نسیم گیلان
طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش؛
«نرگس دستیار» به عنوان «سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان» منصوب شد
يکشنبه 4 خرداد 1404 - 13:35:58
نسیم گیلان -

طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش؛ « نرگس دستیار » به عنوان « سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان » منصوب شد .
به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گیلان ، حکم علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش به شرح زیر است :
سرکار خانم نرگس دستیار
با سلام
نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجربیات ارزشمند جناب‌عالی در حوزه آموزش و پرورش، به موجب این ابلاغ به عنوان « سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان » منصوب می‌شوید .
امید است با توکل و استعانت از خداوند متعال و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و سیاست‌های رئیس جمهور محترم ضمن تقویت روحیه وفاق ملی با جلب مشارکت، همکاری و همفکری فرهنگیان گرانقدر به ویژه معلمان، کارشناسان، مدیران، صاحب نظران عرصه تعلیم و تربیت و نیز مسؤولان استانی در تحقق اهداف متعالی آموزش و پرورش و اجرای تکالیف قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور با شعار «برای ایران برای مدرسه» موفق و مؤید بوده و موارد زیر را نیز وجهه همت خود قرار دهید .
تأمین عدالت و نصیب برابر آموزشی برای دانش آموزان؛
ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی در مدارس دولتی؛
ارتقای کیفیت آموزش نیروی انسانی و توانمندسازی معلمان و مدیران مدارس؛
ارتقای کیفیت کالبدی، تجهیزات و فناوری ‎ های آموزش مدارس دولتی؛
صیانت از معلمان، دانشجو معلمان، دانش آموزان و حریم فضاهای آموزشی مدارس؛
تقویت سازوکارهای مشارکت عمومی خیرین و بخش غیردولتی؛
تقویت آموزش و پرورش استان به عنوان رکن اساسی پیشرفت در سطوح ملی و استانی ؛
ترویج نگاه مطلوب به جایگاه مدارس در پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی؛
توسعه و تعمیق برنامه درسی ؛
تقویت و توسعه فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و پرورشی مبتنی بر فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی ؛
توفیق شما را در انجام این مسؤولیت خطیر و دستیابی به اهداف تعلیم و تربیت در راستای سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت وفاق ملی از درگاه خداوند بزرگ مسألت دارد .

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/817941/«نرگس-دستیار»-به-عنوان-«سرپرست-اداره-کل-آموزش-و-پرورش-استان-گیلان»-منصوب-شد
بستن   چاپ