نسیم گیلان

آخرين مطالب

اختلال سازمان هدفمندی یارانه‌ها در چرخه نقدینگی دارو گفتگو

اختلال سازمان هدفمندی یارانه‌ها در چرخه نقدینگی دارو
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - تسنیم /مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران از اختلال سازمان هدفمندی یارانه‌ها در چرخه نقدینگی دارو خبر داد.
احمد قویدل، مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران از اختلال سازمان هدفمندی یارانه‌ها در چرخه نقدینگی دارو خبر داد.
وی افزود: یکی از چالش‌های جدی در چرخه تأمین و توزیع دارو در کشور، عدم ایفای تعهدات مالی سازمان هدفمندی یارانه‌ها در قبال داروهای مشمول حمایت دولتی است. متاسفانه از آبان‌ماه سال گذشته تاکنون، این سازمان از پرداخت سهم خود در حوزه دارو خودداری کرده که این بی‌تفاوتی و عدم پاسخگویی، به اختلال شدید در چرخه نقدینگی داروخانه‌ها، مراکز درمانی و زنجیره تأمین دارو منجر شده است.
قویدل با ابراز نگرانی از وضعیت پیش‌آمده گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها عملاً بدون هیچ‌گونه احساس مسئولیت، پرداخت مطالبات مربوط به یارانه دارو را متوقف کرده است. عملکرد این سازمان همیشه در سایه تاخیر سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت مطالبات کمتر مورد توجه رسانه ای قرار گرفته است. این اقدام نه‌تنها داروخانه‌ها و مراکز درمانی را با کمبود منابع مالی مواجه کرده، بلکه شرکت‌های پخش دارو را نیز تحت فشار مضاعف قرار داده است.
مدیر امور استان‌های کانون هموفیلی ایران در ادامه افزود: شرکت‌های پخش دارو که نقش کلیدی در رساندن دارو به نقاط مختلف کشور دارند، باید بتوانند مطالبات شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده را بپردازند. این در حالی است که خود، مطالبات سنگینی از داروخانه‌ها دارند. داروخانه‌ها نیز مطالبات بسیار زیادی از سازمان‌‌های بیمه‌گر و سازمان هدفمندی یارانه‌ها دارند. چنانچه ملاحظه می‌شود، وابستگی این زنجیره که در نهایت تامین کننده نقدینگی شرکت‌های واردکننده و تولیدکننده دارو است منوط به پرداخت‌های سازمان‌های بیمه‌گر و سازمان هدفمندی یارانه‌هاست. توقف این زنجیره موجب می‌شود تولیدکنندگان و واردکنندگان دارو نیز به علت نداشتن منابع ریالی نتوانند ارز مورد نیاز خود را از بانک مرکزی تأمین کنند.
وی بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها هنوز نتوانسته اند آرزوی مبادلاتی خود را از بانک مرکزی خریداری کنند. نتیجه این روند، تأخیر در ثبت سفارش و کمبود دارو در بازار، و در نهایت، آسیب جدی به بیماران خواهد بود.
مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران هشدار داد که اگر این روند ادامه یابد، با بحرانی بی‌سابقه در تأمین داروهای حیاتی مواجه خواهیم شد.
وی در ادامه گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها بخش نامه‌ای را در اختیار مامورین درب ورودی این سازمان قرار داده است که بر اساس ان از ورود مدیرانی که عدم پرداخت‌های این سازمان را به دارو خانه‌ها پیگیری می‌کنند جلوگیری کنند. پاسخ این سازمان به مراجعین در درب ورودی این است: مطالبات خود را از طریق سازمان‌های بیمه‌گر پیگیری کنید! این در حالی است که سازمان‌های بیمه‌گر اساسا وظیفه چنین پاسخگویی را ندارند. واقعیت این است زنجیره نقدینگی در بخش دارو به شدت شکننده شده است. اگر سازمان هدفمندی یارانه‌ها فوراً نسبت به پرداخت سهم خود در حوزه دارو اقدام نکند، خطر اختلال در دسترسی بیماران به داروهای اساسی کاملاً جدی است.
قویدل اضافه کرد: مراحل ثبت سفارش در حوزه واردات داروهای هموفیلی و نهایتا ورود دارو به کشور و در دسترس قرار گرفتن آن یک فرایند چندین ماهه است. هر روز تأخیر در تامین منابع ارزی و ثبت سفارش معنی جز کمبود‌های شدید دارویی نخواهد داشت. لازم به تاکید است سه قلم از داروهای بیماران هموفیلی با توجه به تحریم‌های غیر انسانی و یکجانبه آمریکا نیازمند تأمین به موقع ارز اروپایی و ثبت سفارش به موقع است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/820328/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین عکس از قطب جنوب خورشید ثبت شد

افزایش پنج برابری کشف ماینرهای غیرقانونی نسبت به سال گذشته

صیادی از آب گل‌آلود خودرو

سفیر آمریکا: تل‌آویو بدون دریافت چراغ سبز از واشنگتن، به ایران حمله نمی‌کند

تجمعی دیگر در حمایت از آیت‌الله کاظم صدیقی

محسن رضایی: پاسخ‌ ما به اسرائیل دقیق و حساب شده است

رئیس‌جمهور: صدور قطعنامه علیه ایران، مانع حرکت ملت ما نمی‌شود

حضرتی: باید بدون ترس برای درمان مسائل کشور عمل کنیم

ترامپ: دوست دارم از درگیری با تهران اجتناب کنم

ژاپنی‌ها ضایعات ساختمانی را به سیمان تبدیل می‌کنند

خرید تتر در بازار نوسانی چه مزایایی دارد؟

قیمت مرغ گرم به 105 هزارتومان رسید

بهبود فرم بدن و قوز کمر، فقط با این ابزار ساده / وسیله‌ای کاربردی برای پشت‌میزنشین‌ها

کشمکش پشت فرمان قیمت گذاری خودرو

دیجیتال کارت تکواندو ؛ تحول هوشمند در ورزش ایران

جهش قیمت سکه و طلا؛ سکه بهار آزادی 25 درصد حباب گرفت!

معرفی بهترین صرافی که شیبا رایگان میده

کوثری‌: اتهامات هسته‌ای غرب، بازی سیاسی شیطان بزرگ است

تقدیم استوارنامه سفیر ایران به پادشاه انگلیس

انتقاد تند رئیس جمهور از مقامات دارای مسئولیت ایلامی که از تهران آمده بودند؛ تهران را ول کنید و بیایید اینجا!

نخستین سوخت‌گیری ماهواره‌ای در مدار زمین توسط چین در حال انجام است

خداحافظی با کامیون‌های پیر!

گران‌فروشی سیمان تخلف است؛ جریمه 4 میلیارد ریالی گران‌فروشان سیمان در گیلان

منصوری: "پزشکیان" کاندیدای اختصاصی جبهه اصلاحات بود و "روحانی" کاندیدای نیابتی

انتقاد رئیس‌جمهور از 5 هزار همت پروژه به جامانده از گذشته

واکنش عراقچی به صدور قطعنامه علیه ایران توسط شورای حکام آژانس

متکی: گروسی، سرسپرده رژیم صهیونیستی است

نماینده ایران در آژانس: واکنش به قطعنامه آژانس بسیار قوی خواهد بود

پکن، میزبان دومین نمایشگاه بزرگ کتاب جهان

حکم نهایی وزارت نفت درباره قیمت گازوئیل

دیدار فرمانده کل انتظامی کشور با خانواده شهید عشوری

کالاس: نگرانی اتحادیه اروپا درباره ایران فراتر از مسائل هسته‌ای است

عراقچی: ترتیبات دور بعدی مذاکرات هسته‌ای نهایی شد

همه‌گیری کرونا چه آسیب‌هایی بر کودکان داشت؟

قطع برق 160 سازمان ملی و استانی در پایتخت

احتمال افزایش مصرف برق به دنبال گرم شدن هوا در هفته آینده

ابراز نگرانی پاریس از واکنش ایران به اقدام سیاسی غرب در آژانس

پزشکیان: غنی سازی ادامه می‌یابد

ادعای جروزالم پست: غرب نگران اشتباه محاسباتی در منطقه است

چرا زمان گاهی کند و گاهی تند می‌گذرد؟

تشدید نظارت بر بازار اجاره مسکن؛ مالیات بر خانه‌ها لوکس ناکام ماند

خاطره فرمانده هوافضای سپاه از مخالفت رهبر انقلاب با خرید اسکاد B

اتحادیه اروپا: ایران خویشتنداری کند!

احساساتی شدن رئیس‌جمهور پس از تقدیر حاضران نهضت توسعه عدالت آموزشی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: گزینه خروج از NPT روی میز مجلس قرار دارد

انتقال سفارت آرژانتین از تل‌آویو به قدس اشغالی در 2026

فرمانده نیروی دریایی ارتش: ابتکارات ما برای دشمنان نگران‌کننده است

آغاز پیش‌ثبت‌نام پایه هفتم مدارس شاهد استان گیلان از 23 خرداد

سقوط سهام بوئینگ در پی سقوط هواپیما در هند

خطیب این هفته نماز جمعه تهران مشخص شد