نسیم گیلان
رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت: رئیس‌جمهور با مردم صادق است
شنبه 21 تير 1404 - 15:19:33
نسیم گیلان - ایرنا / رئیس‌شورای اطلاع‌رسانی دولت ضمن قدردانی از اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جنگ 12 روزه، گفت: رئیس‌جمهور پزشکیان پس از سپری شدن بخشی از عمر دولتش همچنان با مردم صادق است.
الیاس حضرتی در سی و یکمین نشست ارکان اطلاع‌رسانی دولت که به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، ضمن تشکر از اقدامت صورت گرفته توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: داشتن چنین مدیران خوب و با تدبیری قابل تقدیر است. دیدن صحنه‌های خدماتی که در وزارت بهداشت به صورت ویژه در کل دولت باعث تکثیر آرامش شد.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در طول جنگ 12 روزه و در اوج گرفتاری‌ها خوب درخشید، افزود: باوجود 92 همت بدهی باقی مانده از قبل و مشکلات تغییر نرخ ارز و بدهی به شرکت‌ها همه چیز به خوبی پیش رفت.
بازار
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار کرد: در زمان جنگ اقدامات به خوبی دیده شدند و بابت اقدامات خوب و به‌جایی که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قورت گرفت، تشکر می‌کنیم.
حضرتی با ذکر خاطره‌ای، گفت: ما شاهد درگیری 100 درصدی وزارت بهداشت بودیم. لازم بود تا حضورا از دکتر ظفرقندی تقدیر و تشکر شود. او به صراحت و با شجاعت گزارش‌های خود را ارائه دادند که در جلسات هیأت دولت نیز به همین صورت رفتار می‌کنند.
وی در ادامه با اشاره به نقش و جایگاه دولت، تصریح کرد: نقش دولت نیز بسیار آرامش بخش است و این بابت اعتمادی است که ملت به دکتر پزشکیان پیدا کردند. رئیس‌جمهور پزشکیان در این مدت و پس از سپری شدن بخشی از عمر دولتش همچنان با مردم صادق است. ایشان هیچ فرقی با گذشته خود پیدا نکرد. پزشکیان در زمان جنگ 12 روزه تاکید داشت که کارها نباید روی زمین بماند.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت تاکید کرد: جنگ روانی دشمن خنثی شد و مردم با آن شدتی که دشمن تدارک دیده بود فشار جنگ را احساس نکردند.
حضرتی در پایان این نشست با ارائه لوح تقدیر از اقدامات محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حسین کرمانپور، رئیس‌اطلاع‌رسانی این وزارتخانه تشکر و قدردانی کرد.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/825987/رئیس‌-شورای-اطلاع‌رسانی-دولت--رئیس‌جمهور-با-مردم-صادق-است
بستن   چاپ