نسیم گیلان

آخرين مطالب

برگزاری اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در اکسپو 2021 معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در اکسپو 2021
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو2021 برگزار شد.

اولین نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو2021 برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ نشست هماهنگی حضور زنان ایرانی در نمایشگاه بین المللی اکسپو با حضور نمایندگان وزارت صمت و سازمان‌های مجری در محل این معاونت برگزار شد. 
خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست، پس از استماع گزارش روند تمهید مقدمات حضور جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین المللی اکسپو؛ با تاکید بر اهمیت توجه به رونق تولید و نقش صادرات در این امر
همچنین تسهیل ارتباط فرهنگی و اقتصادی با کشورهای همسایه و منطقه، آمادگی این معاونت را برای همکاری دوجانبه با وزارت صمت، در زمینه کارآفرینی زنان، بازرگانی و ... اعلام کرد.
معاون رییس جمهور ضمن اشاره به اهمیت نشست هماهنگی اکسپو در راستای معرفی حضور موثر تولید کنندگان و بازرگانان زن ایران تاکید کرد: از دلایل اهمیت حضور زنان موفق ایران در این رویداد جهانی می توان به اهمیت بازرگانی، صنعت، کارآفرینی و ارزآوری اشاره کرد، اما هدف دیگر که از اهمیت زیادی برخوردار است مقابله با تبلیغات سوء جهانی علیه بانوان ایرانی است که با حضور زنان موفق در حوزه تجارت و اقتصاد می توان به این مهم دست یافت. چرا که کشورهای دنیا باید بدانند علی رغم تبلیغات و هجمه های صورت گرفته علیه زنان ایرانی، بانوان ما در محدودیت و محصوریت نیستند و همواره گام های بزرگی در حوزه اقتصاد، تجارت و کارآفرینی برداشته اند.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که بانوان ایران حضور موثر و فعالی را در این رویداد بین المللی رقم زنند.
در این نشست؛ دکتر زمانی رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی تهران گزارشی از اقدامات صورت گرفته درخصوص برگزاری نمایشگاه اکسپو و مشکلات و موانع و فرصتهای موجود ارائه کرد.
وی ضمن اشاره به هدف مهم جمهوری اسلامی ایران از حضور در این رویداد بین المللی گفت: از جمله اهداف تعیین شده تاکید بر ایران شناسی در برابر ایران هراسی است. همچنین از جمله دیگر اهداف می توان به جذب سرمایه گذار خارجی و جذب گردشگر اشاره کرد و امیدواریم بتوانیم به همه اهداف پیش بینی شده دست یابیم.
در ادامه؛ خانم دکتر سلطانی فعال بخش خصوصی در حوزه زنان و عضو اتاق بازرگانی و اتاق اصناف؛ ضمن اشاره به شعار اکسپو با عنوان نگاه به آینده و با تاکید بر حضور 192 کشور در این دوره، از اعزام هفت تیم تجاری زنان کارآفرین ایران خبر داد که در زمینه های پزشکی، داروسازی، صنعت و معدن، مد و فرهنگ اسلامی و ... برگزیده خواهند شد.
همچنین دکتر شاه میرزایی ناظر اجرای اکسپو از سوی وزارت صمت؛ یکی دیگر از زمینه های فراهم شده برای حضور زنان ایرانی را علاوه بر بازرگانی، صنعت توریسم سلامت عنوان کرد تا با ارائه خدمات سلامت بانوان، زمینه برای جذب توریسم سلامت و پزشکی فراهم شود.
در ادامه این نشست؛ دکتر فدایی مشاور معاون رییس جمهور در حوزه اشتغال با ارزیابی اقدامات صورت گرفته، بر معرفی پتانسیل نقش زنان در پیشرفت اهداف عالی جمهوری اسلامی ایران در آینده، در این رویداد بین المللی تاکید کرد.
لازم به ذکر است "اکسپو" مجموعه نمایشگاه‌هایی است که هر چند سال یک بار در کشورهای مختلف جهان برگزار می‌شود؛ این رویداد از مهم‌ترین نمایشگاه‌های برگزار شده در جهان به حساب می‌آید. در نمایشگاه اکسپو تلاش شده تا دریچه ای برای نمایش گذشته، اکنون و آینده کشورها گشوده شود تا از این طریق دستاوردهای اجتماعی، اقتصادی، علمی و پیشینه فرهنگی و دورنمای توسعه خود را به نمایش بگذارند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/305716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم تیر 1404

جوادی حصار: در کنار حفظ انسجام ملی نیاز به بازسازی و وحدت بخشی به رفتارهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی داریم

امیر دریادار سیاری: میهن‌پرستی نیروهای مسلح و حمایت مردم دشمن را به زانو درآورد

مراسم تشییع سرلشکر شهید ایزدی در قم

واکنش بقائی به فیلم شلیک موشک رژیم صهیونیستی در میدان تجریش

تاکید روسیه و عربستان بر حفظ آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی

پزشکیان در اجلاس سران اکو: رژیم صهیونیستی حملات غیرقانونی آغاز کرد؛ ایران از تمامیت ارضی خود دفاع مشروع کرد

دیدار نخست‌وزیر پاکستان با پزشکیان

نظارت بازرسان دامپزشکی گیلان بر ذبح دام در تاسوعا و عاشورای حسینی

نسخه دیجیتالی بدن شما، دیابت شما را درمان خواهد کرد!

آغاز رزمایش اقتدار بسیجیان سپاه ناحیه مرکزی رشت

تنش آبی در 25 استان و 53 شهر کشور

دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف و وزرای خارجه فرانسه و عربستان درباره ایران

دیدار پزشکیان و الهام علی اف

دیدار و گفتگوی وزرای خارجه ایران و پاکستان

افشای جاسوسی آژانس از ایران در لباس نظارت

دختر شهید سردار شادمانی در واکنش به صحبت‌های رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتس‌اپ است، روش‌های اصلی را پیدا کنید

اشتباه بزرگ محاسباتی صهیونیست‌ها در تهاجم به ایران

تشدید نظارت‌ها بر نانوایی‌های شهرستان رشت

دو تن از نمایندگان مجلس: به زودی جاسوسان باقی مانده از آژانس در ایران اخراج خواهند شد

خبرنگار NBC: شعار و ایده تغییر نظام ایران، توخالی از آب درآمد

قیمت‌های جدید برنج تنظیم بازار به‌روزرسانی شد

توصیف عجیب ترامپ از حملات موشکی ایران به پایگاه العُدید!

واکنش برهانی به تصاویر منتشر شده از حمله اسرائیل به میدان تجریش

آزاد سازی بیش از هزار مترمربع از زمین‌های ملی در شهرستان فومن

شامگاه امروز فرصتی طلایی برای رصد سیاره تیزپا

تسنیم: طبق طرح جدید مجلس 15 تا 25 سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

عزیمت عراقچی همراه رئیس‌جمهور به جمهوری آذربایجان

زیباکلام: احتمال سرگیری مذاکرات زیاد است

رایزنی وزیر دفاع عربستان با ترامپ درباره ایران

سیگنال مرموزی که گمان می‌رفت از اعماق فضا آمده، درواقع متعلق به ماهواره‌ای مرده بود

کارشناس اقتصادی: دامنه نوسانات ارز با توجه به شرایط کنونی قابل قبول است

رئیس‌جمهور وارد جمهوری آذربایجان شد

ابراز نارضایتی ترامپ از تماس با پوتین درباره ایران و اوکراین: پیشرفتی نداشتم! راضی نبودم

مناسبت روز/ جمعه، 13 تیر ماه

پزشکیان عازم شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد

بقایی: تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را به‌ شدت محکوم می‌کنیم

پیش‌بینی یک اقتصاددان از صادرات نفت ایران پس از مکانیسم ماشه

عراقچی در گفت‌وگو با نخست‌ وزیر نروژ: ایران همچنان به معاهده عدم اشاعه و توافقنامه پادمان پایبند است

دفاع بادامچیان از عملکرد دولت در جنگ 12 روزه

انتشار اولین عکس یک ستاره مرده که دو بار منفجر شد

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 13 تیر 1404

وقتی ویدیوها را با سرعت بالاتر از حالت عادی تماشا می‌کنید، چه اتفاقی برای مغز می‌افتد؟

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

تخت روانچی: به غنی‌سازی اورانیوم ادامه خواهیم داد

ماکرون: به‌زودی با رئیس جمهور ایران تماس خواهم گرفت

اسکای نیوز به نقل از بقایی: تماس‌هایی به طور غیرمستقیم وجود دارد