نسیم گیلان

آخرين مطالب

در جریان بررسی منابع و مصارف لایحه بودجه 1403 شهرداری مطرح شد؛

از کاهش ده درصدی سهم درآمدهای ناپایدار تا تحویل 70 اتوبوس تا آخر ماه شهرداری تهران

از کاهش ده درصدی سهم درآمدهای ناپایدار  تا تحویل 70 اتوبوس تا آخر ماه
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - در نوبت دوم دویست و هفدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران منابع و مصارف لایحه بودجه شهرداری تهران در سال 1403 بررسی شد.

به گزارش خبرنگار شهر ، محمد آخوندی در نوبت دوم دویست و هفدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی منابع و مصارف لایحه بودجه شهرداری تهران در سال 1403 با بیان اینکه لایحه بودجه پیشنهادی شهرداری 169 همت بود که به 150 هزار و 950 میلیارد تومان رسید، اظهار کرد: سهم درآمدها از کل بودجه 79 درصد به میزان 119 همت، واگذاری دارایی سرمایه ای 16 هزار میلیارد تومان و واگذاری دارایی مالی 15 هزار میلیارد تومان است.
وی با اعلام اینکه سهم درآمدهای پایدار در لایحه شهرداری 19 درصد بود که به 29 درصد افزایش یافت، خاطرنشان کرد: عوارض ارزش افزوده به 32 هزار میلیارد تومان رسیده و با توجه به اتفاقات امسال، عملیاتی خواهد شد.
کاهش ده درصدی سهم درآمدهای ناپایدار
آخوندی با اشاره به اینکه عوارض ناشی از توسعه شهر و شهرسازی از 93 همت به 67 همت رسیده است، یادآور شد: سهم این بخش از 55 به 45 درصد کاهش یافت. تمام درآمدهای ناپایدار 10 درصد کاهش یافته که اتفاق بسیار مهمی است.
وی با بیان اینکه بر اساس مجوزهای صادر شده می توان از طریق تهاتر با دولت و بانک، اتوبوس خریداری کرد، گفت: 19 هزار و 600 میلیارد تومان برای 40 دستگاه ون، دو هزار و 500 دستگاه اتوبوس و 500 مینی بوس برای امسال و سال آینده در نظر گرفته شده است.
تخصیص 48 درصد بودجه به حمل و نقل و ترافیک
آخوندی همچنین خاطرنشان کرد: 10 درصد از اعتبارات به مأموریت های اجتماعی و فرهنگی اختصاص دارد. اتفاق بسیار مهم دیگر این است که 48 درصد بودجه به حمل و نقل و ترافیک اختصاص دارد که اتفاق مهمی است.
وی با بیان اینکه در حوزه خدمات شهری و محیط زیست سهم به میزان 15 درصد ثابت ماند، یادآور شد: سهم ایمنی و مدیریت بحران پنج درصد، شهرسازی و معماری دو درصد، توسعه و مدیریت هوشمندسازی 20 درصد از بودجه است.
آخوندی تأکید کرد: در لایحه شهرداری رقم 14 هزار و 400 میلیارد تومان به بخش اتوبوسرانی پیشنهاد شده بود که به 16 هزار و 370 میلیارد تومان رسید؛ همچنین درنهایت برای خرید اتوبوس سرجمع رقم 11 هزار و 200 میلیارد تومان اختصاص یافته است.
70 دستگاه اتوبوس تا پایان امسال تحویل می‌گیریم
محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران هم در این جلسه با بیان اینکه قیمت هر دستگاه اتوبوس بر اساس قراردادهای داخلی مشخص است، خاطرنشان کرد: 220 هزار یورو نیز برای خودروهای خارجی جهت تحویل در بندرعباس پیش بینی شده است.
وی افزود: هر دستگاه اتوبوس هشت میلیارد تومان هزینه داشته و اتوبوس های برقی نیز هزینه بالاتری دارد که ماهیت آن متفاوت است. بر اساس آنچه ملک به پیمانکار تحویل دهیم، اتوبوس تحویل می گیریم. تعداد اتوبوس ها مبتنی بر میزان واگذاری ملک است.
هرمزی با بیان اینکه 300 دستگاه اتوبوس از شرکت عقاب مطالبه داریم چراکه ملک تحویل داده ایم، یادآور شد: از شرکت اسنا نیز 70 دستگاه اتوبوس تا پایان امسال تحویل خواهیم گرفت.
در ادامه مهدی چمران با تأکید بر اینکه اگر برای هر اتوبوس 10 میلیارد تومان پیش بینی شود، تعداد اتوبوس ها هزار و 100 دستگاه خواهد بود، تصریح کرد: با توجه به پیش بینی 20 هزار میلیارد تومان برای دو سال، تعداد اتوبوس ها به 2 هزار دستگاه خواهد رسید. ما تا پایان سال 1403 تعداد 2 هزار دستگاه اتوبوس جدید خواهیم داشت و این ترجمان بودجه نقد خرید اتوبوس است. ممکن است خرید اتوبوس از محل منابع غیرنقد بیش از این باشد.
آخوندی نیز با بیان اینکه در حوزه هزینه 64 درصد بودجه سال آینده غیرهزینه ای است و یا تملک دارایی سرمایه ای و یا مالی است که از 52 درصد در سال قبل به 56 درصد در سال جاری رسیده است، گفت: تنها 36 درصد از اعتبارات سال 1403 هزینه ای است که در سال 1402 این اعتبارات 36 درصد از کل بودجه را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به افزایش 58 درصدی بودجه مناطق 22 گانه در سال آینده، یادآور شد: مناطقی که میزان افزایش اعتبارات آنها اندک بوده؛ یا ظرفیت اجرا نداشته و یا درخواستی نداشته اند.
سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا هم با اشاره به بودجه مناطق و ضمن اشاره به پیشنهادهای اصلاحی گفت: یکی از این پیشنهادها در خصوص ردیف‌های تاکسیرانی است؛ کمک به جایگزینی و بهسازی ناوگان تاکسیرانی در بودجه ذکر شده است. وقتی درخصوص کمک به جایگزینی صحبت می‌کنیم یعنی کمک به خرید و نوسازی است. همچنین در ردیفی دیگر درخصوص کمک به نوسازی ناوگان ون از محل منابع عمومی صحبت شده است. در جای دیگر نیز کمک فنی و عمرانی نوسازی تاکسی مطرح شده و در نهایت از خرید ون صحبت شده و به نظر می‌رسد هر چهار ردیف باید اصلاح شوند.
وی با بیان اینکه 150 دستگاه ون که دریافت شده از میدان ونک به سمت صادقیه و میدان آزادی تردد می کنند، گفت: در شأن شهرداری نیست که تاکسی داری کند. ما می خواهیم مشکل تاکسیرانی تهران را حل کنیم. آقای زاکانی دلسوز است و ما نیز این موضوع را قبول داریم.
تشکری هاشمی ادامه داد: سهام داری در شرکت سهامی عام بسیار محترم است. اینکه شهرداری ون بخرد و شرکت خودروسرویس شهر از این میدان به آن میدان مسافربری کند، مناسب نیست و باید به راننده ای که خودروی او فرسوده شده کمک کنیم تا نوسازی انجام دهد.
ادامه دارد...

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/742698/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها تمدید شد

عکس روز ناسا از چتر کیهانی

بافت آسان تیغ ماهی سه بعدی!

ادای احترام استاندار سیستان و بلوچستان به شهدای گمنام شهر ادیمی

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

راز بقای سوسمارهای شب پس از برخورد شهاب‌سنگ به دایناسورها چه بود؟

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

81 زندانی جرائم غیرعمد در گیلان آزاد شدند

دستیار قالیباف: طراحی دشمن تمام نشده و می‌خواهند به انسجام ملی ضربه بزنند

لیبرمن: رویارویی بعدی با ایران دشوارتر است

پویش نذر خون «مهر حسینی برای ایران» در گیلان

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

قدردانی لاریجانی از رشادت‌های مردم و مدیریت خوزستان در جنگ تحمیلی 12 روزه

عراقچی: فکر نمی‌کنم مذاکرات به این سرعت از سر گرفته شود

شهادت 30 دانش آموز و 7 معلم در جنگ 12 روزه / تدوین سناریوهای احتمالی برای شرایط ویژه

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 10 تیر 1404

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

واشنگتن: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است

فیدان: تداوم آتش‌بس میان ایران و اسرائیل از اولویت‌های راهبردی ما است

با این ویدیو خودت آرایشگر خودت شو!

بازدید سخنگوی وزارت خارجه ایران از منطقه حادثه تروریستی رژیم صهیونی به آستانه اشرفیه

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

محمود واعظی: تا زمانیکه رئیس آژانس رویه‌اش را عوض نکند، باید درباره عضویت‌مان در NPT تجدید نظر کنیم

پزشکیان: مردم باید با افکار و دیدگاه‌های افرادی مثل شهید باقری آشنا شوند

فیلمی جدید از لحظه اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی به صداوسیما

تأکید بر تکمیل زنجیره تولید صنعت نساجی در گیلان

اعزام مشمولان وظیفه عمومی به مراکز آموزشی

رونمایی از نماهنگ «شب‌های محرم» در گیلان

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

قرائت پیام عراقچی در جمع مردم آستانه‌ اشرفیه در تشییع شهدا

ماجرای حمله به جلسه سران قوا از زبان معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

قطع گاز در رشت

تشییع پیکر مطهر شهدای مظلوم حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی در آستانه اشرفیه

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید