نسیم گیلان

آخرين مطالب

وزارت ارتباطات در ظرفیت پهنای باند اینترنت گیلان بازنگری کند گفتگو

وزارت ارتباطات در ظرفیت پهنای باند اینترنت گیلان بازنگری کند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش بازار، هادی حق شناس روز شنبه در بازدید از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت روز جهانی ارتباطات گفت: صاحبان قدرت در دنیای امروز اربابان دیتا هستند و دنیای آینده مبتنی بر این داده‌هاست از اینرو بستر آن برای فراهم باشد.
وی بیان کرد: استان گیلان به لحاظ ورود میلیون ها گردشگران در طول سال نیازمند برخورداری از ترافیک اینترنت و پهنای باند مناسب است.
دیتا (Data) به طور کلی به هرگونه اطلاعات خام، داده ها، حقایق، آمار، و یا هر نوع اطلاعاتی که می توان برای تجزیه و تحلیل، تصمیم گیری، یا به‌عنوان مرجع استفاده کرد اطلاق می‌شود. به عبارت دیگر، هر چیزی که قابل ذخیره، انتقال، و یا پردازش توسط انسان یا رایانه باشد، داده است.
وی ادامه داد: باید براساس آمایش سرزمینی در خصوص برخورداری از پهنای باند مناسب اینترنت و ظرفیت انتقال داده‌ها تصمیم‌گیری شود از اینرو وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید در این بخش بازنگری و تجدیدنظر کند.
وی تصریح کرد: در زمان ورود پیک مسافر به این استان تنها باترافیک جاده‌ای مواجه نیستیم بلکه در ارائه خدمات اینترنتی و پهنای باند نیز مشکل داریم.
حق‌شناس اضافه کرد: گاه این گردشگران مدت زمان بیشتری را در استان سپری می کنند و برای دورکاری به اینترنت پرسرعت نیاز دارند اگر درصد استفاده تجاری از شبکه اینترنت مشخص شود در زمان ورود پیک ورود مسافر مشکلی نخواهیم داشت.
وی اظهار کرد: در این استان همانگونه که ساختن سد و توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای، بندری و فرودگاهی با قوت پیگیری می‌شود برای ایجاد بستر لازم اینترنت در برخورداری از ظرفیت جابه جایی دیتای مناسب نیز تلاش می‌کنیم تا ارزش افزوده بیشتری نصیب استان و کشور شود.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان نیز از کسب رتبه نخست کشور در پروژه توسعه ارتباطات روستایی «تار» خبر داد و افزود: گیلان با اجرای 220 کیلومتر از این پروژه بالاترین متراژ فیبر نوری در حوزه روستایی را در دولت چهاردهم اجرا کرده است.
سعید زاهدی اضافه کرد: در حوزه فیبر نوری شهری نیز مدیریت خوبی نسبت به استان‌های دیگر انجام شد و پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار در استان گیلان به نسبت سایر استان‌ها از وضعیت مطلوب‌تری برخوردار است.
وی اضافه کرد: از 56 شهر استان که باید این پروژه در آن‌ها اجرا شود، در 13 شهر پایان یافته و آماده بهره برداری است و در 16 شهر نیز کار حفاری برای اجرا فیبر در حال انجام است و در شهرهای باقی‌مانده نیز تا تابستان 1405 به پایان خواهد رسید.
وی تصریح کرد: شرکت مخابرات گیلان نیز با تبدیل زیرساخت مسی خود به فیبر نوری سرویس اینترنت را به موازات این پروژه تامین خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/816389/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پروتئینی که به درمان سرطان کمک می‌کند

روش روانشناس کودک برای مواجه شدن با فخر فروشی کودکان

روابط عمومی در اصلاح و بهبود ارتباطات سازمانی نقش موثری دارند

پیام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان به مناسبت روز روابط عمومی

شهدا عزت و افتخار کشورند

کودک گمشده به آغوش خانواده بازگشت

تهیه طرح های تلفیقی با محوریت گردشگری و گیاهان دارویی در مراتع گیلان

کشف 17 دستگاه ماینر قاچاق از مرکز تخصصی کاشت ناخن در لاهیجان!

چاپ سوم قدرت مذاکره تمام شد

احتمال نابودی زمین در نتیجه تصمیم ترامپ برای کاهش بودجه ناسا!

بازسازی زیستگاه دایناسورهای قطبی؛ جنگل‌های جنوبگان زمانی میزبان هیولاهای ماقبل تاریخ بود

نسل جدید پنل های خورشیدی با الهام از هنر اوریگامی ژاپن

6 متخلف محیط زیستی در تالش و آستارا به دادگاه معرفی شدند

سومین جشنواره ملی فرهنگی ، قرآنی و هنری شهید آوینی در رشت

168 پیش‌قرارداد نهایی در فلوشیپ نشر

خرید یک میلیارد تومان کتاب با 100 میلیون

بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی گیلان برای توسعه فناوری‌های نوین

هنر بهترین ابزار انتقال مفاهیم و مورد استقبال مردم است

عدم اطلاع‌ رسانی دقیق درباره زمان قطعی برق دغدغه جدی مردم است

مدیریت در حفاظت از انفال مانند ورود به میدان مین است

معرفی 6 متخلف محیط‌زیستی در تالش و آستارا به دادگاه

ساماندهی حمام‌های عمومی بلااستفاده در گیلان

وزارت ارتباطات در خصوص افزایش پهنای باند گیلان بازنگری کند

کسب دو رتبه کشوری همکاران استان در جشنواره الگوهای تدریس برتر درس تفکر و سبک زندگی

بزرگ‌ترین آشفتگی مغناطیسی جهان در کهکشان نقشه‌برداری شد

خداحافظی با تزریق چشمی؛ نانوداروی جدید امید بیماران شبکیه‌

نشست خبری مدیر کل بنیاد سمنان به مناسبت بزرگداشت شهدای خدمت

گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تمدن ساز است

وزارت ارتباطات در ظرفیت پهنای باند اینترنت گیلان بازنگری کند

لزوم بهبود شاخص حفظ منابع توسط بانک‌ ها در گیلان

بانک‌ها به عنوان بازوان پرتوان تولید هستند

بازسازی و تعمیر 23 دستگاه دیزل ژنراتور تأسیسات آبرسانی در گیلان

درخشش فائزه هاشمی در مسیر قهرمانی آسیا

قاچاقچی پوشاک در گیلان نقره‌داغ شد

یک درخواست از رضا امیرخانی

مهندسان ناسا پیشرانه‌های اصلی وویجر 1 را پس از 21 سال احیا کردند

بر گزاری نخستین سالگرد شهدای خدمت در مصلای رشت

لزوم بهبود شاخص حفظ منابع توسط بانک‌‌ها در گیلان

نمایشگاه کتاب تهران امروز تمام می‌شود

شهادت مظلومانه شهید رئیسی و همراهانش، ضایعه‌ای بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی بود

خدمات شهید رئیسی در تاریخچه ذهن مردم خوزستان باقی است

برنامه‌های بزرگداشت هفته شهدای خدمت در استان ایلام اعلام شد

مردمی بودن از جلوه‌های مهم مدیریت شهید رئیسی عزیز بود

تشریح برنامه‌های گرامیداشت سالگرد شهید رئیسی و شهادت شهدای خدمت در زنجان/گرامیداشت یاد شهدای خدمت در راستای وفاق ملی

واردات برنج معروف دانه‌بلند هندی ممنوع شد

استاندار: وزارت ارتباطات در ظرفیت پهنای باند اینترنت گیلان بازنگری کند

لزوم توسعه ماهواره‌برها و خودکفایی در حوزه فناوری فضایی

برپایی نمایشگاه «شهادت هم‌پای مردم» در رشت

فرصت 2 هفته ای میراث فرهنگی گیلان به کارخانه سیمان دیلمان

شبکه برق گیلان به 5 دستگاه پست سیار مجهز می شود