نسیم گیلان

آخرين مطالب

دیدار معاون رییس جمهور با آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) معاونت امور زنان و خانواده

دیدار معاون رییس جمهور با آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) دیدار و گفتگو کرد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) دیدار و گفتگو کرد. خانم دکتر خزعلی روز دوشنبه دردیدار با آیت الله سید محمد سعیدی،‌ نماینده ولی فقیه در قم و تولیت آستان حضرت معصومه(س)‌ بیان کرد: امیدوار هستیم با حمایت مراجع بزرگوار و روحانیت معزز بسیاری از معضلات و مشکلات اجتماعی که به اساس خانواده و هویت دینی ما ضربه می‌زند برطرف شود .
وی افزود: امروز دشمنان در قالب جنگ نرم با استفاده از فضای مجازی در درون خانواده‌ها به دنبال آسیب زدن به هویت دینی و تربیتی ما هستند و با مجازی شدن بیشتر امور در دوران شیوع کرونا،‌ کودکان نیز در معرض این خطر قرار گرفتند .
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده تاکید کرد:‌ در شرایط کنونی که کودکان در فضای مجازی حضور دارند باید به دنبال تبدیل کردن این فضا به یک محیط آموزشی سالم باشیم و با زبان روز و هنر با توطئه دشمنان مقابله کنیم و زودتر از آنکه آنان بتوانند به اهداف خود برسند برای تربیت کودکان‌مان برنامه تربیتی لازم را داشته باشیم .
وی ادامه داد:‌ در این رابطه دشمنان بر روی حوزه زنان سرمایه‌گذاری زیادی انجام داده‌اند و نیاز است که ما هم در این رابطه سرمایه‌گذاری لازم را داشته باشیم و حتما باید در این فضا مطالبه‌گرایانه به دنبال ارائه الگو و برنامه‌هایی باشیم که بتواند جلوتر از دشمنان مسیر راه حرکت صحیح را ارائه دهد .
خانم دکتر خزعلی گفت: مطالبی که در این فضا ارائه می‌دهیم حتما باید برای زنان و دختران ما جذابیت داشته باشد و بتواند با درنظر گرفتن مساله عفاف و حجاب به ایشان در انجام کارهای خانه، فعالیت‌های اجتماعی و سایر امور زندگی کمک کند .
وی بیان کرد:‌ باید الگوی عفاف و حجاب با زبان روز که قابل فهم برای همگان هست ارائه شود تا با همراهی همه یک حرکت جریان ساز را در جامعه اسلامی شکل بگیرد و از این طریق بسیاری از مسائل و مشکلات در این حوزه رفع شود .
وی ادامه داد: در همین رابطه به دنبال تشکیل جلسه‌های مستمر با مراکز دینی و حوزوی هستیم تا با هم‌فکری این الگو دنبال و پیاده‌سازی آن اجرایی شود .
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در بحث خانواده نیز باید به آسیب‌های جدی همچون طلاق و اعتیاد توجه کرد که متاسفانه آمار آن سال به سال افزایش پیدا می‌کند و نیز مساله فرزند آوری که با این روند که پیش می‌رود ممکن است در آینده با پیری بسیار زیاد جمعیت و کم شدن جوانان و تبعاتی از این دست رو به رو شویم .
وی بیان کرد:‌ امیدواریم از این فضای ایجاد شده در دولت سیزدهم و هماهنگی بسیار خوب میان نهادهای متولی به خوبی استفاده و برنامه جامعی برای حل مسائل و مشکل‌ها در حوزه زنان و خانواده ارائه شود .
در ادامه این دیدار؛ آیت الله سید محمد سعیدی،‌ نماینده ولی فقیه در قم و تولیت آستان حضرت معصومه(س) نیز ‌ضمن اشاره به شان بلندمرتبه حضرت معصومه(س) اظهار کرد: حضرت معصومه(س) سه مقام دارند. مقام اول اینکه در سنین قبل از بلوغ اشراف به احکام دینی و مسائل دین داشتند و هنگامی که پدر بزرگوارشان در منزل نبودند، ایشان به سوالات پاسخ می‌دادند. مقام دوم ایشان مهاجرت در راه خدا و قصد زیارت امام هشتم (ع) است، هرچند به مقصد نرسیدند ولی در اینجا حجت خدا شدند. مقام سوم ایشان نیز، مجاهد فی سبیل الله است .
آیت الله سعیدی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) ازدواج کرده اند ولی حضرت معصومه(س) دختر نمونه آل الله است، گفت: یعنی در میان اهل بیت همه نوع الگو و سرمشق داریم تا کسی عذر نداشته باشد .
وی افزود: حضرت معصومه(س) به عنوان بانوی نمونه آل الله آمدند تا یک مکتب تاسیس کنند و نشان دهند که یک زن می‌تواند هم عالمه باشد، هم مهاجره باشد، هم مجاهده باشد و هم پاکدامن و موثر باشد و هم افراد بسیاری در محضر ایشان رشد کنند. این ها برای زنان و دختران مسلمان گذاشته شده است .
تولیت آستان حضرت معصومه(س) ضمن اشاره به این نکات اذعان کرد: معرفی چنین شخصیتی کار ما و در دست ماست تا به کمک طرح ها و اجرای برنامه‌هایی این موارد را به جامعه برسانیم .
در پایان، آیت الله سعیدی به آمادگی همکاری آستان حضرت معصومه(س) با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در راستای خدمت به جامعه اشاره کرد .
لازم به ذکر است انسیه خزعلی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده امروز برای دیدار با شماری از مراجع تقلید و علما به شهر مقدس قم سفر کرده است.
دیدار و گفت و گو با آیات علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، سید هاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، دیگر برنامه‌های اعلام شده معاون رییس جمهوری در قم است .
همچنین شرکت درجلسه بانوان در فرمانداری قم و دیدار با آیات محمدجواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و سیدمحمدعلی علوی گرگانی از مراجع تقلید از برنامه های عصر معاون رییس جمهوری در سفر به قم است .

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/306003/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر معنوی فوتبال گیلان درگذشت

پدر فوتبال گیلان و اسطوره باشگاه ملوان درگذشت

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

شبکه دنا و کنگره شهدا؛ هم سنگر و هم افزا

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

امنیت روانی همسرت رو بِهَم نَریز

اصلاح و بهینه‌سازی زیرساخت برق گیلان نیازمند اعتبار ملی است

اراضی بستر سپیدرود ظرف 3 ماه آینده تعیین تکلیف می شود

عملیات اجرایی احداث واحدهای ثبتی ناحیه 3 رشت و لنگرود آغاز شد

کشف گورستان سه‌هزار ساله در این استان

بالا آمدن آب سد سیمره باعث قطع راه های ارتباطی روستاهای رودبار عرب شد

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

خودروی بنز میلیاردی قاچاق در لاهیجان توقیف شد

دنبال علم و دانش نرو!

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

افتتاح مرکزمدیریت تجهیزات شبکه راهکار ناورانه برای افزایش پایداری برق گیلان

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

آموزش گام به گام مدل موی مجلسی

جشنواره‌ها گامی موثر در توسعه صنعت گردشگری است

داستانک/ مرد فلج

تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان در دستور کار قرار گرفت

فعالیت 272 مراقب سلامت و 90 هزار سفیر سلامت در مدارس گیلان

برنامه «متا» برای آوردن هوش مصنوعی به چت‌های واتس‌اپ بدون نقض حریم خصوصی

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

جلالی که در میقات آرام گرفت

دل عاشق به پیغامی بسازد!

کارگران ستون اقتصاد کشورند

زیبایی شهرها مرهون تلاش شبانه‌روزی کارگران شهرداری است

اختتامیه اولین جشنواره رقابت های علمی و مهارتی سفیران سلامت استان گیلان

دو عارضه پنهان یائسگی زودرس در زنان

«چت‌جی‌پی‌تی» چاپلوس شده است

30 درصد از کدهای «مایکروسافت» نوشته هوش مصنوعی هستند

نسل چهارم الکترودهای سخت‌پوشی نانوساختار در اختیار صنایع کشور قرار گرفت

آثار باستانی 3000 ساله در جنوب شهر رشت!

تأکید بر تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان

رضوانشهر، رکورددار بارش گیلان

گمان کنم تب آتشفشان تنیده به بندر

داستانک/ ماشین سرنوشت

سه فضانورد چینی با یک روز تاخیر به زمین بازگشتند

موشک «آلفا» هنگام پرتاب دچار حادثه شد

انجام اولین آزمون چسبندگی پروبیوتیک‌ها به سلول‌های هدف در کشور

دانشمندان یک خانه مریخی را منفجر کردند