نسیم گیلان

آخرين مطالب

3400 اثر به جشنواره فیلم مقاومت ارسال شده است فرهنگي

3400 اثر به جشنواره فیلم مقاومت ارسال شده است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله قمری صبح پنجشنبه در نشست خبری جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در رشت اظهار کرد: همزمان دو جشنواره فیلم مقاومت و بسیج در گیلان پیگیری و دنبال می‌شود.
مسئول بسیج هنرمندان گیلان با اشاره به اهداف برپایی جشنواره فیلم مقاومت اضافه کرد: ترویج فرهنگ مقاومت و استکبارستیزی از اهداف مهم جشنواره مقاومت است.
قمری با بیان اینکه ایستادگی در برابر ظلم و صلح‌طلبی در راستای کرامت انسانی پیام مهم جشنواره مقاومت است، گفت: مقاومت بدون مرز بوده و یک فرهنگ و سبک زندگی است.
دبیر جشنواره فیلم مقاومت با اشاره به عوام‌فریبی غول‌های رسانه‌ای جهان افزود: دشمن با ابزار رسانه جای شهید و جلاد را تغییر می‌کند.
مسئول بسیج هنرمندان گیلان با اشاره به ظلم و ستم روا شده در فلسطین و غزه بیان کرد: غول‌های رسانه‌ای جهان در مقابل کشتار دسته‌جمعی و نسل‌کشی اسرائیل در غزه سکوت کردند و فیلم مقاومت دنبال شکستن این تابو است.
قمری از ارسال 3400 اثر به جشنواره فیلم مقاومت خبر داد و اضافه کرد: بیش از هزار اثر از 18 کشور جهان به جشنواره فیلم مقاومت ارسال شده است.
وی به تشریح اهداف برپایی جشنواره فیلم مقاومت پرداخت و افزود: تبیین، تبلیغ و ترویج گفتمان مقاومت و استکبارستیزی ملل مظلوم جهان و مبارزه با صهیونیسم بین الملل، گسترش سینمای مقاومت و الهام بخشی در خلق آثار سینمایی استبدادستیز و استکبارگریز، ایجاد جریان هنری مقاومت منطقه‌ای و جهانی در مقابل جریان هنری لیبرال و جهان خوار است.
وی ادامه داد. راهبری مؤثر در بسط فرمی و محتوایی سینمای مقاومت، کشف، استعدادیابی و شکلدهی نسل فیلمسازان مقاومت و حمایت و شبکه سازی شرکت کنندگان، درگیر کردن فیلمسازان معتقد به گفتمان مقاومت و جذب حداکثری فیلمسازان حرفه‌ای و فراگیر کردن اکران و نمایش فیلم‌های مقاومت و جذب حداکثری فیلمسازان حرفه‌ای حوزه سینمایی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بخش دیگر از اهداف این جشنواره است.
مسئول بسیج هنرمندان گیلان با اشاره به محورها و بخش‌های جشنواره فیلم مقاومت اضافه کرد: شهید سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی، بخش دفاع مقدس جایزه مرحوم رسول ملاقلی‌پور، بخش روایت قلم؛ فیلم‌نامه جایزه شهید سید مرتضی آوینی، بخش نقد و پژوهش علوم‌انسانی و سینمای مقاومت جایزه مرحوم نادر طالب‌زاده، بخش نسل روایت جایزه شهید محسن حججی، بخش جهان بدون اسرائیل جایزه شهید سید حسن نصرالله بخش مواد تبلیغی و اطلاع رسانی جایزه شهید داریوش گودرزی کیا از جمله بخش‌های این جشنواره است.
قمری از تمدید جشنواره فیلم مقاومت تا پایان دی‌ماه خبر داد و بیان کرد: افراد می‌توانند تا پایان دی‌ماه آثارشان را به دبیرخانه جشنواره فیلم مقاومت ارسال کنند.
وی افزود: علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره می‌توانند آثار خود را از طریق تارنمای رسمی جشنواره به نشانی www.resistanceiff.com و پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام ارسال کنند.
کد خبر 6342044

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/799034/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رایزنی کایا کالاس و وانگ یی درباره ایران

خطر پنهان گرمایش زمین؛ دمای بالا کیفیت خواب میلیاردها نفر را تهدید می‌کند

راه شیری بر فراز صخره‌های مخروطی

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

آیین 800 ساله «علم‌بندان» در ماسوله

اولین گفت‌وگوی دختر شهید سلامی پس از شهادت پدر

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

دستگیری جاسوسی که عکس محل سکونت رایان قاسمیان 2 ماهه را به دشمن داد

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

سه روشی که می‌توان امام حسین (ع) را در کتاب به کودکان معرفی کرد

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 12 تیر 1404

مدارس باید متناسب با نیازهای روز تجهیز شوند

اتصالات پنهان در اعماق زمین: گیاهان فراتر از آنچه می‌بینیم، در خاک ریشه دارند

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

محدودیت ترافیکی در 2 محور گیلان اعمال می‌شود

«احلی من العسل» ، مراسمی به یاد نوجوان دشت کربلا

ایستگاه صلواتی ساده و کوچک کودکان گیلانی

حال و هوای عزاداران گیلانی در ششمین روز محرم

استاندار گیلان از مزارع قطب تولید هندوانه استان بازدید کرد

بررسی موانع جذب سرمایه گذار در گیلان

سفر یک روزه استاندار گیلان به رودسر

پاکسازی غرب تالاب انزلی از گیاه مهاجم سنبل آبی

ساماندهی 97 درصد مشاوران املاک گیلان

توقیف 6 خودروی باری حامل چوب قاچاق در صومعه سرا

پایان انتظار 15 ساله برای تکمیل بیمارستان جامع لاکان رشت

مانور کمک گرانشی؛ فضاپیماها چگونه با استفاده از سیاره‌ها شتاب می‌گیرند؟

بالاخره می‌دانیم چرا مجسمه‌های ملکه حتشپسوت در مصر باستان نابود شدند

تشییع پیکر شهید محراب بشارتی شهید وطن در بندرانزلی

میزبانی مردم بخش کلاچای رودسر از یکی از شهدای وطن

جوشش شعر‌های ناب مقاومت از قلب‌های عزاداران

سازمان ملی استاندارد: این نام تجاری جعلی است

آیین نامه اجرایی واردات خودروها برای سال 1404 به گمرکات کشور ابلاغ شد

جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه اعلام شد

محدودیت‌های جدید خرید و فروش اوراق تسهیلات مسکن اعلام شد

سود دو نفره در صرافی تبدیل: دعوتی که به نفع هر دو طرف تمام می‌شود!

هزار میلیارد تومان برای بازسازی آسیب‌دیدگان جنگ در تهران کافی است؟

آخرین وضعیت بازار طلا و دلار؛ سکه امامی عقب‌نشینی و طلا صعود کرد!

بازدهی بورس در هفته دوم تیر 1404