نسیم گیلان
معرفی 6 متخلف محیط‌زیستی در تالش و آستارا به دادگاه
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 13:21:05
نسیم گیلان - مهر / رئیس اداره حفاظت محیط‌ زیست شهرستانهای تالش و آستارا ضمن هشدار به کارگاه‌های سورتینگ و بسته‌بندی محصولات کشاورزی گفت: 6 متخلف محیط زیستی در تالش و آستارا به دادگاه معرفی شدند.
محمدرضا سلامی ریک ، رئیس اداره حفاظت محیط‌ زیست شهرستانهای تالش و آستارا با اشاره به اقدام برخی از سردخانه داران و کارگاه‌های سورتینگ و بسته‌بندی محصولات کشاورزی در جهت تخلیه پسماند و ضایعات ناشی از فعالیت‌هایشان در طبیعت اظهار کرد: تخلیه پسماند و ضایعات ناشی از این فعالیت‌ها در طبیعت ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان‌های تالش و آستارا انتقال گسترده محصولات کشاورزی مانند سیر، کاهو و سایر سبزیجات از سایر استان‌ها به گیلان جهت سورت ، بسته‌بندی و انتقال به سردخانه برای صادرات را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: انتظار داریم در این مسیر به مسائل زیست‌محیطی هم توجه ویژه شود و صاحبان واحدهای مورد اشاره این موضوع را در اولویت قرار دهند.
وی با بیان اینکه اخیراً کارشناسان حفاظت محیط‌زیست در حین انجام پایش های زیست محیطی در مناطق آستارا و تالش به تعدادی از عوامل این دسته از واحدها برخورد کردند که به صورت شبانه روزی اقدام به تخلیه پسماند و ضایعات حاصل از بسته‌بندی محصولات خود در طبیعت می‌کنند افزود: در همین رابطه تعداد 6 نفر متخلف و سردخانه دار به جهت ایجاد آلودگی در محیط زیست به مراجع قضائی معرفی شدند.
سلامی با تاکید بر اینکه خدشه‌دار کردن طبیعت و رهاسازی پسماندها در اماکن غیر مجاز خط قرمز محیط‌زیست محسوب می‌شود تصریح کرد: از تمام صاحبان این واحدها انتظار داریم با نظارت کامل بر تمام عوامل خود از ریخت و پاش ضایعات در مسیر جاده‌ها و سایر مناطق جداً خودداری کنند در غیر این صورت طبق قانون با واحدهای متخلف برخورد خواهد شد.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/816399/معرفی-6-متخلف-محیط‌زیستی-در-تالش-و-آستارا-به-دادگاه
بستن   چاپ