تکمیل 8 کیلومترباقی مانده آزادراه رشت – قزوین نیازمند 400 میلیارد تومان اعتبار!
سیاسی
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - ، محمد پردل نژاد اظهار کرد: آزاد راه رشت – قزوین اسفند سال 88 به بهره برداری رسید، اما 8 کیلومتر از این آزاد راه 165 کیلومتری، در محدوده رودبار تا منجیل به دلیل سخت گذر بودن، نیاز به ساخت چند تونل، هزینه بالای اجرای طرح و تامین نشدن به موقع اعتبارات و مصالح ساختمانی هنوز بعد از حدود 13 سال به بهره برداری نرسیده است.
وی افزود: با تکمیل نشدن این قطعه آزاد راه و در پی آن ترافیک سنگین و صف چند کیلومتری خودروها، زمان سفر گردشگران به گیلان در اوج مسافرتها ایام تعطیلات حدود 3 تا 4 ساعت طولانیتر از روزهای عادی است.
مدیر حوزه طرحهای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در گیلان با بیان اینکه ساخت 8 کیلومتر باقی مانده آزاد راه رشت – قزوین که شامل 2 قطعه است 86 درصد پیشرفت ساخت دارد، گفت: برای تکمیل این طرح ملی به 400 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در صورت تامین این اعتبار، این طرح تا پایان امسال به بهره برداری میرسد.
محمد پردل نژاد افزود: با بهره برداری از 8 کیلومتر باقی مانده آزاد راه رشت – قزوین و باز شدن بزرگترین گره ترافیکی گیلان در محدوده رودبار – منجیل که اصلیترین راه ورودی گیلان و جزو کریدور بین المللی شمال – جنوب موسوم به نوستراک است، از معطلی حدود 4ساعته مسافران در صف چند کیلومتری خودروها و دیرتر به مقصد رسیدن آنها در ایام تعطیلات جلوگیری میشود.
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/724476/