نسیم گیلان
هوای گیلان تا عصر فردا پایدار است
سه شنبه 10 تير 1404 - 18:54:47
نسیم گیلان - اداره کل هواشناسی گیلان اعلام کرد: آسمان استان تا عصر فردا صاف تا قسمتی ابری با وزش باد پیش بینی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ مدیر کل هواشناسی گیلان گفت: با استقرار جوی پایدار، آسمان استان تا عصر فردا صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد پیش بینی شده است.
محمد دادرس از ورود سامانه ناپایدار و کاهش تدریجی 3 تا 5 درجه ایی دمای هوای گیلان از فردا خبر داد و افزود: بارش باران از عصر فردا در استان اغاز شده و تا اوایل هفته آینده ادامه دارد که گاهی این بارش‌ها تشدید می‌شود.
وی با بیان اینکه امروز و فردا دریای خزر با حداکثر ارتفاع موج حدود یک متر، برای فعالیت‌های دریانوردی و شنا نامناسب است ، گفت: گرم‌ترین منطقه گیلان در شبانه روز گذشته لوشان با 35 درجه دما و خنک‌ترین منطقه استان دیلمان با 11 درجه دما گزارش شده است.
دمای فعلی رشت مرکز گیلان 29 درجه سلسیوس و رطوبت هوای این شهر 55 درصد است.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/824192/هوای-گیلان-تا-عصر-فردا-پایدار-است
بستن   چاپ