نسیم گیلان
سازمان انرژی اتمی: آژانس انرژی هسته‌ای دیگر اعتبار بین المللی ندارد
جمعه 23 خرداد 1404 - 12:01:29
نسیم گیلان - آخرین خبر / سازمان انرژی اتمی در بیانیه ای اعلام کرد: آژانس انرژی هسته ای دیگر اعتبار بین المللی ندارد.
در بیانیه سازمان انرژی اتمی آمده است: 
بازار
*تاکنون هیچگونه گزارشی حاکی از خسارات جانی به نیروهای مستقر در سایت نطنز دریافت نشده است.
*در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که هیچگونه آلودگی پرتوی و شیمیایی به بیرون از سایت تسرّی نیافته است.
*این اقدام رژیم صهیونیستی مغایر با قوانین بین‌المللی از جمله مصوّبات شورای حکام، کنفرانس عمومی و شورای امنیّت سازمان ملل می‌باشد.
*طی دو سال گذشته و به دنبال تهدیدات مکرّر رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای کشورمان، رئیس سازمان انرژی اتمی با ارسال نامه‌های مختلف بعنوان آقای گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و نیز طی مذاکرات صورت گرفته با وی با توجه به مسئولیت‌های قانونی او خواستار محکومیت این تهدیدات از جانب ایشان شده بود که متأسفانه تا این لحظه حتی پس از وقوع حمله، مدیر کل هیچگونه اقدامی در این خصوص انجام نداده است. این در حالی است که آژانس با تهیه گزارشات سیاسی مغرضانه براساس اطلاعات جعلی دریافتی از جانب رژیم صهیونیستی عملاً از مسیر حرفه ای و بیطرفی خارج شده است. 
*سازمان انرژی اتمی ایران این سکوت را نوعی همراهی با رژیم صهیونیستی تلقی نموده و معتقد است بدین ترتیب آژانس تا حد تبدیل شدن به ابزاری در دست رژیم صهیونیستی تنزل یافته و اعتبار خود را بعنوان یک سازمان معتبر بین‌المللی از دست داده است. 
*این حمله شکستی برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدلیل کوتاهی‌های غیرقابل توجیه و عدم ایفای نقش حرفه ای و بیطرفانه مدیر کل از جمله در تأمین امنیت تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای تحت نظارت آژانس می‌باشد.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/820731/سازمان-انرژی-اتمی--آژانس-انرژی-هسته‌ای-دیگر-اعتبار-بین-المللی-ندارد
بستن   چاپ