نسیم گیلان

آخرين مطالب

تعاون روستایی گیلان 771 تن برگ سبز چای خریداری کرد اجتماعي

تعاون روستایی گیلان 771 تن برگ سبز چای خریداری کرد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان -

نسیم گیلان


عباس جعفرپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان خرید برگ سبز چای از چایکاران استان گیلان در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود پنج درصد افزایش یافته است.
وی ارزش این میزان برگ سبز چای درجه یک و دو خریداری شده را نزدیک به 50 میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد : از این میزان برگ سبز چای خریداری شده، 156 تن چای خشک تولید شده است.
مدیر تعاون روستایی گیلان خاطر نشان کرد: برای ارتقای کیفیت تولید 2 کارخانه چایسازی در اختیار شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی استان، 10 تا 12 هزار ریال تشویقی "بالاتر از نرخ مصوب" به ازای هر کیلوگرم برگ سبز به چایکاران پرداخت می شود.
وی بیان داشت: تاکنون از این محل؛ هشت میلیارد ریال به کشاورزان چایکار عرضه کننده محصول به این 2 کارخانه ، پرداخت شده که این مبلغ پرداختی در مقایسه با پارسال 15 درصد بیشتر است.
جعفرپور با بیان اینکه از کل ارزش برگ سبز خریداری شده حدود 38 میلیارد ریال در تعهد 2 کارخانه چایسازی است، اضافه کرد: 25 میلیارد ریال آن در وجه سازمان چای کشور برای پرداخت به چایکاران گیلان پرداخت شده است.
خرید تضمینی برگ سبز چای و تولید چای خشک توسط 2 کارخانه چایسازی در اختیار شبکه تعاونی های روستایی استان گیلان از ششم اردیبهشت ماه گذشته توسط 2 کارخانه چایسازی در اختیار شبکه تعاونی های روستایی گیلان شامل کارخانه سپیدرود تحت اجاره اتحادیه تعاونی های کشاورزی چایکاران غنچه های طلایی شمال کشور و کارخانه عدالت متعلق به شرکت تعاونی روستایی رحیم آباد رودسر آغاز شده است.
طبق مصوبه شورای عالی اقتصاد قیمت خرید هر کیلوگرم برگ سبز درجه یک از کشاورز 66 هزار و 900 ریال و هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه‌ 2 نیز 47 هزار و 810 ریال اعلام شده است که به منظور ارتقای سطح کیفیت و کمیت برگ سبز و با هدف بهبود تولید کارخانجات تحت اختیار تعاونی روستایی استان، همانند سال گذشته مبلغی به عنوان تشویقی به میزان10 هزار تا 12 هزار ریال بالاتر از نرخ مصوب بابت بهای هرکیلوگرم برگ سبز به چایکارانی که محصول با کیفیت تعیین شده را به این 2 کارخانه عرضه کنند، تعیین شده که رقم آن برحسب میزان و کیفیت برگ سبز ارائه شده متغیر است.
در استان های گیلان و مازندران بالغ بر 55 هزار چایکار وجود دارد و وسعت باغهای چای این 2 استان در حدود 25 هزار هکتار است که در این میان هر ساله سطح زیرکشت متفاوت است.
برداشت برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریورماه شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود.
برچسب‌ها رشت سازمان چای کشور سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گیلان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/273121/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

سفره مردم تنگ‌تر شد/ مرغ و نان دوباره گران می‌شود؟

لزوم تقویت تولیدات داخلی /سرمایه گذاری را مختل نکنید

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

عکس/ نمایی شگفت انگیز از روستای سطلسر لاهیجان از فراز آسمان

گیلان دچار معضل کاهش جمعیت است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

آغاز دوباره حفاری اکتشافی نفت و گاز دریای خزر پس از مدت‌ها وقفه

قیمت جدید طلای 18 عیار در بازار ( جمعه 18 اردیبهشت 1404)

رویداد «لنز لنگرود» برگزار شد

پیدا شدن جسد مردی حدود 65 ساله در آستانه اشرفیه

حضور خدام بارگاه منور رضوی در سیاهکل + تصاویر

بازیگر معروف سینما درگذشت

عملیات اکتشافی نفت در دریای خزر آغاز شد

100 بسته معیشتی در آستانه اشرفیه توزیع می شود

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

ضرورت توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه زندانیان

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

نشاء برنج در 60 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان انجام شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

محفل شعر رضوی «سایه سار کرامت» در آستانه اشرفیه برگزار شد

آلومینیوم اراک 1-1 ملوان؛ رضایت زارع و حسینی به تقسیم امتیازات

اجتماع باشکوه امام رضایی ها / آسمان رشت نورافشانی شد + تصاویر

بازیگر پیشکسوت سینمای ایران در آستارا به خاک سپرده شد

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

دیدار معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با خانواده دو شهید در لنگرود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

31 زندانی همزمان با دهه کرامت در گیلان آزاد شدند