نسیم گیلان

آخرين مطالب

پرداخت حدود 42 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشاورزی در گیلان اقتصادی

پرداخت حدود 42 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشاورزی در گیلان
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - موسی رمرودی، مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه کشاورزی رکن اصلی معیشت و اقتصاد گیلان است، اظهار کرد: حضور پررنگ و فعال بانک کشاورزی برای خودکفایی بخش کشاورزی و حمایت از واحدهای تولیدی در راستای حفظ و ارتقای امنیت غذایی کشور ضرورت دارد.
وی با اشاره به فعالیت 90 ساله بانک کشاورزی، افزود: بالاترین ارزش‌افزوده در بخش کشاورزی ایجاد می‌شود که به اعتقاد هر ناظر منصفی، بانک کشاورزی سهم عمده‌ای در تحقق این موضوع داشته و این یک افتخار است.
 
مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان با اشاره به حمایت این بانک از کشاورزان، گفت: طی سال گذشته مجموعه شعب بانک کشاورزی استان بیش از41 هزار و 751 میلیارد ریال تسهیلات به 36 هزار و 820 نفر از مشتریانی که عمدتاً روستایی و از قشر زحمتکش کشاورز هستند، تسهیلات پرداخت کرده است.
وی به رشد عملکردی بانک کشاورزی گیلان در پرداخت تسهیلات خبر داد و افزود: تسهیلات این بانک در استان نسبت به سال گذشته بیش از 98 درصد ازنظر مبلغ و بیش از 13 درصد ازنظر تعداد رشد داشته است.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان با اشاره به تسهیلات فرزند آوری، بیان کرد: مبلغ 554 میلیارد ریال تسهیلات فرزند آوری به یک هزار و 584 خانواده پرداخت‌شده است.
رمرودی با بیان اینکه تسهیلات پرداخت‌شده به کشاورزان از 200 میلیون ریال تا یک میلیارد ریال متغیر بوده، خاطرنشان کرد: به هر خانواده گیلانی برای فرزند اول 200 میلیون ریال، فرزند دوم 400 میلیون ریال، فرزند سوم 600 میلیون ریال، چهارم 800 میلیون ریال و فرزند پنجم یک میلیارد ریال در سال گذشته تسهیلات پرداخت‌شده است.
به گفته وی، مدت بازپرداخت تسهیلات فرزند آوری پس از شش ماه تنفس، هفت‌ساله بوده و مبلغ این تسهیلات برای فرزندان دوقلو 600 میلیون ریال است.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان به گزارشی پیرامون تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج اشاره کرد و افزود: در راستای حمایت از زوج‌های جوان و بنیاد خانواده، طی سال 1401 مبلغ یک هزار و 987 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به 1452 زوج پرداخت‌شده که مدت بازپرداخت این تسهیلات 10 ساله با نرخ کارمزد چهار درصد و به ازای هریک از زوجین در سال گذشته حداقل یک میلیارد و 200 میلیون ریال و برای متقاضیانی که سن زیر 25 سال ( زوج) و زیر 23 سال ( زوجه) داشتند مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون ریال و برای ایثارگران دو برابر مبالغ فوق الاشاره تسهیلات پرداخت‌شده است.
رمرودی به تسهیلات بانک کشاورزی گیلان به توسعه مکانیزاسیون نیز اشاره کرد و گفت: این تسهیلات به مبلغ یک هزارو 198 میلیارد ریال به تعداد 923 فقره باهدف بهبود کیفیت کار کشاورزی، تسهیل در انجام امور، کاهش هزینه‌های کارگری، افزایش بازده محصول و... به متقاضیان معرفی شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی، جهت خرید کمباین، تیلر، نشاء کار، دان خوری مکانیزه، دستگاه پوست‌کن برنج مدرن، دستگاه هوادهی در پرورش شیلات و...پرداخت‌شده است.
وی همچنین در گزارشی پیرامون تسهیلات بند الف تبصره 18 سال 1400 نیز بیان کرد: باهدف اشتغال‌زایی گسترده و مولد و برای حمایت از طرح‌های تولیدی با اولویت بازسازی و نوسازی صنایع تبدیلی، تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های کشاورزی طی سال گذشته مبلغ پنج هزار 293 میلیارد ریال تعداد 92 فقره تسهیلات پرداخت‌شده که مبلغ پنج هزار و 199 میلیارد ریال آن در قالب تسهیلات سرمایه‌ای در زیر بخش‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، توسعه فعالیت‌های مکانیزاسیون، مدرن سازی، دانش‌بنیان و استارآپی کشاورزی، خدمات توسعه کسب‌وکارهای کشاورزی و...به تعداد 76 فقره و مبلغ 94 میلیارد ریال تسهیلات منحصراً سرمایه در گردش به تعداد 16 فقره و در راستای تأمین نهاده‌های تولید محصولات دام و طیور و آبزیان پرداخت‌شده است.
به گفته مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان، مبلغ یک هزار و 800 میلیارد ریال نیز از محل تسهیلات بند الف تبصره 18 به طرح گلخانه نداگستر در شهرک کشاورزی دیسام سیاهکل از اعتبارات متمرکز مدیریت شعب بانک در تهران بزرگ پرداخت‌شده است.
رمرودی به تسهیلات صندوق توسعه ملی پرداخت‌شده از طریق بانک کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: طی سال 1401 مبلغ 613 میلیارد ریال به تعداد 69 فقره باهدف حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی همچون طرح‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی، آب و کشاورزی و پرواربندی دام عشایر با اصلاح و بهره‌وری زنجیره گوشت قرمز و سالم پرداخت‌شده است.
وی در خصوص تسهیلات پرداخت‌شده بانک کشاورزی به بنگاه‌های کوچک و متوسط نیز بیان کرد: این تسهیلات در راستای هدایت بهینه منابع مالی و حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط و تأمین مالی بنگاه‌های مذکور در بخش کشاورزی و باهدف ایجاد اشتغال و فرصت‌های جدید شغلی، افزایش تولید و تأمین بازارهای داخلی و کمک به توسعه بخش کشاورزی به مبلغ 871 میلیارد ریال به تعداد 133 فقره پرداخت‌شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان همچنین با اشاره به تسهیلات پرداخت‌شده در راستای کمک‌های فنی و اعتباری بند الف تبصره 18 نیز بیان کرد: فعالیت‌های واجد شرایط و الویت قابل‌قبول برای اعطای تسهیلات از محل این اعتبار بر اساس تشخیص و تائید بانک و مدت تأمین مالی برای تسهیلات ایجادی، توسعه‌ای و تکمیلی حداکثر هفت سال ( شامل دوره مشارکت، دوره تنفس و بازپرداخت) و تسهیلات سرمایه در گردش حداکثر یک سال است که طی سال موردنظر یک فقره به مبلغ 900 میلیارد ریال به طرح گلخانه‌ای در شهرستان بندرانزلی پرداخت‌شده است.
رمرودی در خصوص پرداخت تسهیلات مردمی سازی یارانه‌ها نیز گفت: مجموعه شعب بانک کشاورزی استان همسو با سیاست‌های دولت و باهدف رونق واحدهای تولیدی دام و طیور و تأمین امنیت غذایی کشور تسهیلاتی به مبلغ 2 هزار و 95 میلیارد ریال به 830 دامدار و مرغدار در قالب تسهیلات ویژه و سرمایه در گردش برای تأمین نهاده‌های موردنیاز، مواد اولیه و ابزارآلات و تجهیزات تولید پرداخت کرده است.
وی در خصوص تسهیلات طرح ویژه نوسازی و بهسازی مسکن نیز بیان کرد: این تسهیلات یارانه دار بوده و برای افرادی که ساکن روستا هستند با معرفی بنیاد مسکن تا مبلغ 2 میلیارد ریال با نرخ 5 درصد برای سهم متقاضی با بازپرداخت 20 ساله هدف رفع موانع ساخت مسکن روستایی، ایجاد تحول و همچنین نوسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی به میزان 451 میلیارد ریال به تعداد 238 فقره پرداخت‌شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان در رابطه با تسهیلات مرغ لاین آرین نیز گفت: این تسهیلات باهدف تأمین نیاز کشور به جوجه‌های پرورشی در بخش گوشتی و تخم‌گذار و با نرخ سود 6 درصد برای متقاضیان با مدت بازپرداخت حداکثر یک سال و طی چهار قسط سه‌ماهه پرداخت می‌شود که در همین راستا طی سال 1401 مبلغ 2 هزار و 120 میلیارد ریال تسهیلات به 61 واحد مرغداری اعطاشده است.
رمرودی در ادامه به گزارشی از طرح‌های شاخص استان گیلان پرداخت و افزود: این طرح‌ها شامل تولید قارچ در رشت، طرح گلخانه در دیسام سیاهکل، کارگاه بسته‌بندی برنج و چای مرغوب در رودسر، سردخانه در آستارا، احداث رستوران در رودبنه، احداث کارخانه جوجه‌کشی در بندرانزلی، طرح تولید خوراک دام و طیور در رودسر، احداث سردخانه و انبار وبسته‌بندی مواد غذایی در رشت، طرح کشتارگاه طیور در کومله، طرح گلخانه در بندرانزلی هستند که تنها نمونه‌ای از صدها طرح موفقی است که با مشارکت بانک کشاورزی استان به بهره‌برداری رسیده است.
وی همچنین به عملکرد بانک کشاورزی گیلان در رابطه با وصول مطالبات اشاره کرد و گفت: وصول مطالبات در بانک به‌عنوان یکی از منابع تجدیدشونده محسوب می‌شود و عنصر اصلی منابع برای پرداخت تسهیلات جدید است و در همین رابطه در سال گذشته 92.93 درصد آنچه باید وصول شود به مبلغ 24 هزار و 28 میلیارد ریال به حیطه وصول درآمده است.
به گفته مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان، مانده مطالبات غیر جاری بانک تا پایان اسفند 1401 به مبلغ قریب به یک هزار و 827 میلیارد ریال و ریسک اعتباری 3.79 درصد است.
رمرودی گفت: طی سال گذشته تعداد 116 فقره تسهیلات به مبلغ 84 میلیارد ریال مورد امهال مطالبات واقع شده است و به‌منظور مساعدت با بدهکاران خسارت‌دیده و بر اساس دستورالعمل ابلاغی، یک هزار و 704 فقره تسهیلات به مبلغ 53 میلیارد ریال مورد بخشودگی 6 درصد وجه التزام تسهیلات پرداختی و 9 هزار و 427 فقره تسهیلات به مبلغ 660 میلیارد ریال مورد بخشودگی بند خ قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بیمه کشاورزی به‌عنوان یک راهکار مهم در مقابله با مخاطرات طبیعی و درنتیجه کاهش نوسانات درآمدی کشاورزان به‌عنوان ابزار کنترل ریسک، در استان گیلان اجتناب‌ناپذیر است، خاطرنشان کرد: در سال جاری برای اولین بار در استان ماشین‌آلات بخش کشاورزی از قبیل تراکتور، تیلر کمباین و... نیز علاوه بر محصولات کشاورزی تحت پوشش حمایتی بیمه کشاورزی قرار گرفته است.
به گفته مدیر شعب بانک کشاورزی استان گیلان، بیمه کشاورزی در استان گیلان در سال زراعی 1401-1400 با فعالت 18 دفتر خدمات بیمه‌ای در کنار 29 شعبه بیمه‌ای 71 هزار 229 نفر بیمه‌گذار را تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار داده است.
رمرودی با بیان اینکه 83 محصول و خدمت مشمول پوشش حمایتی صندوق بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد، گفت: 71 هزار و 229 فقره بیمه‌نامه که عمده‌ این بیمه‌نامه مربوط به دو محصول استراتژیک استان یعنی چای و برنج است، صادرشده است.
وی در رابطه به پرداخت غرامت به بیمه‌گذاران گیلانی نیز گفت: مبلغ بیش از 700 میلیارد ریال غرامت به 4 هزار و 485 نفر کشاورز خسارت‌دیده پرداخت‌شده که عمده‌این خسارت به محصول برنج براثر سرما، باران های سیل‌آسا و خشک‌سالی است.
  

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/702892/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ICT Challenge

مهاجرانی: پرداخت‌های غیرقانونی در دولت پیگیری می‌شود

مقاوم‌سازی مسکن روستایی در رودسر به 66 درصد رسیده است

کاپیتان تیم ملی دل در گرو داماش دارد!

اجرای پروژه دیواره‌سازی رودخانه اوشمک برای حفظ محیط‌زیست

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

واردات برنج در فصل برداشت ممنوع شود تا کشاورزان متضرر نشوند

ساعت برگزاری امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

فوت 3 نفر در پی تصادف پراید در رشت

بیش از 1300 کیلوگرم انواع مواد مخدر در گیلان امحا شد

برخورد خودرو با درخت در رشت / 3 نفر کشته شدند

کارخانجات چای‌سازی گیلان زیر ذره‌بین استاندارد

امحاء بیش از یک تن انواع مواد مخدر در رشت

تداوم بارش رگبار‌های پراکنده باران در گیلان

ادای احترام سخنگوی دولت به هوشنگ ابتهاج و شهدای رشت

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

شفق قطبی چیست و چطور به وجود می‌آید؟

کشف رویداد کم‌سابقه؛ سیاه‌چاله‌ای سرگردان ستاره‌ای دوردست را بلعید

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

سهم 87 درصدی ماهیان گرم‌آبی در تولیدات شیلاتی گیلان

محیط زیست چالش اصلی گیلان است

ذخیره آب سدسفیدرود افزایش یافت

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

قورباغه‌های ظریف چگونه از انقراض عامل نابودی تی رکس جان سالم به در بردند؟

افتتاح یک مدرسه خیّرساز در مسکن مهر رشت

لایروبی بیش از 3 کیلومتر از رودخانه پیربازار

پارک بزرگ لاکان رشت تا پایان 1405 به بهره‌برداری کامل خواهد رسید

احداث تقاطع نیروی دریایی تا شهریور طول می‌کشد

34 خانوار روستای خرشک بی‌خانمان هستند

مرگ 3 نفر در رشت بر اثر برخورد شدید خودرو با درخت

برداشت بیش از 150 تن گل محمدی از گلستان‌های گیلان

دومین مربی تاریخ گیلان راهی پاراآسیایی 2026 ژاپن شد

مشارکت بیش از 10 هزار دانش آموز در برگزاری مرحله منطقه ای هشتمین دوره لیگ علمی دانش آموزی دوره اول متوسطه

ترفند تکاملی عجیب؛ برخی گیاهان برای گرده‌افشانی بوی تعفن تولید می‌کنند

گزارش تصویری حاشیه بازی فوتبال فجر سپاسی و داماش گیلان

برخورد هولناک پژو با درخت | 3 نفر جان باختند + تصاویر

تصادف خودرو با درخت در رشت 3 قربانی بر جا گذاشت

پروژه‌های مشترک با قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش در رشت آغاز شد

کشف 24 دستگاه ماینر در شهرک صنعتی لوشان

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

برخورد یک خودروی سواری با درخت در رشت 3 کشته بر جا گذاشت

محکومیت بیش از 5 میلیارد ریالی قاچاقچی قند و شکر در گیلان

علم ریاضی چه زمانی اختراع شد؟

گیلان قطب تولید بلو بری/ کشت11 رقم جدید

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

ذهنم بدجور درگیر اجنه شده است