شهدا عزت و افتخار کشورند
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - _ محمد رضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شواری اسلامی در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره ملی فرهنگی ، قرآنی و هنری شهید آوینی که در دانشگاه گیلان برگزارشد،گفت: آسایش و امنیت امروز کشور را مدیون شهدا هستیم .
وی با بیان اینکه در دوران جنگ اکثر نیروهای قشر جوان، دانشجو و دانش آموز بودند که در جبهه حضور داشتند وشهید شدند، افزود : 32 هزار شهید دانش آموز در آن دوران تقدیم انقلاب و نظام شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
احمدی با بیان اینکه شهدا، عزت و افتخار ملت ایران هستند، گفت : تا آخرین قطره خون پای شهدا هستیم و از آرمان های نظام و انقلاب حفاظت خواهیم کرد، توجه به قرآن نیز قدرت و ارزش است.
قرآن زینت بخش زندگی است
هادی حق شناس ، استاندار گیلان هم در این جشنواره با بیان اینکه شهدای چون رجایی و آوینی مدت خدمتشان کوتاه بود اما جاودانه شدند، گفت : شهید آوینی در بخش هنرو سینما شناخت کافی داشت و با فعالیت هایش اینگونه اثرگذار و ماندگار شد.

حق شناس به جنبه قرآنی جشنواره اشاره کرد و افزود : توجه به قرآن و مفاهیم آن زینت بخش زندگی است.
وی افزود : امروز در عصر صنعتی و با تنوع مسائل خدماتی، عرصه فراغت را به حد ممکن رسیده و عرصه مشاغل متنوع فراوان شده لذا فرصت توجه به مطالعه و قرآن و مفاهیم آن کمتر شده است.
استاندار گیلان تصریح کرد : خود باوری و توجه به ظرفیت های داخل با توجه به مفاهیم اعتقادی در زندگی به دست می آید.
-
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲:۳۱
-
۱۱ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/816422/