بی خطر بودن گوشت دامهای ذبح شده در کشتارگاههای صنعتی گیلان
چهارشنبه 8 تیر 1401 - 11:44:44 AM
جوان
|
|
نسیم گیلان - سهراب عاقبتی کشتار دام خارج از کشتارگاه را مهمترین عوامل انتقال تب کریمه کنگو دانست و گفت: تماس با لاشه دام ذبح شده خارج از کشتارگاه و گزش کنه عامل این بیماری است. او رفتارهای پرخطر در مشاغل حوزه دام را از دیگر عوامل انتقال تب کریمه کنگو اعلام کرد و هشدار داد: افراد در این مشاغل باید به توصیههای بهداشتی حوزه دام عمل کنند. مدیرکل دامپزشکی گیلان ، سمپاشی ماهانه دامها و محل نگهداری شان را در فصول گرم سال توصیه کرد و گفت: این سمپاشی سبب از بین رفتن کنه میشود. آقای عاقبتی گفت: در مناطق ییلاقی به دلیل نبود بازرسی کارشناسان دامپزشکی در قبل، حین و بعد از کشتار دام، خطر ابتلا به تب کریمه کنگو بالا است. او میگوید: گوشت دام پس از ذبح باید 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه نگهداری شود، بنابراین اگر گوشتی آلوده باشد با حرارتی که هنگام پخت و پز به آن وارد میشود این آلودگی از بین میرود. مدیرکل دامپزشکی گیلان از بی خطر بودن گوشت دامهای ذبح شده در کشتارگاههای صنعتی خبر داد و گفت: تمام دامهای ذبح شده در کشتارگاههای این استان بعد از 24 ساعت نگهداری در دمای صفر تا 4 درجه، در بازار توزیع میشوند. آقای سهراب عاقبتی همچنین گفت: این بیماری همه گیری ندارد، اما افرادی که با بیماران مبتلا به تب کریمه کنگو در ارتباط هستند افراد در خطر ابتلا محسوب میشوند.
http://www.gilan-online.ir/Fa/News/333082/بی-خطر-بودن-گوشت-دامهای-ذبح-شده-در-کشتارگاههای-صنعتی-گیلان
|