نسیم گیلان
درخشش دونده پیشکسوت گیلانی در رقابت‌های دو و میدانی آسیا
سه شنبه 13 خرداد 1404 - 07:52:37
نسیم گیلان - فارس / دونده نام‌آشنای املشی، با کسب دو مدال نقره و برنز در رقابت‌های قهرمانی دو و میدانی پیشکسوتان آسیا در مالزی، بار دیگر نام گیلان را بر تارک ورزش قاره کهن نشاند.
مسابقات قهرمانی دو و میدانی پیشکسوتان آسیا با حضور صدها ورزشکار برجسته از کشورهای مختلف قاره کهن، در کشور مالزی برگزار شد و علی بندری، دونده نام‌آشنای شهرستان املش، نمایشی غرورآفرین از اراده، تلاش و افتخارآفرینی را رقم زد.
بازار
این دونده گیلانی در دو ماده تخصصی دو 100 متر و دو امدادی 4 در 100 متر رده سنی پیشکسوتان به میدان رفت و موفق شد در رقابتی تنگاتنگ، مدال نقره دو 100 متر و مدال برنز رقابت تیمی 4 در 100 متر را بر گردن آویزد؛ افتخاری دیگر برای ورزش گیلان و نمادی از پویایی نسل پیشکسوتان ورزش ایران.رقابت‌ها در شرایط آب‌وهوایی دشوار مالزی برگزار شد و اغلب ورزشکاران با چالش‌هایی چون رطوبت بالا، گرمای طاقت‌فرسا و فشار فنی مسابقات روبرو بودند، اما علی بندری با تمرینات مستمر و آمادگی مثال‌زدنی، توانست خود را در بین برترین‌های آسیا جای دهد.
تیم ملی دو و میدانی پیشکسوتان جمهوری اسلامی ایران نیز با کارنامه‌ای درخشان شامل 32 مدال طلا، 10 نقره و 15 برنز به کار خود در این دوره از مسابقات پایان داد و اقتدار ورزشکاران ایرانی در رده پیشکسوتان را بار دیگر به رخ کشید.
علی بندری، که سابقه چندین دهه فعالیت حرفه‌ای در رشته دو و میدانی را در کارنامه دارد، نه تنها در حوزه رقابت، بلکه در انتقال تجربیات، مربیگری و ترویج فرهنگ ورزش در بین نسل جوان املش و گیلان نیز نقشی برجسته ایفا کرده است. 

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/818378/درخشش-دونده-پیشکسوت-گیلانی-در-رقابت‌های-دو-و-میدانی-آسیا
بستن   چاپ