ضرورت توجه رسانه به امید آفرینی / واقعیت ها بیان شود
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - _سخنگوی دولت در نشست هم اندیشی با نخبگان و اهالی فرهنگ، ارتباطات و رسانه که عصر امروز در سالن ابتهاج منطقه آزاد انزلی برگزار شد، با بیان اینکه گیلان به دلیل داشتن سرمایههای انسانی و مواهب طبیعی، چون جنگلهای هیرکانی یکی از استانهای ویژه کشور است گفت: این دومین سفر استانی برای برپایی نشستهای خبری سخنگوی دولت به همراه خبرنگاران است که با مشورت کارشناسان حوزه رسانه و علوم اجتماعی برای تبیین و انعکاس درست دستاوردها و مشکلات از سوی اصحاب رسانه برگزار میشود و انتظار داریم اصحاب رسانه با بیان واقعیتها و ایجاد امید آفرینی به دور از دروغ و سیاه نمایی دستاوردها، تلاشها، مساعی کشور و واقعیتها و مشکلات را انعکاس دهند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فاطمه مهاجرانی درخصوص افزایش قیمت اینترنت، گفت: قیمت اینترنت از حدود دو دهه قبل ثابت بود و نگهداشتن قیمت هر چیزی بر خلاف جریان عرضه و تقاضا، مانع افزایش منطقی و منجر به افزایش پلکانی و به یک باره قیمتها میشود.
وی با اشاره به اینکه زباله طلای سیاه است و از آن میشود ثروت خلق کرد، گفت: موضوع محیط زیست و پسماند گیلان و استانهای شمالی را که اکنون در مرحله مشکل است، قبل از رسیدن به فاجعه با تشکیل کارگروههای ویژه و با تلاش استانداران، سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت صمت با راه اندازی زباله سوز باید حل کرد.
سخنگوی دولت در خصوص ناترازی برق افزود: مدیریت ناترازی برق در کشور را از دو منظر افزایش ظرفیت تولید و نصب صفحات خورشیدی در ادارات و پیوستن به پویش 25 درجه میتوان حل کرد.
فاطمه مهاجرانی، با بیان اینکه گیلان ظرفیت ایجاد مرکز ویژه توریسم سلامت را دارد، افزود: منطقه آزاد انزلی این برنامه را در دستور کار دارد و قطعا باعث ایجاد ظرفیت مالی خوبی میشود.
وی تقویت ظرفیتهای گردشگری گیلان و تامین زیرساختهای آن را با توجه به گردشگر پذیر بودن آن، ضروری دانست.
سخنگوی دولت ادغام روابط عمومیها با ریاست دفتر را پیشنهاد خوبی دانست و گفت: روابط عمومی باید رسانه سازمان باشد و نباید رسانه یک فرد باشد.
استاندار هم در این نشست با بیان اینکه مهمترین دستاورد این سفر، تبیین ظرفیتهای گیلان است، گفت: سازمان بنادر و دریانوردی با یکصد سال قدمت، بندری به نام انزلی را ساخت که منابع ساخت آن از 15 درصد تخفیف سود بازرگانی تامین شده و این نشان دهندهی اهمیت چنین تخفیفهایی در حوزههای مختلف برای توسعه زیر ساختها و آبادانی کشور براساس آمایش سرزمین است.
هادی حق شناس با بیان اینکه مشکل محیط زیست گیلان، اصلیترین مشکل گیلان است که اگر الان برای حل آن تدبیر نشود همچون دریاچه ارومیه، تبدیل به فاجعه میشود، افزود: هزینه پیشگیری از این مشکل مهم اکنون 300 میلیون دلار است که با تامین آن ظرف 3 تا 4 سال آینده، این مشکل حل خواهد شد.
وی تاکید کرد: آلودگی رودخانهها و تالابها فقط محدود به تالاب انزلی و رودخانههای زرجوب و گوهر رود در گیلان نیست.
استاندار با بیان اینکه در گیلان800 نوع رسانه با سلایق مختلف و به صورت متنوع اخبار گیلان را پوشش میدهند، گفت: میانگین اجرای طرحهای تصفیه خانه و فاضلاب در کشور 66 درصد است ولی در گیلان فقط 26 درصد است که از اصحاب رسانه میخواهیم چرایی این موضوع غلط و اشتباه، تبیین و پیگیری شود.
وی توسعه زیر ساختهای گردشگری در گیلان و تقویت بخش کشاورزی را خواستار شد و افزود: دولت میتواند هر چه میخواهد برنج و چای وارد کشور کند، اما باید این واردات با ارز آزاد باشد نه ارز ترجیحی، تا رانت موجود نصیب تولیدکنندگان داخلی شود.
مدیر عامل منطقه آزاد انزلی هم در این نشست، بی توجهی به صنعت کشاورزی از جمله صنعت ابریشم و نساجی و از بین رفتن فرصتهای شغلی مناسب برای اشتغال جوانان در دهههای گذشته را عاملی برای خروج نخبگان از استان دانست و گفت: هم اکنون 24 هزار نفر در منطقه آزاد انزلی فعالیت میکنند که ایجاد فضای کار و سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیان و صنایع هایتک در این منطقه، بستر مناسبی برای جذب نخبگان گیلانی خارج از استان و سرمایه گذاران است که مساعدت دولت را میطلبیم.
مصطفی طاعتی مقدم با بیان اینکه در 5 سال گذشته هیچ طرح سرمایه گذاری منطبق با اهداف این منطقه و هیچ اسکله بندری ایجاد نشد، افزود: لایروبی نشدن تالاب و نبود سرمایه گذاری در این حوزه در چند سال اخیر، از جمله مشکلات این منطقه است که اگرچه چند مجتمع تجاری ساخته شد، اما منطبق با اهداف منطقه آزاد و توسعه ارتباطات با کشورهای حوزه خزر و کاسپین نبود و اکنون نیاز به حمایت اصحاب رسانه برای توسعه و استفاده از این ظرفیت مهم بر اساس چشم انداز کوتاه و بلند مدت در جهت پیشرفت منطقه آزاد و تبدیل آن به نمونه کشوری داریم.
در این نشست جمعی از نخبگان، اهالی فرهنگ، ارتباطات و رسانه گیلان، مهمترین دغدغههای خود از جمله دغدغه کشاورزی، پسماند، توسعه زیر ساختها و ایجاد فرصتهای شغلی نوین برای حفظ نخبگان، توجه به زیر ساختهای درمانی گیلان، حل مشکلات ناترازی انرژی به ویژه برق واحدهای تولیدی و صنعتی، توجه به حوزه گردشگری، توجه به ورزشکاران و تکمیل طرحهای ورزشی، زیر ساختهای رسانهای و حل مشکلات آنان، بکارگیری نیروهای متخصص در حوزه روابط عمومی و افزایش امکانات و اختیارات آنها را بیان کردند.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
-
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۲:۵۹
-
۴ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/816051/