نسیم گیلان

آخرين مطالب

مدیرکل امور مالیاتی گیلان خبر داد

پرداخت عوارض 332 میلیارد تومانی به شهرداری ها و دهیاری های گیلان اقتصادي

پرداخت عوارض 332 میلیارد تومانی به شهرداری ها و دهیاری های گیلان
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا/گیلان مدیرکل امور مالیاتی گیلان، با بیان اینکه سه درصد از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده تحت عنوان عوارض به شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری ها پرداخت می شود، گفت: سال گذشته مبلغ 332 میلیارد تومان از محل این عوارض به شهرداری ها و دهیاری های گیلان پرداخت شد.

محسن محمدی پور در گفت وگو با ایسنا، نهادینه شدن فرهنگ مالیاتی را یکی از راهکارهای پیروزی در جنگ اقتصادی دانست و اظهار کرد: یکی از آثار تحریم و جنگ اقتصادی، دور شدن اقتصاد کشورمان از وابستگی به نفت است.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر حدود 70 درصد درآمد کشور به مالیات اختصاص داشته است، افزود: تحریم های اقتصادی موجب شد اهمیت و جایگاه مالیات در درآمدهایی کشور بیشتر مشخص شود.
مدیرکل امور مالیاتی گیلان، از دریافت 136 هزار اظهارنامه مالیاتی از سوی اشخاص حقیقی برای عملکرد سال 97 و بیش از 141 هزار اظهارنامه برای عملکرد سال 98 خبر داد و گفت: شاهد رشد چهار درصدی ارائه اظهارنامه مالیاتی هستیم.
محمدی پور ادامه داد: برای عملکرد سال 97 حدود 9100 اظهارنامه و برای عملکرد سال 98 بیش از 9250 اظهارنامه اشخاص حقوقی نیز دریافت کردیم. همچنین تعداد اظهارنامه های صاحبان املاک اجاری برای عملکردهای 97 و 98 به ترتیب حدود 30 هزار و بیش از 31 هزار مورد بوده که رشد دو درصدی را نشان می دهد.
این مقام مسئول، سقف معافیت مالیاتی در سال جاری را 48 میلیون تومان دانست و اضافه کرد: در عملکرد سال 97 بیش از 38 هزار و در عملکرد سال 98 بیش از 52 هزار برگ تشخیص با رقم صفر برای صاحبان مشاغل صادر شد، یعنی این واحدهای شغلی با عمل به تکالیف قانونی خود همچون تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر، معاف از پرداخت مالیات شناخته شدند.
وی با تاکید بر اهمیت گسترش فرهنگ مالیاتی در جامعه، به زمان ارائه اظهارنامه های مالیاتی در سال جاری اشاره کرد و گفت: اشخاص حقیقی(صاحبان مشاغل) تا پایان خردادماه جاری و اشخاص حقوقی و صاحبان املاک اجاری تا پایان تیرماه فرصت دارند اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال 1399 خود را از طریق سایت سازمان به آدرس www.intamedia.ir تکمیل و ارائه دهند.
مدیرکل امور مالیاتی گیلان، با تشریح فعالیت های صورت گرفته در بحران کرونا طی سال گذشته، فعال شدن امکان ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی را یک فرصت خوب برای مودیان در جهت کاهش مراجعه به ادارات دانست و خاطرنشان کرد: تبصره ماده 100 قانون مالیات های مستقیم نیز فرصت خوبی برای صاحبان مشاغل ایجاد می کند که افراد بتوانند مالیات خود را با استفاده از آن قطعی کنند لذا در سال گذشته بیش از 61 هزار نفر از صاحبان مشاغل در استان از این امکان بهره بردند.
محمدی پور، با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی به سمت هوشمندسازی وصول مالیات حرکت می کند، یادآور شد: در رویکرد جدید اعتماد به مودیان مولفه اصلی است که با تشکیل بانک اطلاعاتی با همکاری سایر ادارات و سازمان ها، تشخیص مالیات «داده مبنا» می شود که این امر همراه با ارتقای عدالت مالیاتی به افزایش رضایتمندی شهروندان نیز کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به عملیاتی شدن قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان جهت جلوگیری از فرار مالیاتی و شفاف سازی فرایندهای مالی، عنوان کرد: اطلاعات مالی واحدهای صنفی، کسب و کارها، مطب پزشکان، دفاتر مهندسین و وکلا و... به صورت شفاف در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار خواهد گرفت لذا شهروندان برای دریافت دستگاه های کارتخوان ملزم به ثبت نام در نظام مالیاتی بوده و دستگاه های فاقد ثبت نام نیز غیر فعال می شوند.
مدیرکل امور مالیاتی گیلان، با اشاره به وضعیت پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد، تصریح کرد: مناطق آزاد از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف بودند که در قانون بودجه سال 1400 این معافیت لغو شد و امسال مشمول پرداخت مالیات مذکور هستند.
وی با اشاره به اهمیت همکاری مردم با نظام مالیاتی، گفت: سامانه گزارش فرار مالیاتی در سایت سازمان و سامانه ارتباط مردمی با شماره 1526 از جمله راه هایی هستند که هموطنان می‌توانند علاوه بر ارائه پیشنهادات و انتقادات، گزارشات خود را به سازمان اطلاع دهند تا مورد رسیدگی قرار گیرد. در سال گذشته بیش از 1500 تماس با سامانه ارتباط مردمی اداره کل امور مالیاتی گیلان برقرار شد که منجر به تشکیل پرونده هایی با موضوع فرار مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی گردید.
محمدی پور، همچنین از تحقق صد درصدی درآمدهای مالیاتی گیلان در سال 99 خبر داد و اظهار کرد: سه درصد از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده تحت عنوان عوارض به شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری ها پرداخت می شود که در سال 98 مبلغ 266 میلیارد تومان و در سال گذشته نیز مبلغ 332 میلیارد تومان از محل این عوارض به شهرداری ها و دهیاری های گیلان پرداخت شد. همچنین در سال 98 مبلغ 76 میلیارد تومان و در سال 99 مبلغ 100 میلیارد تومان به شهرداری رشت پرداخت کردیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/273211/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، 18 خرداد 1402

اتصال به انشعاب آب شهری راه حل مشکلات مجموعه مسکونی گیلان کیش

توزیع 31 درصدی تخم نوغان کشور در گیلان/ 6 استان آماده پرورش پاییزه

ایجاد 10 هزار شغل کارگاهی توسط بنیاد برکت

جریمه میلیونی برای برداشت کنندگان شن وماسه در شفت

پیروزی شاهین خزر رودسر مقابل فولاد هرمزگان در لیگ برتر فوتبال ساحلی

انصراف زن رودسری ازخودکشی با پادرمیانی مامورآتش نشانی

توجه مسئولان به شنیده‌شدن صدای کارگران در سازمان بین‌المللی کار

افتتاح کارگاه خراطی در آستانه اشرفیه

پیش‌بینی اجرای 3 هزار طرح اشتغالی در گیلان

عزم دستگاه قضا برای جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیر قانونی

قوانین روابط کار در ایران حمایتی است/ تبیین قوانین اشتغال بانوان در ایران با رویکرد خانواده‌محوری در اجلاس جهانی ILO

عزم دستگاه قضا برای جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیر قانونی + فیلم

بستری های کرونایی گیلان به 11 نفر رسید

سرقت تجهیزات مخابراتی در رشت/ اختلال ارتباطی در مناطقی از شهر

تغییر کاربری‌ها شرایط خوش‌نشینی را برای سودجویان فراهم می‌کند

افزایش ترانزیت کالا‌های غیرنفتی از مجتمع بندری انزلی

فراز و فرود آمار کرونا در گیلان

زمان ادغام شماره‌ سازمان‌های امدادی؛ شماره جدید چند رقمی است؟

حل مشکل آب شرب شهرستان رشت تا پایان دولت سیزدهم

بنیاد برکت به تحقق 32 هزار تعهد شغلی در گیلان کمک کند

کاهش دما و بارش باران تا فردا در گیلان

ترویج مفاهیم پسماند در شهرک‌های مسکونی منطقه 2

صرف بیش از 600 تن آسفالت در پاسخگویی به پیام های 137 و نگهداشت شهر در منطقه 19 ️

گام‌های مدیریت شهری منطقه 5 در راستای حفظ محیط زیست

آغاز فعالیت دوباره مجموعه ورزشی ایمانی در منطقه 8 از ابتدای تیرماه/ مجموعه ورزشی الزهرا (س) همچنان در اختیار سازمان بحران است

حل مشکل آب شرب روستایی مردم رشت تا پایان دولت سیزدهم

پیگیری قضایی تخریب کننده بنای تاریخی هتل تهران در بندر انزلی

پیست دوچرخه سواری Bmx منطقه11 آماده شد

منطقه 19 نیازمند باز آفرینی به صورت خاص و ویژه است

ارائه 1900 خدمت درمانی به زائران حرم امام (ره) در درمانگاه موقت شرکت شهر سالم

دوچرخه‌سواری فعالان محیط زیست و برپایی میزهای خدمت در بوستان بزرگ ولایت

مدیرکل صمت گیلان: بدون اغماض نسبت به عزل رئیس اتحادیه متخلف اقدام گردد

دستگاه قضا در تغییر کاربری‌ها ملاحظه کسی را نخواهد کرد

لزوم تعریف پیوست فرهنگی در مبارزه با موادمخدر

هیچ درختی در خیابان جردن قطع نشده است/ سقوط 14 اصله درخت در سال 1400 بر اثر پوسیدگی ریشه

انتقال آب از سفیدرود به اردبیل بر خلاف رویکرد وزارت نیرو است

خلع‌ید4 هکتار از اراضی منطقه آزاد انزلی با پیگیری دیوان

خلع‌ید 4 هکتار از اراضی منطقه آزاد انزلی با پیگیری دیوان

بهره گیری از رسانه ها برای تبلیغ ماموریت ها و اهداف حوزه سلامت

اجرای ویژه برنامه‌های هفته بدون دخانیات در منطقه 7

بازدید عضو شورای شهر تهران از پروژه های برج میلاد

اجرای عملیات ایمن سازی و ساماندهی ترافیکی درتقاطع بلوار مرزداران- سپهر

معابر و مراکز فرهنگی محله شاهین بهسازی می شود

جلسه کمیته حفاری منطقه 21 با شرکت های خدمت رسان برگزار شد

ویژه برنامه‌های هفته ملی بدون دخانیات در محلات نه گانه منطقه 16

لزوم توسعه صادرات محصولات غیر نفتی / یک نیروی کار بیکار نباید داشته باشیم

استاندار گیلان : اجازه ندهید حتی یک نیروی کار در گیلان بیکار شود

عباسی : گیلان را برای قاچاقچیان مواد مخدر ناامن کنیم

اعلام اسامی راه یافتگان به بخش داوری سومین جشنواره ملی بحران