نسیم گیلان
اختراع دستگاه تشخیص اختلالات ستون فقرات اسکلتی بدن در بیرجند
شنبه 12 آذر 1401 - 16:02:42
نسیم گیلان -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

صدا و سیما / دستگاه تشخیص اختلالات ستون فقرات اسکلتی بدن برای اولین بار در کشور توسط یوسفی عضو هیئت‌علمی دانشگاه بیرجند اختراع، ساخته و به مرحله تجاری‌سازی رسید.
محمد یوسفی، تحصیل‌کرده رشته بیومکانیک در مقطع دکترا و عضو هیئت‌علمی دانشگاه بیرجند است که در 1388 توانست با کار علمی و تخصصی بر روی پایان‌نامه کارشناسی ارشدش محصولی به نام دستگاه تشخیص اختلالات ستون فقرات اختراع کند.
یوسفی با بیان اینکه تجاری‌سازی محصول یک واژه ساده، اما فرایند پیچیده‌ای دارد، گفت: ابتدا دستگاه به‌صورت اولیه ساخته و هزینه اولیه آن نیز از استانداری اخذ و نمونه اولیه از ایده به محصول تولید شد و سپس با شرکت در نمایشگاه واحد فناور تهران وارد فاز تولید محصول واقعی و نمونه اولیه مشتری‌پسند برای مراکز درمانی و تشخیص از طریق موج پوستی اختلالات ستون فقرات شدیم.
وی افزود: بیشترین فروش این محصول در مراکز دانشگاهی، آموزش‌وپرورش، مراکز ورزشی، فیزیوتراپی‌ها، بهداشت و درمان و جراحی‌های ارتوپدی برای غربالگری است که به این دستگاه نیازمند هستند.
مخترع دستگاه تشخیص اختلالات ستون فقرات گفت: با ارتقاء این دستگاه برای 17 نقطه اسکلتی بدن، اختلالات اعضای بدن تشخیص داده می‌شود و این امر فرایندی است که بر دستگاه گذشته است.
این مخترع بیرجندی با اشاره به ایجاد شرکت دانش بنیان برای ساخت این محصول، افزود: هم اکنون در این شرکت نزدیک به 25 نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم از دانشجویان رشته‌های الکترونیک، پزشکی مشغول به کار هستند.
یوسفی با اشاره به روند 13 ساله تجاری سازی اختراع دستگاه تشخیص اختلالات ستون فقرات گفت: حمایت مسئولان از تولیدات دانش بنیان می‌تواند روند تولید و تجاری سازی اختراعات را تا حد زیادی کاهش دهد.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/343355/اختراع-دستگاه-تشخیص-اختلالات-ستون-فقرات-اسکلتی-بدن-در-بیرجند
بستن   چاپ