نسیم گیلان

آخرين مطالب

مهمترین مطالبات سال گذشته شهروندان بندرانزلی از شورای شهر چه بود؟ گفتگو

مهمترین مطالبات سال گذشته شهروندان بندرانزلی از شورای شهر چه بود؟
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - رئیس شورای اسلامی شهر بندرانزلی گفت: آسفالت معابر، راه‌اندازی تصفیه‌خانه شیرابه کارخانه کمپوست و جمع‌آوری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب از سطح شهر، مهمترین مطالبات سال گذشته شهروندان این شهر از شورای اسلامی شهر بود.
شعبان جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بسیاری از خیابان‌های شهر بندرانزلی چندین سال، آسفالت نشده بود، از این‌رو در سال گذشته با وجود بالابودن قیمت مصالح و قیر، آسفالت بسیاری از معابر این شهر توسط شهرداری انجام شد.
  وی افزود: در این طرح، نوار ساحلی خیابان پاسداران، خیابان ضلع شرقی بازار ماهی‌فروشان، خیابان‌های نواب، رودکی، پاییز و شهید دوربین، انتهای خیابان میرزا کوچک‌خان تا بانک ملی شعبه بلوار پاسداران، خیابان‌های موج، ساحل و شهید مهدی‌پور، شنبه‌بازار میان پل واحدی تا پل پیل علی‌باغ، محوطه ورزشگاه سیروس قایقران، میدان مالا تا گاز، مسیر دسترسی به کارخانه کمپوست، مقابل ایستگاه جدید تالش، مقابل بازار گیلار و سایر معابر شهری آسفالت شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرانزلی خاطرنشان کرد: به‌منظور اجرای این مقدار آسفالت تاکنون حدود 59 میلیارد تومان از منابع داخلی شهرداری و از محل قیر یارانه‌ای سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، هزینه شده است.
وی با بیان اینکه راه‌اندازی تصفیه‌خانه شیرابه کارخانه کمپوست انزلی سال گذشته یکی از مطالبات اصلی شهروندان و اهالی روستای خمیران بود، تصریح کرد: برای تجهیز و تکمیل تصفیه‌خانه شیرابه کارخانه کمپوست، سال گذشته مبلغ هفت میلیارد تومان اعتبار از سوی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در نظر گرفته شد و تجهیزات تصفیه‌خانه با 9 حوضچه در محل کارخانه کمپوست توسط پیمانکار نصب و دهه فجر سال گذشته افتتاح شد که طبق قرارداد، پیمانکار باید دو سال از آن بهره‌برداری کند و پس از پایان این مدت لازم است بر اساس ضمانت‌نامه و استانداردهای موجود، تصفیه‌خانه را به شهرداری تحویل دهد.
جعفری با بیان اینکه با راه‌اندازی این تصفیه‌خانه روزانه دو تا سه متر مکعب شیرابه حاصل از فرآیند تخمیر و پردازش زباله‌های این شهرستان تصفیه و برای مصارف کشاورزی مورد استفاده قرار خواهد گرفت، گفت: ظرفیت اسمی تصفیه‌خانه شیرابه 25 مترمکعب در روز است و با راه‌اندازی تصفیه‌خانه شیرابه کارخانه کمپوست، معضلات زیست‌محیطی و کشاورزی ناشی از شیرابه زباله‌ها در روستای خمیران رفع می‌شود.
وی تصریح کرد: جمع‌آوری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب از سطح شهر یکی دیگر از مطالبات شهروندان از شورای اسلامی شهر بود که به دلیل نداشتن پناهگاه، این خواسته آن‌ها سال گذشته عملی نشد.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرانزلی ادامه داد: به تازگی زمین مناسب در حاشیه شهر انزلی برای احداث پناهگاه سگ‌های بلاصاحب تأمین شده است و به‌زودی جمع‌آوری و ساماندهی این حیوانات در دستور کار شهرداری قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه حضور و افزایش جمعیت سگ‌های بلاصاحب یکی از مشکلات جدی شهرهای استان گیلان به‌ویژه بندرانزلی است، اظهار کرد: ساماندهی سگ‌های بلاصاحب در شهر متولیان بسیاری دارد و شهرداری به تنهایی قادر به ساماندهی و نگهداری این حیوانات نیست، لذا هم‌افزایی و همکاری تمام دستگاه‌های ذی‌ربط در این زمینه نیاز است.
جعفری تصریح کرد: با توجه به اینکه نگهداری و غذا رسانی، تیمار، واکسیناسیون و عقیم‌سازی سگ‌های بلاصاحب هزینه بسیاری دارد، گاهی مشاهده شده است که برخی افراد در شهرهای همجوار پس از جمع‌آوری این سگ‌ها، آن‌ها را با خودروهای باری حمل و در حاشیه شهر انزلی رهاسازی می‌کنند که این اقدام آن‌ها، یکی از دلایل افزایش جمعیت سگ‌ها در این شهر بوده است.
وی با تاکید بر اینکه ساماندهی و رفع معضل حضور سگ‌های بلاصاحب در شهرها باید با تشکیل کارگروهی به صورت استانی انجام شود، افزود: لازم است در چند نقطه استان گیلان، پناهگاه مجهزی به‌صورت پایلوت احداث شود و هر ساله برای نگهداری این حیوانات بودجه لازم از شهرداری‌ها و منابع استانی اختصاص یابد.
  بندرانزلی با 140 هزار نفر جمعیت در 40 کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده است.
 

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/599089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

یادمان شهید گمنام فومن افتتاح شد

کاهش 1.7 درصدی آب بدون درآمدِ گیلان

ویلاسازی در شالیزارها؛ کابوس برنج‌کاران گیلانی