نسیم گیلان

آخرين مطالب

رشد 55 درصدی صادرات کالا/ ارزش دلاری ترانزیت داخلی به 19 میلیون دلار رسید اقتصادی

رشد 55 درصدی صادرات کالا/ ارزش دلاری ترانزیت داخلی به 19 میلیون دلار رسید
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان -

نسیم گیلان


رسولی از رشد 55 درصدی صادرات کالا از گمرک آستارا خبرداد و گفت: طبق آمارهای موجود ارزش دلاری ترانزیت داخلی کالا از طریق گمرک آستارا در دو ماهه نخست امسال به 19 میلیون دلار رسید.
«کریم رسولی» با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال تولید، پشتیبانی، مانع‌زدایی‌ها توسط مقام معظم رهبری به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: گمرک آستارا در بخش‌های مختلف، صادرات، واردات، ترانزیت داخلی و ترانزیت خارجی انواع کالاها و در سه حوزه ریلی، دریایی و زمینی فعالیت‌های بسیار چشمگیری در سال‌های اخیر به ویژه در سال جاری داشته است.
مدیرکل گمرک آستارا تلاش همه متولیان و دست‌اندرکاران به ویژه گمرک آستارا را برای تسهیل در امر صادرات و واردات کالا مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: با تمام کارشکنی‌ها و تحریم‌های ظالمانه دشمن که در مسیرصادرات کالاها و محصولات کشورمان ایجاد شد خوشبختانه گلوگاه مرز آستارا رشد خوبی را در بخش صادرات، واردات و ترانزیت داخلی و خارجی در سال 1400 داشته که حائز اهمیت است.
وی وضعیت گمرک آستارا در حوزه صادرات کالاها را برشمرد و در تشریح این مطلب اذعان کرد: در حوزه صادرات کالا در 2 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تعداد هفت هزار و 800 فقره اظهارنامه داشتیم که ارزش تقریبی آن نزدیک به 90 میلیون دلار برآورد می‌شود.
مدیرکل گمرک آستارا از رشد 55 درصدی صادرات کالا از گمرک آستارا به لحاظ تناژ در 2 ماهه ابتدایی امسال خبر داد و افزود: صادرات کالا از گمرک آستارا در این مدت از حیث ارزش هم حدود 30 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش دارد.
رسولی وضعیت گمرک آستارا در حوزه ترانزیت خارجی مقصد را هم مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد:‌ در این بخش و در دو ماه امسال خوشبختانه شاهد رشد بسیار چشمگیری بودیم و از حیث تعداد اظهارنامه نیز رشد 382 درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال قبل داشتیم.
وی از ترانزیت خارجی مقصد 140 میلیون دلاری در 2 ماهه اخیر به وسیله گمرک آستارا سخن گفت و اضافه کرد: در این بخش هم از حیث دلاری 572 درصد، از لحاظ تناژ 418 درصد و از حیث تعداد اظهارنامه 382 درصد رشد داشتیم که مقدار آن قابل توجه است.
مدیرکل گمرک آستارا آمارهای ترانزیک داخلی کالا از طریق این گمرک را هم برشمرد و عنوان کرد: ترانزیک داخلی کالا از طریق گمرک آستارا و در دو ماهه نخست امسال با 194 فقره اظهارنامه رشد خوبی داشت به طوری‌که از این حیث 158 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داریم.
رسولی با تاکید بر اینکه در بخش ترانزیت داخلی گمرک آستارا از لحاظ تناژ هم 172 درصد افزایش ثبت شد تصریح کرد: ارزش دلاری ترانزیت داخلی کالا از طریق گمرک آستارا در 2 ماهه امسال به 19 میلیون دلار رسید که طبق این آمارها در این بخش نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد رشد رقم خورده است.
وی با بیان اینکه اکثر اظهارنامه‌های ورود موقت گمرک آستارا کامیون‌های خالی هستند که بار صادراتی کشورهای همجوار را بارگیری می‌کنند یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون در گمرک آستارا حدود هفت هزار فقره اظهارنامه ورود موقت با افزایش 78 درصد داشتیم.
مدیرکل گمرک آستارا ضمن اشاره به این نکته که در بیشتر گمرکات کشور در دوران تحریم و کرونا با کاهش صادرات مواجه بوده‌ایم خاطرنشان کرد: گمرک آستارا نگین گمرکات کشور محسوب می‌شود و با همه رویه‌ها در سه حوزه زمینی، دریایی و ریلی فعالیت دارد.
پایان پیام/84

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/272130/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

برخورد یک خودروی سواری با درخت در رشت 3 کشته بر جا گذاشت

محکومیت بیش از 5 میلیارد ریالی قاچاقچی قند و شکر در گیلان

علم ریاضی چه زمانی اختراع شد؟

گیلان قطب تولید بلو بری/ کشت11 رقم جدید

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

ذهنم بدجور درگیر اجنه شده است

چغادک سنگر همیشگی مبارزه با استعمار است

رقابت بیش از 2000 دانش آموز گیلانی در مرحله استانی چهل و سومین دوره جشنواره فرهنگی هنری« فردا »

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

تغییر ساعت فعالیت مدارس در گیلان + فیلم

واکنش عجیب سخنگوی دولت به گرمای هوا هنگام سخنرانی/ فقط به خاطر شما فداکاری می‌کنم و باز می‌گردم!

شهرداری آستارا 0 – 3 آریو اسلامشهر: جدال حساس در هفته پایانی با صنعت نفت

فجر سپاسی قهرمان لیگ دسته یک شد

در حاشیه سفر سخنگوی دولت به گیلان

چطور انسان می‌تواند از انرژی بی پایان سیاه چاله استفاده کند؟

خلاصه بازی فجر سپاسی 4 – داماش گیلان 0

تولید 86 هزار تُن محصولات شیلاتی در گیلان

لیگ دسته اول فوتبال| فجرسپاسی شیراز قهرمان شد و به لیگ برتر صعود کرد + جدول

برخی بی‌ثباتی‌ها سبب شده تا منطقه آزاد انزلی با چالش روبرو شود

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

کشف جهش ژنتیکی نادر که به افراد امکان می‌دهد شب‌ها فقط چهار ساعت بخوابند

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

اصناف اثرگذارترین نهاد مدنی کشور هستند

البرز، تهران و گیلان 6 درجه گرمتر شد | جنوبی‌ها کمترین افزایش دما را تجربه کردند

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

امنیت، پایه توسعه پایدار استان است

حاشیه شهر در مرکز توجه؛ ساخت مدرسه در پی بازدیدهای میدانی استاندار

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

ظروف میکروپلاستیک در امر جنسی ضرر زیادی دارد

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

حدود 35 درصد سپرده‌های منابع مالی از گیلان خارج می‌شود

هشدار پلیس گیلان نسبت به افزایش ارسال پیامک‌های کلاهبرداری به شهروندان

برخی بی‌ثباتی ها سبب شده تا منطقه آزاد انزلی با چالش روبرو شود

سفر سخنگوی دولت به استان گیلان

تاجگزاری بانوی جبر ایران در دنیای ریاضی

بازدید سخنگوی دولت از مجتمع بندری کاسپین

عدالت ترمیمی و میانجیگری؛ راهی برای کاهش تنش‌های اجتماعی و حل اختلافات

تردد تورهای ورزشی غیرمجاز در معابر برون‌شهری گیلان ممنوع شد

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

مسیر رشت به منجیل – 31 شهریور 1381 + عکس

افتتاح پایگاه امداد و نجات جاده‌ای علیگو در آزادراه قزوین–رشت

بی‌ادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟

همه ما باید برای ساختن ایران تلاش کنیم