نسیم گیلان
گیلان دوازدهمین استان تولید کننده گوشت بوقلمون کشور
چهارشنبه 9 آذر 1401 - 12:33:09 PM
ایسنا

نسیم گیلان- حجت علی اکبرنژاد  با بیان اینکه گیلان رتبه دوازدهم را در تولید گوشت بوقلمون و رتبه اول را در تولید جوجه یک روزه بوقلمون دارد، اظهار کرد:  تولید گوشت بوقلمون گیلان فقط به مصرف استان می رسد و به اندازه ای نیست که بتوان به دیگر استان نیز صادر شود.

وی با بیان اینکه اخیرا مصرف گوشت بوقلمون در استان افزایش یافته است، افزود: قیمت گوشت قرمز بر میزان مصرف گوشت بوقلمون در استان تاثیر دارد و هر چقدر گوشت قرمز افزایش پیدا کند مردم استقبال بیشتری به خرید گوشت بوقلمون دارند.

علی اکبرنژاد ادامه داد: از سرمایه گذاران جدید در پرورش و تولید گوشت بوقلمون در استان حمایت می کنیم و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.    

 وی در ادامه با بیان اینکه سه واحد تولید جوجه بوقلمون یک روزه در گیلان در یک دوره، 624 هزار و 314 قطعه جوجه بوقلمون تولید و به بازارهای مصرف عرضه کردند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر جوجه یک روزه در بازارها بین 30 تا 50 هزار تومان به فروش می‌رسد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون هزار و 448 تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شده است یادآور شد: گیلان 16 واحد تولید بوقلمون گوشتی با ظرفیت تولید هر دوره 86 هزار و 400 قطعه را دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشتر جوجه یک روزه تولید شده در استان به سایر استان‌ها از جمله کرج و کردستان صادر می‌شود، تصریح کرد: گیلان هشت واحد تولید بوقلمون مولد دارد که با ظرفیت تولید 49 هزار و 700 قطعه در هر دوره مقام نخست کشور را دارد.

علی اکبرنژاد گفت: هر دوره تولید بوقلمون گوشتی چهار ماه و نیم و دوره تولید جوجه یک روزه دو ماه است

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/343129/گیلان-دوازدهمین-استان-تولید-کننده-گوشت-بوقلمون-کشور
بستن   چاپ