نسیم گیلان
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران:
دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است
يکشنبه 28 ارديبهشت 1404 - 18:38:53
نسیم گیلان - معاون فرهنگی، آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش ایثار، دکتر یعقوب سلیمانی شنبه 27 اردیبهشت‌ماه ضمن بازدید از دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد در نشستی ضمن تشکر از زحمات همکاران گفت: دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد زیرا جایگاه آن به عنوان مرکزی در فرایند تصمیم‌سازی مدیران جهت خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به جامعه معزز هدف انکارناپذیر است و این مهم در صورت ثبات چارت سازمانی در جایگاهی در خور امکان‌پذیراست.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برخی از داده‌ها باید در حوزه پژوهش دیده شوند و با ریل‌گذاری مناسب بتوان پژوهش‌های ماندگار و کاربردی انجام داد تا با کاربست مناسب نتایج از کتابخانه ای صرف شدن پژوهش‌ها جلوگیری شود.
دکتر عادل مهری، ضمن تشکر از حضور و توجه معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد به امر پژوهش و همکاران این دفتر برخی از برنامه‌ها و نیازهای این دفتر را مطرح کرد و گفت: تسویه مطالبات معوق پژوهشگران به عنوان یکی از مهمترین شاخص ها در جذب ظرفیت‌های پژوهشگران توانمند زیرا رویه کنونی موجب دلسردی و عدم تمایل این عزیزان به کار با بنیاد شده است.
سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ارتقا و اصلاح اطلاعات فرهنگ اعلام شهدا به عنوان یک منبع مهم تحقیقاتی برای شهید پژوهی و انتقال فرهنگ ایثار به جامعه گفت: تاکید بر انجام پژوهش‌های کاربردی بر اساس نیازهای معاونت‌های تخصصی و ترجمان دانش حاصله بصورت عملیاتی و رصد بکارگیری نتایج در بهبود کیفیت و رضایتمندی خدمات از مواردی بود که در نشست مطرح شد.
در انتهای جلسه همکاران دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران مطالب و پیشنهادات خود را بیان کردند.
انتهای پیام/

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/816535/دفتر-مطالعات-و-پژوهش‌ها-از-مراکز-مهم-بنیاد-شهید-و-امور-ایثارگران-است
بستن   چاپ