دیگر جای آن نیست که به همدیگر تهمت بزنیم، تخریب کنیم و علیه همدیگر صحبت کنیم؛ همچنین امروز دیگر وقت آن نیست که از یکدیگر گلایه کنیم، من هم گلایه‌های زیادی دارم اما با تمام وجود برای حل مشکلات مملکت ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد و همه تلخی‌ها و ناکامی‌ها را با تمام وجود خواهیم پذیرفت. باید دست به دست هم دهیم که نه تنها در اینجا، بلکه در جامعه تمام گلایه‌ها را کنار بگذاریم و در مقابل این جنایتکار وحشی و خونخوار و نسل‌کش با قدرت بایستیم. وقتی که توانستیم به ساحل برسیم باز هم بلند شویم و به همدیگه گلایه کنیم.
رئیس جمهوری گفت: تعدادی گزینه برای وزارت اقتصاد وجود داشت، اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که برادر عزیزمان را خدمت مجلس معرفی کنیم. امیدوارم در چنین فضایی با قدرت، وحدت و انسجام نمایندگان مجلس به آقای مدنی زاده رای دهند. آقای مدنی از نظر علمی، کارشناسی، تخصصی و سلامت نفس و پاکی بر اساس آنچه که من ارزیابی کردم فردی مناسب برای چنین جایگاهی است. امیدوارم نمایندگان مجلس با رای قاطع خود اجازه دهند که این عزیز ما برای خدمت به این مملکت وارد صحنه شود و از ایشان نیز درخواست می‌کنم که با نخبگان، دانشمندان، کارشناسان و اقتصادیون در روند تصمیم‌گیری و سیاست گذاری همراهی کنند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/821281/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام تسلیت مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان به مناسبت شهادت سردار محمد کاظمی

شرکت ملی نفت: فروش هرگونه مکمل سوخت در تمامی جایگاه‌های کشور غیرمجاز است

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: صف‌های سوخت نسبت به روزهای قبل رو به کاهش است

وضعیت گیلان پایدار است؛ ادامه خدمات‌رسانی به مردم بدون وقفه

آغاز نشست اضطراری شورای حکام درباره حملات اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران

تخریب بخش‌هایی از بیمارستان فارابی کرمانشاه در تجاوز صهیونیست‌ها

خسارت سنگین به شبکه برق رژیم صهیونیستی در پی حملات موشکی ایران

آسیب دیدن منزل یک عضو کنست در پی حمله موشکی ایران

خسارت‌ 270 میلیون دلاری رژیم صهیونیستی از حملات ایران

منبع صهیونیست: ایران شروع به استفاده از موشک‌های مافوق صوت کرده است

تل‌آویو: ایران هنوز هزاران موشک بالستیک دارد

دیپلمات‌ عرب مدعی شد؛ تلاش عربستان برای بازگرداندن ایران به مذاکرات

دنیایی گمشده با عمر 34 میلیون سال، در زیر یخ‌های قطب جنوب پیدا شد

نوسان قیمت نفت با افزایش تنش‌ در خاورمیانه

ادامه ثبات در بازار ارز تجاری

پاسخ بقایی به سوالی درباره طرح مجلس برای خروج ایران از NPT: تصمیمات مجلس لازم الاجراست

تهیه طرح سه فوریت خروج ایران از NPT؛ خبر تصویب تکذیب شد

روایت‌ دردناک سخنگوی وزارت خارجه از قربانیان بی‌گناه حمله اسرائیل به ایران

پرتاب بیش از 10 فروند پهپاد آرش 1 و 2 ارتش به مواضع صهیونیست‌ها

پاسخ شاعرانه سخنگوی دستگاه دیپلماسی به چهره‌های هم‌زبانِ دشمن؛ کسی که بد به وطن گفت، بی‌وطن بادا

عارف: برای سربلندی و عزت ایران، دولت چهاردهم در خدمت ملت است

شاهزاده اژدها؛ با جد ترسناک دایناسور تی رکس آشنا شوید

جانباز 70 درصد در ملکان به خیل همرزمان شهیدش پیوست

عرضه کالاهای اساسی در حال انجام است

افزایش ظرفیت قطارها در مسیرهای پرتردد به دنبال لغو پروازها

آغاز چین دوم برگ سبز چای از باغ‌های شمال کشور

دستورات قاضی‌القضات در راستای تحکیم امنیت مردم؛ با عناصری که با متخاصمین همکاری دارند با اشد مجازات برخورد خواهد شد

با کش مو گل سر درست کن

بانک مرکزی گزارش داد؛ افزایش 52 درصدی پرداخت وام

بلایی که موشک‌های ایرانی شب گذشته بر سر صهیونیست‌ها آوردند

لاهوتی: آمریکا جرئت ورود به درگیری ایران و اسرائیل را ندارد

بی‌سابقه‌ترین تصاویر از خورشید؛ تلسکوپ اینویه، راز مغناطیسی پنهان را آشکار کرد

تاکتیک بورس در وضعیت قرمز

گمرک اعلام کرد؛ همه مرزهای زمینی و دریایی باز است

سایه تنش‌های کنونی بر بازار آسیا

بیانیه اعضای دولت شهید رئیسی درپی جنایات صهیونیست‌ها

مقام امنیتی ایران: برای جنگ طولانی با رژیم اسرائیل آماده‌ایم

تصاویری از منزل شهید حاجی زاده پس از شهادت

رئیس‌جمهور: دولت با تمام وجود می‌کوشد اختلالی در زندگی مردم ایجاد نشود

مقابله پدافند هوایی با اهداف متخاصم در اطراف نطنز

وضعیت کافه‌های بغداد در لحظه حملات ایران

تلفات صهیونیست‌ها در حملات شب گذشته ایران به 8 نفر رسید

سیاه‌چاله‌ غول‌پیکر M87 با 80 درصد حداکثر سرعت مجاز کیهانی می‌چرخد

موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی اقتصاد در مجلس چه گفتند؟

مدنی زاده: وزارت اقتصاد معطل هیچ مذاکره‌ای نخواهد بود

مناسبت روز/ دوشنبه، 26 خردادماه

آمار صهیونیست‌ها از موشک‌ها و پهپادهای شلیک‌شده توسط ایران؛ دست‌کم 19 صهیونیست کشته شدند

مشاهدات میدانی خبرنگار سی‌ان‌ان از اوضاع تل‌آویو پس از حمله ایران

طرح حمایت و تقویت بنیه نیروهای مسلح اعلام وصول شد

واکنش هوشیارانه بامداد امروز پدافند تهران در مواجهه با دشمن متخاصم