نسیم گیلان
مسابقه تیراندازی بانوان خبرنگار در رشت برگزار شد
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 21:27:11
نسیم گیلان - «مهدی پارسا» مسئول بسیج رسانه گیلان عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران با گرامیداشت روز روابط عمومی و ارتباطات اظهار کرد: بیست و هفتم اردیبهشت‌ماه، روز روابط عمومی و ارتباطات فرصتی برای بیان جایگاه مهم اطلاع‌رسانی درست و به‌هنگام، توسط مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه‌ها در عصر جهاد تبیین با پیوست امیدآفرینی و بیان خدمات و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی است.
وی بابیان اینکه بیان دستاوردها و ایجاد امید آفرینی با اطلاع‌رسانی به هنگام دستاوردها و عملکردهای سازمان‌ها در قالب روایت پیشرفت از برنامه‌های سازمان بسیج رسانه استان گیلان است، گفت: رسانه‌های سازمانی و روابط عمومی‌ها از عملیات ارتباطی آگاهانه مبتنی بر برنامه بهره گرفته تا به عنوان یک رسانه سازمانی در شکل دهی و هدایت افکار عمومی به منظور روایت دستاوردها، خدمات و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی جریان ساز باشند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان با اشاره به برنامه‌های بسیج رسانه گیلان در روز روابط عمومی و ارتباطات گفت: مسابقات تیراندازی بانوان خبرنگار سازمان بسیج رسانه گیلان به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی با همکاری هیئت تیراندازی استان گیلان در سالن سردار جنگل برگزار شد.
پارسا با بیان اینکه بانوان علاوه بر آموزش اولیه، با یکدیگر به رقابت پرداختند، گفت: در این مسابقات فاطمه اسلام دوست رتبه اول، الهه فلاح بلند طبع رتبه دوم و سرور عطری و معصومه رفعتی حائز رتبه سوم مشترک شدند.
وی با قدردانی از همکاری سازمان بسیج ورزشکاران و هیئت تیراندازی استان گیلان در برگزاری مسابقات تیراندازی ویژه بانوان خبرنگار همزمان با روز روابط عمومی و ارتباطات افزود: بانوان خبرنگار با حضور داوران تخصصی هیئت تیراندازی استان با یکدیگر به رقابت پرداخته و نفرات برگزیده مشخص شدند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان با تاکید بر برگزاری مسابقات ورزشی ویژه خبرنگاران در مناسبت‌های مختلف گفت: از برگزیدگان مسابقات تیراندازی بانوان خبرنگار به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی طی مراسمی تقدیر و تجلیل بعمل می‌آید.
کد خبر 6470437

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/816447/مسابقه-تیراندازی-بانوان-خبرنگار-در-رشت-برگزار-شد
بستن   چاپ