نسیم گیلان
مهار آتش سوزی ضایعات لاستیک در گلسار رشت
چهارشنبه 11 تير 1404 - 11:46:21
نسیم گیلان - آتش سوزی ضایعات لاستیک در منطقه گلسار رشت با تلاش 40 دقیقه‌ای آتش نشانان خاموش شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گفت: با گزارش آتش سوزی ناشی از انباشت ضایعات لاستیکی و پلاستیکی در قطعه زمین بایری در منطقه گلسار رشت، 6 آتش نشان با 2 خودروی اطفای حریق به سرعت به محل مورد نظر اعزام شدند و این آتش سوزی را پس از 40 دقیقه تلاش مهار کردند.
شهرام مومنی با بیان اینکه از هر 5 عملیات آتش‌نشانی در 3 ماه نخست امسال، یک عملیات مربوط به خاموش کردن آتش سوزی ضایعات و علفزار‌ها بود، افزود: آتش نشانان رشت، هزار و 807 مورد حریق، حادثه و خدمات ایمنی را در 3 ماه نخست امسال پوشش دادند که از این تعداد، 343 مورد مهار آتش سوزی ضایعات و علفزار‌ها در سطح شهر رشت و حومه آن بود.
وی به شهروندان یادآوری کرد: انباشت ضایعات به ویژه در فصل تابستان سبب تولید حرارت و گاز‌های قابل اشتعال شده و تابش آفتاب به این ضایعات می‌تواند یک حریق بزرگ و پرخسارت ایجاد کند.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/824292/مهار-آتش-سوزی-ضایعات-لاستیک-در-گلسار-رشت
بستن   چاپ