نسیم گیلان- احمد پادیاب در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا
دومین شهرستان بزرگ تولید کننده برنج در گیلان است، اظهار کرد: به طور
میانگین در شهرستان صومعه سرا 76 هزار تن برنج سفید تولید می شود.
وی افزود: امسال نسبت به سال گذشته 12 درصد تولید برنج در این شهرستان افزایش یافته که بیشتر از نوع ارقام بومی هاشمی است.
پادیاب ادامه داد: در 3 هزار هکتار از شالیزارهای صومعه سرا نیز برنج پُر محصول برداشت شده است.
وی با بیان اینکه کاهش ضایعات برنج موجب ارتقای درآمد کشاورزان می شود،
خاطرنشان کرد: کاهش ضایعات برنج را هم در شالیزارها و هم در شالیکوبی ها
رصد می کنیم و امسال شاهد کاهش قابل توجه برنج در شالیزارها ی صومعه سرا
بودیم.
پادیاب در ادامه به کشت مجدد برنج در 20 هکتار از شالیزارهای این
شهرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نشاء های برنج انجام شده به مرحله
خوشه دهی رسیده اند.
وی افزود: اغلب برنجکارانی که کشت مجدد برنج انجام دادند ماشین آلات
لازم را در اختیار دارند و ما نیز به آنها توصیه های فنی را ارائه کرده
ایم.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا تصریح کرد: در کشت مجدد برنج علاوه بر رقم
هاشمی از ارقام زودرس استفاده شده است. پیش بینی می کنیم برداشت پُر محصولی
را در این 20 هکتار شالیزار شاهد باشیم.
http://www.gilan-online.ir/Fa/News/339152/خوشه-دهی-کشت-مجدد-برنج-در-20-هکتار-از-شالیزارهای-صومعه-سرا