نسیم گیلان

آخرين مطالب

کتاب سفیر سایق آمریکا در ویتنام منتشر شد سیاسی

کتاب سفیر سایق آمریکا در ویتنام منتشر شد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / «هیچ چیز غیرممکن نیست» نوشته تداسیوس (سفیر سایق آمریکا در ویتنام) با ترجمه جعفر حسین‌زادگان و کامران مظاهری منتشر شد.
 مراسم رونمایی از این کتاب که درباره تجربه تاریخی گفت‌وگوی ویتنام و آمریکا و در نتیجه پایان یافتن جنگ 22ساله است و در نشر هنگام منتشر شده، برگزار شد.
در این مراسم نظام‌الدین قهاری، پزشک و فعال سیاسی و فرهنگی و محمد ایرانمنش، استاد اقتصاد و مدیریت بحران درباره موضوع این کتاب و اهمیت مذاکرات بین کشورها مطالبی را اراِئه کردند.
سپس جعفر حسین‌زادگان، مترجم کتاب، در سخنانی ضمن انتقاد از آمار پایین نشر کتاب در ایران توضیحاتی درباره محتوای کتاب و لزوم مطالعه آن برای مدیران و تصمیم‌سازان سیاسی و اجرایی کشور ارائه کرد.
در ادامه کامران مظاهری، دیگر مترجم این کتاب با ارائه توضیحاتی درباره روند ترجمه «هیچ چیز غیرممکن نیست» اظهار کرد: با مطالعه این کتاب بسیاری از ناممکن‌ها، ممکن می‌شود. ظاهر محتوای این کتاب درباره روابط سیاسی بین دو کشور است اما در حقیقت جان کلام آن در حوزه اجتماعی و مدیریت است. مطالعه آن را به علاقه‌مندان این حوزه‌ها پیشنهاد می‌کنم.
در معرفی کتاب «هیچ چیز غیرممکن نیست» آمده است: امروزه ویتنام یکی از قوی‌ترین شرکای اقتصادی و بین‌المللی آمریکا است. چگونگی شکل‌گیری این رابطه داستان بیست‌ساله دیپلماسی جسورانه و کاهش تنش‌ها بین دو کشور پس از یک جنگ طولانی است که جان نزدیک به شصت‌هزار نفر آمریکایی و بیش از دو میلیون نفر ویتنامی را گرفت.
خواندن این کتاب به انسان گسترش بینش، بزرگی دل، پرهیز از داوری زودهنگام، پرهیز از تندی بی‌جا، و ایجاد حس همدلی و همدردی را می‌آموزد. ادبیات ویتنام دارای مثال‌های مشابه فارسی است: «هر سفر، انسان را باتجربه‌تر و پخته‌تر می‌کند» یا «هزاران دوست، کم و یک دشمن، بسیار است». با این دیدگاه به گسترش مناسبات خود با جهان و از جمله آمریکا می‌پردازد و مدیریت توسعه اقتصادی و سیاسی کشور خود را با این مثال فارسی «با دوستان مروت با دشمنان مدارا» پی می‌گیرد. رهبران ویتنام باور دارند که دوست و دشمن استراتژیک یا راهبردی نداشته و فقط منافع ملی ویتنام را در نظر گرفته و مطالبه می‌کنند.
عنوان این کتاب به شما می‌گوید که "تد" و روش و نقش او چگونه به ساختن همکاری بین آمریکا و ویتنام کمک کرد، چهل سال بعد از جنگی که باعث رنج و زیان دو ملت و کشور بود. داستان "تد" نشان می‌دهد او چگونه قلب‌های مردم ویتنام را تسخیر کرد که می‌تواند درس گران‌بهایی برای هر دیپلماتی باشد. همه کسانی که به قدرت گوش دادن و پایداری در راستی باور دارند می‌توان برای دنبال کردن اهداف بزرگتر در سرزمین‌های دیگر آنها را مجاب کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/820777/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موشک‌های ایرانی از لنز یک دوربین مداربسته در حیفا

آشوب پس از اصابت موشک‌های ایران به طمره

گروسی: تأسیسات فردو و خنداب آسیب ندیده‌اند

لحظه سرنگونی دو پهپاد اسرائیلی توسط پدافند هوایی ایران در آسمان تهران

ایران از چه موشک‌هایی در حمله به اسرائیل استفاده کرد؟

اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران درباره موج جدید عملیات وعده صادق 3

برخورد پهباد ایران در ایلات

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 15 امروز

‌سرعت برق‌آسای هایپرسونیک ایرانی

حمله اسرائیل به ستاد وزارت دفاع در تهران

شادی مردم ضاحیه لبنان پس از حملات موشکی موفق ایران به اراضی اشغالی

خبرنگار بی‌بی‌سی: حملات ایران به اسرائیل بی‌سابقه است

تصاویری از بارش موشک‌های ایران بر سر صهیونیست ها در سرزمین‌های اشغالی

برخورد موشک‌های ایرانی به حیفا از زاویه دوربین‌های مدار بسته صهیونیست‌ها

دقایقی قبل، تلفات صهیونیست ها در حیفا

تصاویری از آتش‌سوزی در یکی از مخازن فرآورده‌های نفتی در انبار نفت غرب تهران

آکسیوس: عملیات ترور رژیم در یمن شکست خورد

هم‌اکنون؛ عملکرد قوی پدافند مرکزی تهران

نمای نزدیک از برخورد مستقیم موشک مافوق صوت ایران به حیفا

حجم بخشی از موشک های برخوردی در سرزمین های اشغالی

مقابله پدافند تهران با حملات صهیونیستی

اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق 3

صحنه ای واضح تر از آتش سوزی در پالایشگاه حیفا

برخورد یک پرتابه متخاصم دشمن در لویزان تهران

موشک‌های ایرانی از شمال عربستان سعودی

تصاویری از حمله رژیم صهیونیستی به تهران

خسارت سنگین حمله امشب ایران به اسرائیل

پخش مارش جنگ در شبکه خبر

انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در جنوب هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت

‌صحنه‌ای دیگر از عبور موشک‌ها از پدافند چند لایه اسرائیل

هلاکت 2 صهیونیست در شمال اراضی اشغالی

عملکرد فوق‌العاده پدافند هوایی ایران در رهگیری پرتابه‌های رژیم صهیونیستی در بندرعباس

حمایت روانی بدون وقفه؛ خط 1570 و مراکز مشاوره آموزش و پرورش، آماده پاسخگویی

گزارش تصویری از اجتماع غدیریون در رشت

پردازنده کوانتومی چینی Zuchongzhi 3.0 معرفی شد؛ هزار تریلیون بار سریع‌تر از ابررایانه‌های امروزی

چه تیپ‌های شخصیتی بیشتر به دنبال اینفلوئنسر شدن هستند؟

خودروهای گذر موقت در صورت انقضای مهلت، قاچاق محسوب می‌شوند

سقوط پهپاد اسرائیلی در دزفول

فعالیت پدافند هوایی در شهرری

پزشکیان: تحمیل خواسته با ابراز فشار و تجاوز، راهبرد شکست خورده آمریکا در برابر ایران است

نبرد پدافندی در اهواز

انهدام شی ناشناس در آسمان مشهد‌

تکذیبِ قرارگرفتن تصویر سردار قاآنی در بین شهدا

جانشین اطلاعات نیروی هواوفضای سپاه به شهادت رسید

ترامپ: جنگ ایران و اسرائیل باید تمام شود

توییتِ «ماکرون» به زبان فارسی: از پزشکیان دعوت کردم که هرچه سریعتر به میز مذاکرات بازگردد!

پایگاه صهیونیستی: حمله ایران ظرف دو ساعت آینده آغاز خواهد شد

فراهم شدن امکان گفتگوی لحظه‌ای برای مردی فلج با یک فناوری جدید

دندان‌های ما از زره بدن ماهیانی تکامل یافته‌اند که 465 میلیون سال پیش زندگی می‌کردند

شهادت فرزند برومند شهرستان دشتی استان بوشهر در حمله متجاوزانه صهیونیست به خاک ایران