نسیم گیلان

آخرين مطالب

آرادکوه باید جا به جا شود/ تلاش شهرداری کافی نیست/ کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد سازمان حفاظت محیط زیست

آرادکوه باید جا به جا شود/ تلاش شهرداری کافی نیست/ کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - عیسی کلانتری رییس سلزمان حفاظت محیط زیست با اشاره به لزوم جابه جایی آراد کوه گفت: جا به جایی آرادکوه حداقل به 500 میلیون دلار هزینه نیاز دارد و شهرداری عاجز از تامین این رقم است بنابراین باید به سمت سرمایه گذاری پیش رفت.

به گزارش برنا؛ مدیریت پسماند، تفکیک زباله ها، آرادکوه، بوی بد تهران و ده ها کلید واژه دیگر که همه روزه به گوش می رسد تنها تعدادی از ده ها ابر بحران شهر تهران در حوزه مدیریت زباله ها است که هر کدام به تنهایی می تواند زیست بشر را با چالش هایی سهمگین رو به رو کند اما به علت اینکه در مقابل چشمان ظاهربین امروز ما حضور ندارند کمتر کسی آن ها را در شیپور دمیده است. بحران هایی که به گفته غالب کارشناسان محیط زیست با اقدامات جزئی شهرداری نمی توان به سمت بهبود وضعیت آن ها گام برداشت و به زودی باید شاهد دست به گریبان شدن با این اژدهای هفت سر در کوچه و خیابان های محل زندگی خود باشیم.
عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: پسماند، زباله و فاضلاب معضلاتی هستند که در کوتاه مدت گریبان شهروندان و جامعه ما را خواهد گرفت. 60 سال پیش که آرادکوه انتخاب شد کل جمعیت تهران یک میلیون نفر بود و با حرم عبدالعظیم حسنی 4 کیلومتر فاصله داشت.
او افزود: این ما بودیم که به سمت آرادکوه رفتیم. آرادکوه باید حتما جا به جا شود و معتقدم باید یک سرمایه گذاری عظیم در آن منطقه صورت بگیرد. مشکل در این است که بدون سرمایه گذاری انتظار داریم مشکلات حل شوند.
کلانتری با ذکر نمونه مشابه در سایر شهرها اظهار کرد: زمانی در گرگان که محلی برای زباله ها تعبیه شد، 4 کیلومتر دورتر از حریم شهر بود اما امروز شهر گرگان با توسعه به آن محل رسیده است.
مصرف قلیان عامل آتش سوزی پارک پردیسان بود/ مخالفت محیط زیست با شهرداری برای ساخت و ساز در پردیسان
او ادامه داد: امروز دیگر نمی توان تهران را جا به جا کرد بلکه باید به فکر جا به جا کردن آرادکوه باشیم. تا زمانی که شرایط برای جا به جایی مهیا شود باید هوادهی کرد تا بوی متان از کمپوست ها خارج شود. مشکل امروز اصلی ما نبود سرمایه است.
عضو کابینه دولت دوازدهم اذعان کرد: امروزه از سرمایه گذاری عاجز شده ایم. جا به جایی آرادکوه حداقل به 500 میلیون دلار هزینه نیاز دارد و شهرداری عاجز از تامین این رقم است. محیط زیست می تواند مانع ادامه فعالیت آرادکوه شود اما شهرداری در جواب قطعا می گوید من هم زباله ها را جمع آوری نخواهم کرد زیرا محل دیگری برای دفن وجود ندارد.
کلانتری گفت: کافیست چهار روز زباله در تهران جمع آوری نشود آن گاه تمامی تهران زباله خواهد شد. تمامی بودجه ای که وجود دارد صرفا برای هزینه های جاری است و امکان سرمایه گذاری وجود ندارد. ما به این علت امروز نمی توانیم مقابل آلودگی های زیست محیطی را در شهر بگیریم زیرا با آلودگی بزرگتری مواجه خواهیم شد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری تلاش خود را در حوزه بازیافت و پسماند انجام می دهد اما کافی نیست و سرعت آن ها نیز باید بیشتر شود. با توجه به حجم زباله در تهران باید با سرعت بیشتری امورات این عرصه پیش رود. شهرداری امروزه زباله ها را دسته بندی می کند و صرفا زباله های تر به آرادکوه منتقل می شود که تبدیل به کمپوست می شود اما باید دقت کرد که کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/224273/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر معنوی فوتبال گیلان درگذشت

پدر فوتبال گیلان و اسطوره باشگاه ملوان درگذشت

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

شبکه دنا و کنگره شهدا؛ هم سنگر و هم افزا

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

امنیت روانی همسرت رو بِهَم نَریز

اصلاح و بهینه‌سازی زیرساخت برق گیلان نیازمند اعتبار ملی است

اراضی بستر سپیدرود ظرف 3 ماه آینده تعیین تکلیف می شود

عملیات اجرایی احداث واحدهای ثبتی ناحیه 3 رشت و لنگرود آغاز شد

کشف گورستان سه‌هزار ساله در این استان

بالا آمدن آب سد سیمره باعث قطع راه های ارتباطی روستاهای رودبار عرب شد

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

خودروی بنز میلیاردی قاچاق در لاهیجان توقیف شد

دنبال علم و دانش نرو!

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

افتتاح مرکزمدیریت تجهیزات شبکه راهکار ناورانه برای افزایش پایداری برق گیلان

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

آموزش گام به گام مدل موی مجلسی

جشنواره‌ها گامی موثر در توسعه صنعت گردشگری است

داستانک/ مرد فلج

تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان در دستور کار قرار گرفت

فعالیت 272 مراقب سلامت و 90 هزار سفیر سلامت در مدارس گیلان

برنامه «متا» برای آوردن هوش مصنوعی به چت‌های واتس‌اپ بدون نقض حریم خصوصی

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

جلالی که در میقات آرام گرفت

دل عاشق به پیغامی بسازد!

کارگران ستون اقتصاد کشورند

زیبایی شهرها مرهون تلاش شبانه‌روزی کارگران شهرداری است

اختتامیه اولین جشنواره رقابت های علمی و مهارتی سفیران سلامت استان گیلان

دو عارضه پنهان یائسگی زودرس در زنان

«چت‌جی‌پی‌تی» چاپلوس شده است

30 درصد از کدهای «مایکروسافت» نوشته هوش مصنوعی هستند

نسل چهارم الکترودهای سخت‌پوشی نانوساختار در اختیار صنایع کشور قرار گرفت

آثار باستانی 3000 ساله در جنوب شهر رشت!

تأکید بر تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان

رضوانشهر، رکورددار بارش گیلان

گمان کنم تب آتشفشان تنیده به بندر

داستانک/ ماشین سرنوشت

سه فضانورد چینی با یک روز تاخیر به زمین بازگشتند

موشک «آلفا» هنگام پرتاب دچار حادثه شد

انجام اولین آزمون چسبندگی پروبیوتیک‌ها به سلول‌های هدف در کشور

دانشمندان یک خانه مریخی را منفجر کردند