بی خطر بودن گوشت دامهای ذبح شده در کشتارگاههای صنعتی گیلان
اقتصادي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - سهراب عاقبتی کشتار دام خارج از کشتارگاه را مهمترین عوامل انتقال تب کریمه کنگو دانست و گفت: تماس با لاشه دام ذبح شده خارج از کشتارگاه و گزش کنه عامل این بیماری است.
او رفتارهای پرخطر در مشاغل حوزه دام را از دیگر عوامل انتقال تب کریمه کنگو اعلام کرد و هشدار داد: افراد در این مشاغل باید به توصیههای بهداشتی حوزه دام عمل کنند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان ، سمپاشی ماهانه دامها و محل نگهداری شان را در فصول گرم سال توصیه کرد و گفت: این سمپاشی سبب از بین رفتن کنه میشود.
آقای عاقبتی گفت: در مناطق ییلاقی به دلیل نبود بازرسی کارشناسان دامپزشکی در قبل، حین و بعد از کشتار دام، خطر ابتلا به تب کریمه کنگو بالا است.
او میگوید: گوشت دام پس از ذبح باید 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه نگهداری شود، بنابراین اگر گوشتی آلوده باشد با حرارتی که هنگام پخت و پز به آن وارد میشود این آلودگی از بین میرود.
مدیرکل دامپزشکی گیلان از بی خطر بودن گوشت دامهای ذبح شده در کشتارگاههای صنعتی خبر داد و گفت: تمام دامهای ذبح شده در کشتارگاههای این استان بعد از 24 ساعت نگهداری در دمای صفر تا 4 درجه، در بازار توزیع میشوند.
آقای سهراب عاقبتی همچنین گفت: این بیماری همه گیری ندارد، اما افرادی که با بیماران مبتلا به تب کریمه کنگو در ارتباط هستند افراد در خطر ابتلا محسوب میشوند.
-
چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴:۴۴ AM
-
۸۴۹ بازديد
-
جوان
-
سهراب عاقبتی
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/333082/