نسیم گیلان

آخرين مطالب

تغییر رویکرد شرکت آب و برق کیش در مسیر کسب رضایت کیشوندان منطقه آزاد کیش

تغییر رویکرد شرکت آب و برق کیش در مسیر کسب رضایت کیشوندان
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در بازدید از شرکت آب و برق جزیره و دیدار با مدیرعامل جدید و پرسنل این شرکت، از روزهای روشن برای توسعه آب و برق کیش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم رحیم سرهنگی با بیان اینکه حضور تیم جدید مدیریتی اتفاقات خوبی را برای جزیره کیش رقم خواهد زد گفت: با توجه به سوابق و تجربیات مدیرعامل و اعضای هییت مدیره جدید شرکت آب و برق کیش، در سایه تعامل و همکاری، روزهای خوبی برای بهبود شرایط آب و برق جزیره کیش در پیش است.
رحیم سرهنگی افزود: شرکت آب و برق باید بتواند همزمان با سودآوری به رضایت کیشوندان نیز توجه کند . همچنین از آنجاییکه یکی از زیر شاخص های شاخص سهولت کسب و کار یک منطقه، سهولت و سرعت دریافت انشعاب و هزینه های آب و برق است. اگر نتوانیم با تسهیل فرآیندها و حذف بروکراسی شرایط را برای سرمایه گذاران مهیا کنیم بی شک انگیزه های سرمایه گذاری در کیش از بین می رود.
وی در ادامه تشریح کرد: دو بخش مهم در سهولت کسب و کار، دسترسی سریع به آب و برق است و سهولت دریافت مجوز است که اولی وظیفه شرکت آب و برق و دومی وظیفه سازمان منطقه آزاد کیش است، چنانچه این دو نهاد نتوانند در جهت ارائه خدمات به سرمایه گذاران و مردم در زمان درست و با کیفیت خوب عمل کنند علاوه بر ایجاد نارضایتی، روند توسعه کیش نیز کند می شود.
مدیرعامل شرکت آب و برق کیش نیز در این مراسم با بیان اینکه رویکرد شرکت آب و برق کیش در این دوره برمحور تعامل و همکاری است گفت: هدف گذاری ما خدمت بی منت، اعتماد سازی و پاسخگویی است و تلاش می کنیم با همفکری و مشورت مردم و سازمان منطقه آزاد کیش برنامه ریزی و فعالیت کنیم.
وی از توسعه، گسترش و افزایش تولید به عنوان دیگر اهداف شرکت آب و برق کیش یاد کرد و افزود: ظرفیت شرکت آب و برق کیش در حال حاضر معادل تولید سال 92 است در حالیکه باید تولید برق برای سال 1404 به 300 مگاوات و تولید آب به 50 هزار مترمکعب برسد تا پاسخگوی نیاز جزیره کیش باشد.
سید علی آقازاده تاکید کرد: با توجه به امکانات موجود و با به روز رسانی، تعمیر و بازسازی تجهیزات، تلاش می کنیم درپایان سال 1404 با تولید 210 مگاوات برق و 40 هزار مترمکعب آب به شرایط سکون و آرامش برسیم.
ایجاد کمیته دائمی برای پیگیری امور بین شرکت آب و برق و سازمان منطقه آزاد کیش از پیشنهاد ات ارائه شده برای پیشبرد بهتر امور بود که مورد توجه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفت و رحیم سرهنگی دستور تشکیل این کمیته را در نشست صادر کرد.
گفتنی است در این نشست موضوعات و مسائلی که به توسعه شرکت آب و برق کیش و بهبود خدمات دهی کمک می کند مطرح شد.
شایان ذکر است بازدید از تاسیسات آب و برق کیش با حضور اصحاب رسانه از دیگر بخش های این مراسم بود.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/786894/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

پدر فوتبال گیلان و سرمربی پرافتخار ملوان درگذشت – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پدر فوتبال گیلان و سرمربی پرافتخار ملوان درگذشت

آغاز ماراتن کنکور سراسری در گیلان

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی

بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

پدر معنوی فوتبال گیلان درگذشت

پدر فوتبال گیلان و اسطوره باشگاه ملوان درگذشت

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

شبکه دنا و کنگره شهدا؛ هم سنگر و هم افزا

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

امنیت روانی همسرت رو بِهَم نَریز

اصلاح و بهینه‌سازی زیرساخت برق گیلان نیازمند اعتبار ملی است

اراضی بستر سپیدرود ظرف 3 ماه آینده تعیین تکلیف می شود

عملیات اجرایی احداث واحدهای ثبتی ناحیه 3 رشت و لنگرود آغاز شد

کشف گورستان سه‌هزار ساله در این استان

بالا آمدن آب سد سیمره باعث قطع راه های ارتباطی روستاهای رودبار عرب شد

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

خودروی بنز میلیاردی قاچاق در لاهیجان توقیف شد

دنبال علم و دانش نرو!

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

افتتاح مرکزمدیریت تجهیزات شبکه راهکار ناورانه برای افزایش پایداری برق گیلان

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

آموزش گام به گام مدل موی مجلسی

جشنواره‌ها گامی موثر در توسعه صنعت گردشگری است

داستانک/ مرد فلج

تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان در دستور کار قرار گرفت

فعالیت 272 مراقب سلامت و 90 هزار سفیر سلامت در مدارس گیلان

برنامه «متا» برای آوردن هوش مصنوعی به چت‌های واتس‌اپ بدون نقض حریم خصوصی

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

جلالی که در میقات آرام گرفت

دل عاشق به پیغامی بسازد!

کارگران ستون اقتصاد کشورند

زیبایی شهرها مرهون تلاش شبانه‌روزی کارگران شهرداری است

اختتامیه اولین جشنواره رقابت های علمی و مهارتی سفیران سلامت استان گیلان

دو عارضه پنهان یائسگی زودرس در زنان

«چت‌جی‌پی‌تی» چاپلوس شده است

30 درصد از کدهای «مایکروسافت» نوشته هوش مصنوعی هستند

نسل چهارم الکترودهای سخت‌پوشی نانوساختار در اختیار صنایع کشور قرار گرفت

آثار باستانی 3000 ساله در جنوب شهر رشت!