نسیم گیلان

آخرين مطالب

توصیه‌های پلیس گیلان به مردم در روز طبیعت اجتماعي

توصیه‌های پلیس گیلان به مردم در روز طبیعت
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس گیلان اعلام کرد: با توجه به آداب و رسوم ایرانی، هر ساله مردم برای تفریح و شادی به دامان طبیعت می‌روند تا جشن طبیعت و نو شدن زندگی را در کنار یکدیگر با شادمانی برگزار کنند و تعطیلات نوروزی را با شادی و سرور به پایان برسانند.
بیشتر شهروندان در روز 13 فروردین برای تفریح به طبیعت، تفرجگاه‌ها و پارک‌ها می‌روند از این رو پلیس برای برقراری امنیت و آرامش شهروندان در روز طبیعت در اماکن تفریحی، بوستان‌ها و پارک‌های جنگلی حضور فعال دارد و روز طبیعت را همراه با مردم برای تأمین امنیت آن‌ها سپری می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سازمان انتظامی جهت تأمین امنیت برای مردم به برنامه‌ریزی دقیق، همکاری و مشارکت شهروندان نیاز دارد و مشارکت و همکاری مردم در مأموریت‌های پلیس، زمینه‌ساز ارتقاء امینت پایدار و مضاعف در جامعه است.
در روز طبیعت و آخرین روز تعطیلات نوروزی حجم مسافران درون و برون‌شهری افزایش می‌یابد و این امر تا حد زیادی باعث افزایش ترافیک شهری و جاده‌ای می‌شود. بنابراین، امسال پلیس نیز همچون سال‌های گذشته همگام و همدوش با مردم ضمن بسیج امکانات و نیرو‌های خدوم خود به برقراری جشن طبیعت و تسهیل در ترافیک شهری و جاده‌ای می‌پردازد.
شایسته است، شهروندان ضمن همکاری با پلیس در برقراری نظم و امنیت عمومی و رعایت قوانین و مقررات و حفظ خونسردی هنگام رانندگی در ترافیک درون و برون شهری، روز طبیعت و جشن نو شدن زندگی را به کام خود و اطرافیان تلخ نکنند و اوقات خوشی را برای خود و دیگران رقم بزنند.
به خصوص که امسال بهار طبیعت با بهار قرآن و ماه مبارک رمضان همزمان شده لازم است شهروندان به حرمت این ماه عزیز ضمن خودداری از انجام ناهنجاری‌های اخلاقی و اعمال مغایر با شئون اسلامی، از روزه‌خواری در ملاءعام جدا خودداری کنند.
همچنین ضروری است به توصیه و هشدار‌های پلیس توجه لازم را داشته باشند.
شهروندان لازم است به منظور پیشگیری از سرقت ، حتما هنگام خروج از منزل، درب‌ها، پنجره‌ها، نورگیر‌ها و ورودی‌های پشت بام را با حصار و قفل‌های استاندارد محکم کرد و حتی‌الامکان از نگهداری طلا، وجوه نقد و اسناد و مدارک در منزل خودداری کنند.
با توجه به شرایط جوی توصیه پلیس به شهروندانی که این روز به دامان طبیعت می‌روند این نکته است که از اسکان در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها خودداری کرده و بازگشت را به ساعات پایانی شب موکول نکنند.
نکات ایمنی و سرعت مطمئنه را رعایت کرده و مدارک رانندگی شامل کارت خودرو و گواهینامه را به همراه داشته باشند.
تأکید می‌شود از برپایی چادر به صورت انفرادی و در نقاط خلوت جدا پرهیز کرده و خودروی خودرا در نقاط مطمئن پارک کنند.
همچنین ضروری است شهروندان زمان رفت و برگشت خود را با صبر و حوصله در رانندگی و پرهیز از عجله و شتاب تنظیم کرده و با رعایت ظرفیت استاندارد خودرو ایمن‌ترین مسیر را انتخاب کنند.
همه تلاش پلیس این است که مردم عزیزمان در روز طبیعت اوقات خوش و توأم با امنیت و آرامش را سپری کنند لذا با افرادی که با انجام حرکات خلاف قانون یا هنجارشکنی، باعث سلب امنیت باشند مقتدرانه برخورد خواهد شد.
باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/529923/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاینه فنی خودروهای متعلق به کارکنان واحدهای غیر مستقل شهرداری تهران رایگان شد

احداث و روزآمدی چندین پروژه ورزشی در ری

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: رشد، توسعه و بالندگی کشور مرهون تلاش جوانان است

بررسی میزان پیشرفت اجرای احکام برنامه‌ چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران‌

پخش 7500 تن آسفالت در معابر شمال شرق تهران /آمد وشد خودروها روانتر می شود

صالح آبادی:نیروگاه منجیل و ساختمانی سپه برای عرضه اولیه مهیا شوند

برگزاری رقابت‌های چلنج آفرود گیلان

«بام‌لند چای» باطل شد

میانگین زمان رسیدگی به دادخواست های شکایتی در مراجع تشخیص کرمانشاه 64 روز کاهش یافت

دوازدهمین جلسه هیات مدیره انجمن علمی دفاع مقدس ایران

لزوم آماده باش کامل دستگاه های اجرایی برای مقابله با بحران

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موجب بقا و استمرار این انقلاب است

بانک‌ها به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات به بافت فرسوده عمل کنند

نشاء 216 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان گیلان

آخرین آمار کرونا در گیلان

آغاز وِجین در شالیزارهای گیلان

راه آهن رشت- آستارا، فصل نوینی در کریدور بین المللی شمال-جنوب

تیم آذربایجان شرقی قهرمان مسابقات والیبال ساحلی کارگران کشور شد

افزایش 700 میلیاردی سرمایه شرکت واحد اتوبوسرانی تهران

حضور خادمان حرم رضوی در گلزار شهدای بهشت زهرا(س)

تقدیر جمعی از اعضای شورای شهر تهران از اقدامات شهرداری در منطقه 12

مبادلات ریلی کالا با کشور آذربایجان از مرز آستارا 81 درصد افزایش یافت

«خیران و رسانه‌ها» به جوانی جمعیت کمک کنید

عذرخواهی شهردار منطقه 12 به دلیل وضعیت لایروبی نهر خیابان مولوی

جانباز گرانقدر 70 درصد «صفر امیراحمدی» به یاران شهیدش پیوست

جاوید رئیس هیات مدیره شرکت واحد اتوبوسرانی شد

دختر فراری بعد از سرنوشت شومش دلتنگ پدر و مادر شد

ارتقای فرهنگ کار مهم‌ترین دغدغه‌ رهبر معظم انقلاب در حوزه رفع موانع تولید است

تقدیر از شهرداری مناطق 12، 14 و 15

برگزاری مراسم ویژه بزرگداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب در مصلی رشت

بازگشایی استخر ایثار مجموعه ورزشی سردارجنگل رشت

برگزاری مسابقه دوچرخه سواری کوهستان کراس کانتری قهرمانی گیلان در بندر کیاشهر

انتشار لیست ساختمان های ناایمن تشویش اذهان عمومی نبود/ لزوم ایمن‌سازی بیمارستان‌های پایتخت

بازدید مدیر کل ورزش و جوانان گیلان از اردوی تیم ملی دوچرخه سواری ایران

جشنواره گل و گلاب تهران در بوستان بهاران

استقرار نظام الهی مرهون خون‌های پاک شهدا و از خودگذشتگی‌های ایثارگران است

استقبال ‌7هزار تماشاگر از نمایش «معرکه در معرکه»

ضرورت تلاش سازمان بازنشستگی برای کاهش وابستگی به منابع بودجه ای شهرداری

پس‌گیری 110 ملک و پرداخت نیمی از بدهی‌های پیمانکاران توسط شهرداری اقدامی بسیار ارزشمند است/ پرداخت بدهی‌ها منجر به افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران می‌شود

مراجعات و پاسخگویی به ایثارگران در سامانه دیدار ثبت شود

بیت علامه عسگری به «خانه مفاخر» تبدیل شود

لزوم لایروبی جوی آب در خیابان مولوی

از 15 شاخص استاندارد شفافیت در شورا تنها 4 مورد رعایت می‌شود

دختران و پسران دهه هشتاد و نودی خانواده معزز ایثارگران منطقه 19مهمان ویژه برنامه سفره‌های «مادرانه دو» می‌شوند

لیگ برتر وزنه‌برداری در گیلان برگزار می‌شود

پلمب یک باشگاه ورزشی در لنگرود به علت انتشار تصاویر نامتعارف

انتصاب سرپرست جدید مدیریت بازرسی شرکت بهره‌برداری مترو تهران

اراده ها روشن، سیگارها خاموش می‌شوند

نخستین نشست شورای مدیران ارتباطی صنایع با شهردار منطقه 21

افزایش تولید ماهیان سردآبی گیلان به 10 هزار تن در سال