نسیم گیلان
آب دریای خزر روز به روز شیرین‌تر می‌شود
سه شنبه 25 مرداد 1401 - 14:38:26
نسیم گیلان - آخرین خبر / نتایج مرکز تحقیقات شیلات نشان می‌دهد میزان شوری آب دریا در مقایسه با سال‌های گذشته کاهش یافته است و اندازه‌گیری‌ها حکایت از این دارد که آب دریا روز به روز شیرین‌تر می‌شود.
محمدرضا بنازاده، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران اظهار کرد: یکی از علل افت شوری آب دریا، ورود آب رودخانه‌ها، باران و یا چشمه‌های آب‌شیرین زیرزمینی در عمق دریا است.
وی افزود: در حال حاضر 70 تا 80 درصد از آب ورودی به دریای خزر از طریق رودخانه ولگاست و آب این رودخانه نیز به دلیل ذوب شدن یخ‌های نواحی شمالی روسیه به شدت افزایش یافته است.
وی افزود: به منظور پیشگیری از زیان احتمالی به شهرهای حاشیه دریای خزر، علاوه‌بر ایجاد سد و دیواره ساحلی باید سعی شود قسمتی از آب ورودی به این دریا به دریای آزاد هدایت شود.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/336248/آب-دریای-خزر-روز-به-روز-شیرین‌تر-می‌شود
بستن   چاپ