سرمایه گذاری 3800 میلیارد تومانی در صنعت برق گیلان
اقتصادی
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - ایسنا / مدیرعامل برق منطقه ای گیلان از خرید 39 دستگاه ترانسفورماتور خبر داد و ارزش این سرمایهگذاری را 3800 میلیارد تومان عنوان و : این مقدار سرمایهگذاری در استان گیلان بیسابقه و در کشور کمسابقه است.
محمود دشت بزرگ، مدیرعامل برق منطقه ای گیلان با اشاره به قرارداد منعقد شده در بخش ترانسفورماتورها که از لحاظ تعداد، مدت زمان ساخت و تنوع ترانسها مثال زدنی است، خاطرنشان کرد: براساس این قرارداد و محقق شدن خرید ترانسها، انقلاب ترانسفورماتور در شبکه برق گیلان رخ خواهد داد و 4400 مگاولت آمپر به ظرفیت شبکه برق گیلان افزوده میشود.
وی از خرید 39 دستگاه ترانسفورماتور خبر داد و تصریح کرد: برای اولین بار در تاریخ صنعت برق استان، شبکه برق به 10 دستگاه ترانس 250 مگاولت آمپری و سه دستگاه ترانس 200 مگاولت آمپری مجهز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای گیلان ارزش این سرمایهگذاری را 3800 میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد: این مقدار سرمایهگذاری در استان گیلان بیسابقه و در کشور کمسابقه است که با توجه به قدمت بالای صنعت برق گیلان و فرسودگی تأسیسات و تجهیزات آن، جوانسازی در اصلیترین تجهیز پست، یعنی ترانسها اتفاق خواهد افتاد.
دشت بزرگ توسعه پستهای GIS را از دیگر نقاط قوت شبکه برق گیلان عنوان کرد و افزود: به زودی شاهد تحولات گستردهای در این حوزه بوده و با نصب تجهیزات در این بخش، تابآوری بیشتر شبکه را شاهد خواهیم بود.
وی صنعت برق گیلان را طلایهدار توسعه در استان عنوان و بیان کرد: در جای جای نقاط استان شاهد تلاش و تکاپو در حوزه برق هستیم و با شکلگیری کارگاه عظیم سازندگی در عرصه برق در پهنه استان، تحولات درخشانی را پیشرو خواهیم داشت.
مدیرعامل برق منطقه ای گیلان اقدامات توسعهای شرکت را راهگشای اقدامات بخشهای دیگر دانست و متذکر شد: لوکوموتیو و آهنگ توسعه در صنعت برق به حرکت درآمده و نواخته شده و به زودی شاهد ملحق و همراه شدن بخشهای دیگر به آن خواهیم بود تا با کار تیمی، سیستمی و همگرایی بتوانیم دست در دست هم آینده درخشانی را برای هم استانیها ترسیم کنیم.
-
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰:۲۸
-
۷ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/816579/