نسیم گیلان

آخرين مطالب

مراسم مهمانی لاله ها در گلزار شهدای آذربایجان شرقی برگزار می شود بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی از برگزاری مراسم مهمانی لاله ها به مناسبت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر در گلزار شهدای استان خبر داد.

به گزارش «ایثار»، علی اکبر سلمانی در نشست شورای فرماندهی پایگاه مقاومت بسیج شهید زبردست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در سالن جلسات حوزه ریاست اداره کل به انجام رسید، گفت: غبارروبی، گلباران و عطرافشانی مزار شهدا در چارچوب این مراسم، با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای عملیات رمضان و بیت‌المقدس و گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی صورت می گیرد.
وی گفت: مراسم متمرکز استانی مهمانی لاله ها روز دوم خرداد از ساعت 10 صبح با حضور مسئولان دستگاه های اداری و آحاد مردم شهیدپرور و به خصوص خانواده‌های شهدا و ایثارگران تبریز در گلزار شهدای وادی رحمت این کلانشهر برگزار می‌شود و در آن مردم و مسئولان ضمن غبارروبی مزار شهدا، با قرائت فاتحه و نثار گل به مقام شامخ شهیدان ادای احترام می کنند.
سلمانی افزود: مسئولیت برگزاری این مراسم با پایگاه مقاومت بسیج اداره کل است و سایر واحدهای ستاد و شهرستانی نیز مکلف به همکاری با این مجموعه برای برگزاری مطلوب مراسم مهمانی لاله ها هستند.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی همچنین اعلام کرد: به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر همچنین همایش مدافعین و فاتحان خرمشهر با سخنرانی نماینده محترم ولی فقیه در آذربایجان شرقی و سردار تنگسیری فرمانده محترم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالن اجتماعات مصلای حضرت امام خمینی(ره) تبریز برگزار خواهد شد و مقرر است در این همایش از جمعی از پیشکسوتان ایثار و شهادت تجلیل شود که ضرورت دارد حَسَبِ نیاز، واحدهای مختلف اداره کل از جمله معاونت تعاون و امور اجتماعی، دستورات ابلاغی در این زمینه را بسرعت پیگیری کنند.
سلمانی، به فرا رسیدن دو رویداد مهم انقلاب اسلامی شامل سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و قیام تاریخی یوم الله پانزدهم خرداد نیز اشاره کرد و گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان علاوه بر اینکه راساً با طراحی و اجرای برنامه هایی این مناسبت ها را گرامی خواهد داشت، در مراسم های استانی این مناسبت ها که در روزهای سیزدهم و چهاردهم خرداد در مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز برگزار می شود نیز مشارکت خواهد داشت.
سلمانی گفت: سالروز آغاز زعامت مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) از دیگر مناسبت‌های این ایام است که تبیین این موهبت بزرگ پس از رحلت امام خمینی(ره) باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/752441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر ساعت فعالیت مدارس در گیلان + فیلم

واکنش عجیب سخنگوی دولت به گرمای هوا هنگام سخنرانی/ فقط به خاطر شما فداکاری می‌کنم و باز می‌گردم!

شهرداری آستارا 0 – 3 آریو اسلامشهر: جدال حساس در هفته پایانی با صنعت نفت

فجر سپاسی قهرمان لیگ دسته یک شد

در حاشیه سفر سخنگوی دولت به گیلان

چطور انسان می‌تواند از انرژی بی پایان سیاه چاله استفاده کند؟

خلاصه بازی فجر سپاسی 4 – داماش گیلان 0

تولید 86 هزار تُن محصولات شیلاتی در گیلان

لیگ دسته اول فوتبال| فجرسپاسی شیراز قهرمان شد و به لیگ برتر صعود کرد + جدول

برخی بی‌ثباتی‌ها سبب شده تا منطقه آزاد انزلی با چالش روبرو شود

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

کشف جهش ژنتیکی نادر که به افراد امکان می‌دهد شب‌ها فقط چهار ساعت بخوابند

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

اصناف اثرگذارترین نهاد مدنی کشور هستند

البرز، تهران و گیلان 6 درجه گرمتر شد | جنوبی‌ها کمترین افزایش دما را تجربه کردند

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

امنیت، پایه توسعه پایدار استان است

حاشیه شهر در مرکز توجه؛ ساخت مدرسه در پی بازدیدهای میدانی استاندار

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

ظروف میکروپلاستیک در امر جنسی ضرر زیادی دارد

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

حدود 35 درصد سپرده‌های منابع مالی از گیلان خارج می‌شود

هشدار پلیس گیلان نسبت به افزایش ارسال پیامک‌های کلاهبرداری به شهروندان

برخی بی‌ثباتی ها سبب شده تا منطقه آزاد انزلی با چالش روبرو شود

سفر سخنگوی دولت به استان گیلان

تاجگزاری بانوی جبر ایران در دنیای ریاضی

بازدید سخنگوی دولت از مجتمع بندری کاسپین

عدالت ترمیمی و میانجیگری؛ راهی برای کاهش تنش‌های اجتماعی و حل اختلافات

تردد تورهای ورزشی غیرمجاز در معابر برون‌شهری گیلان ممنوع شد

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

مسیر رشت به منجیل – 31 شهریور 1381 + عکس

افتتاح پایگاه امداد و نجات جاده‌ای علیگو در آزادراه قزوین–رشت

بی‌ادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟

همه ما باید برای ساختن ایران تلاش کنیم

ممنوعیت تردد تور‌های ورزشی بدون مجوز در معابر برون شهری گیلان

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

ابرکامپیوتر ژاپنی فوگاگو بشر را به شوخی گرفت!

بازسازی نمای جانبی راه شیری توسط تلسکوپ «گایا»

«تغییر ساعت کاری ادارات» و دردسرهای دوباره والدین

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

قاچاقچی سوخت در گیلان محکوم شد

سخنگوی دولت، مدرسه خیرساز مهر اعظام را در منطقه محروم رشت افتتاح کرد