نسیم گیلان

آخرين مطالب

مالک داماش: متقاضی خرید داماش پول ندارد ورزشی

مالک داماش: متقاضی خرید داماش پول ندارد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان -   داماش گیلان در فصل گذشته از لیگ دسته دوم کشور به لیگ یک آزادگان کشور صعود کرد و یکی از مشکلات اصلی این باشگاه مسائل مالی و مالکیت باشگاه بود که هواداران را آزرده خاطر می‌کرد.
در چند هفته گذشته ناصر زحمتکش مالک داماش گیلان طی قراردادی این باشگاه را به نصیر نعیمی‌پور واگذار کرد ولی زحمتکش مدعی است که مالک جدید به تعهدات مالی خود عمل نکرده است.
این مشکلات مدیریتی موجب سردرگمی سرمربی و کادر فنی و بازیکنان و بخصوص هواداران شده است و مشخص نیست چه زمانی آرامش به این باشگاه، هواداران و بازکنان باز می گردد.
ناصر زحمتکش مالک باشگاه داماش گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به اتفاقات رخ داده پیرامون تیم داماش اظهار کرد: در خصوص تیم داماش به درخواست برخی مسؤولان چند وقتی است که سکوت کردیم ولی متاسفانه این عزیزان بزرگوار که متقاضی مالکیت هستند به تعهداتشان عمل نمی‌کنند ولی قاعدتاً فعلاً ما روی کاغذ و از نظر قانونی مالک داماش هستم.
وی با اشاره به آخرین وضعیت داماش به هوادارانی که نگران این باشگاه هستند، گفت: در چند وقت گذشته صحبت‌های زیادی درخصوص داماش انجام شده و برای اینکه باشگاه داماش دچار مشکلی نشود سکوت کردم و آخرین صحبت این بود که این عزیزان پول را به حساب شخص امینی واریز کنند که اگر ما بدهی داشته باشیم از آن کسر شود و بقیه را به ما پرداخت کنند که تاکنون همچین کاری نکردند.
وی با اشاره به اینکه بنظر می‌رسد متقاضیان مالکیت باشگاه پولی ندارند که پرداخت کنند، افزود: من واقعاً فکر می‌کنم این عزیزان اصلاً این مبلغ مالی که باید تأمین کنند را در اختیار و توان ندارند و البته با مدرک می‌توانم ثابت کنم که هفت الی هشت حساب بانکی‌شان به چند جای مختلف از قوه‌ قضاییه مسدود شده است.
وی در پاسخ به اینکه تکلیف هواداران نگران باشگاه چه خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه اعلام کرده‌ام که دیگر تیم‌داری نخواهم کرد، تا شنبه یا یکشنبه هر جور شده این موضوع را تعیین تکلیف خواهم کرد تا برخی دوستان به خودشان اجازه ندهند به برخی از مسؤولین استان گیلان بی‌حرمتی کنند.
زحمتکش با اشاره به این که دیگر به فوتبال حضور پیدا نمی‌کنم، گفت: من اگر قرار باشد مالکیت را پس بگیرم به هیچ وجه دیگر در فوتبال ورود نخواهم کرد و اگر صلاح دانستند و عزیزانی متقاضی مالکیت بودند به آن‌ها واگذار خواهم کرد.
وی پاسخ به اینکه آیا شرایط تیم داماش و مسابقات پیگیر هستید افزود: بله تمام مسابقات را پیگیری میکنم و نامه نگاری‌ها به وسیله من انجام می‌شود، پیگیر هستم و انشالله آرزو می‌کنم که داماش به جایگاه واقعیش برسد و اولین چیز این است که از حاشیه دور باشند و زمانی که توانستند از حاشیه دور باشند مشکل آنها حل خواهد شد.
  

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/728545/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکنولوژی دیپ‌لیک اینتل تنها 5 سال پس از تولد به فراموشی سپرده شد

خانواده سرمایه ماندگار و محور تحول اجتماعی در کشور است

رگبار و رعدوبرق در 13 استان؛ کاهش دما در استان گیلان از امروز

برنج‌کاری دیگر نمی‌صرفد

جشن امضای کتاب «قاسم» برگزار می‌شود

هوش مصنوعی به کمک پاکسازی پلاستیک از اقیانوس‌ها آمد

دانشمندان بزرگ‌ترین موانع در ساخت چیپ‌های فوتونیک را شکستند!

نحوه دوخت یک دامن زیبا

سخنگوی دولت وارد گیلان شد

افزایش ظرفیت تامین آب شرب 28 حلقه چاه در سطح استان گیلان

مهاجرانی وارد بندر انزلی شد

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

سفر سخنگوی دولت به منطقه آزاد انزلی

خزانه‌گیری برنج در جوار رودخانه زلال زیلکی

ادای احترام سخنگوی دولت به مقام شامخ شهدا در گیلان

آزادی گروگان‌ اهل رودبار جنوب پس از ٨٠ روز در پاکستان

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

هشدار زرد هواشناسی برای رگبار و رعدوبرق در گیلان

پایان گروگان‌گیری در رودبار جنوب با تلاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

همه تمهیدات برای اجرای امتحانات نهاییِ سالم در گیلان

210 نیروی آموزش دیده، مهیای حفاظت امتحانات نهایی استان گیلان

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

پایان سال‌های رکود قایق‌ها در انزلی

احضار بلاگر رشتی به‌دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابق

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

مسیر توسعه ایران از توجه به انسان و تعلیم و تربیت آغاز می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود