نسیم گیلان

آخرين مطالب

همایش بزرگ بسیجیان بنیاد شهید و امور ایثارگران با عنوان «پیروان ولایت» برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

همایش بزرگ بسیجیان بنیاد شهید و امور ایثارگران با عنوان «پیروان ولایت» برگزار شد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - همایش بزرگ بسیجیان بنیاد شهید و امور ایثارگران با عنوان «پیروان ولایت» روز چهارشنبه اول آذرماه در سالن اجتماعات لانه جاسوسی برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این مراسم ضمن گرامی‌داشت هفته بسیج، اظهار کرد: به مردم مقاوم غزه و رزمندگان غیورشان که در برابر اسراییل غاصب ایستاده و آن جانیان را درمانده کردند، درود می‌فرستیم و معتقدیم برطبق آیات قرآن کریم حق بر باطل پیروز است.
خزایی با بیان اینکه امروز رزمندگان جبهه مقاومت عظمت اسلام عزیز را به رخ جهانیان می‌کشند، تصریح کرد: اقدام آنها در عملیات طوفان الاقصی به نحوی بود که بهترین فرمایش را رهبر انقلاب در این رابطه فرمودند که این شکست غیرقابل ترمیم است و ما با استقامت و ایمان، اضمحلال این رژیم جعلی را خواهیم دید.
وی ادامه داد: امام راحل (ره) در آخرین پیام خود خطاب به رزمندگان و جوانان فرمودند شما باید هسته‌های مقاومت و بسیج را شکل دهید و امروز با رهبری مقام معظم رهبری شاهد تحقق آن هستیم.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران خطاب به بسیجیان گفت: ما معتقدیم این همراهی و همدلی شما می‌تواند مسیر تعالی و رشد سازمانی را به دنبال داشته باشد، همان‌گونه که امام راحل(ره) فرمودند تشکیل بسیج در نظام انقلاب اسلامی از برکات خداوند توانا بود که به ما عطا شد.
وی با اشاره به اینکه نیاز امروز ما به تفکر بسیجی یک نیاز حیاتی است، تاکید کرد: باید بدانیم امروز فرهنگی که بارها رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید کردند چیست، ایشان فرموده‌اند که باید فرهنگ بسیج بر جامعه ما طنین‌انداز شود.
خزایی با بیان اینکه خدمت بی‌تظاهر و بی‌توقع به جامعه هدف یکی از جلوه‌های بسیج است، اظهار کرد: اگر ما برای رضای خدا تلاش کنیم خداوند نیز عزت، برکت و اقتدار را به مجموعه ما عطا خواهد کرد، مردم و به خصوص جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران بسیار بر گردن نیروهای خدمتگزار خود حق دارند و همچنین فرهنگ بسیجی نیازمند روحیه ازخودگذشتگی است.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: امروز در دنیا شاهدیم حتی کسانی که معتقد به دین ما نیستند هم برای سردار سلیمانی احترام قائلند و ادای احترام می‌کنند، زیرا ایشان رضایت خدا را بر همه چیز مقدم داشت و بااخلاص بود، این در حالی است که یک روز در جبهه‌ها ما برای دیده نشدن و گمنام ماندن تلاش می‌کردیم اما امروز برخی به دنبال دیده شدن و حفظ میز و صندلی خود در تلاش هستند.
وی در پایان تاکید کرد: امام راحل(ره) فرمودند فرهنگ بسیجی یعنی فرهنگ مجاهدان گمنام، امروز با عنایت به اخبار تلخ اما امیدبخش جبهه مقاومت، امیدواریم شاهد عظمت و اعتلای اسلام عزیز و پیروزی ملت مسلمان فلسطین باشیم.
همچنین سردار احمد کریم پور مشاور ویژه فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس و اولین مسئول اطلاعات و عملیات جنگ نیز در این مراسم در رابطه با نقش بسیج توضیحاتی ارائه کرد و گفت: پس از واقعه تسخیر لانه جاسوسی امام راحل(ره) دستور ایجاد بسیج مستضعفین را دادند.
مشاور فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به اینکه الگویی که برای دفاع مقدس وجود دارد، آخرین فرمایش رهبری در جمع رزمندگان است، تشریح کرد: ایشان فرمودند باید این چهار موضوع را تبیین کنید که در ابتدا چرا به ایران حمله کردند، چه کسانی حمله کردند، چه کسانی دفاع کردند و نکته آخر اینکه بعد از شهادت این افراد چه نتیجه‌ای به دست آمد.
گفتنی است، در انتهای این مراسم از برگزیدگان مسابقات تیراندازی مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران تجلیل شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/727716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

یادمان شهید گمنام فومن افتتاح شد

کاهش 1.7 درصدی آب بدون درآمدِ گیلان

ویلاسازی در شالیزارها؛ کابوس برنج‌کاران گیلانی