نسیم گیلان
استاندار در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه رشت:
شهید رئیسی، رئیس‌جمهوری پرتلاش و همیشه در میدان بود
جمعه 26 ارديبهشت 1404 - 14:04:41
نسیم گیلان - استاندار گیلان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه رشت با گرامی‌داشت یاد رئیس‌جمهور فقید، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، او را نماد مدیریت میدانی و جهادی دانست و تأکید کرد: مسیر توسعه استان گیلان با تکیه بر ظرفیت‌های خدادادی و با الهام از رویکرد شهید رئیسی، با قدرت ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حق‌شناس ظهر امروز (جمعه) در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه رشت که به مناسبت سالگرد شهادت شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای دولت همچون شهید رجایی، شهید دادمان، شهید نامجو و شهید رئیسی، بر تداوم مسیر خدمت‌رسانی در دولت سیزدهم و پس از آن تأکید کرد.
وی با بیان اینکه دولت‌ها در جمهوری اسلامی همواره در خدمت مردم و نظام هستند، افزود: شهید رئیسی رئیس‌جمهوری میدانی، پرتلاش و فعال بود که تنها در مدت کمتر از دو سال، 48 سفر استانی و 26 سفر خارجی را با هدف حل مشکلات مردم و توسعه روابط دیپلماتیک به انجام رساند.

نسیم گیلان


استاندار گیلان با اشاره به دستاوردهای شهید رئیسی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای گفت: ایران در این دوره به پیمان‌های مهم بین‌المللی همچون پیمان شانگهای و بریکس پیوست، در حالی که پیش از انقلاب اسلامی تنها در یک پیمان منطقه‌ای عضو بود.
شتاب توسعه در گیلان با پروژه‌های راهبردی
حق‌شناس در ادامه با اشاره به پروژه‌های راهبردی در استان گیلان تصریح کرد: در غرب استان، عملیات احداث مسیر ریلی آستارا به عنوان حلقه گمشده ترانزیت شمال-جنوب در جریان است که با تکمیل آن، اتصال خشکی ایران به بندرعباس و کشورهای آسیای میانه کامل خواهد شد.
وی همچنین به آغاز عملیات اکتشاف نفت در شرق استان اشاره کرد و گفت: از دو ماه پیش سکوی حفاری در ساحل استقرار یافته و امیدواریم با دعای خیر مردم و تلاش متخصصان، شاهد استخراج نفت در این منطقه باشیم. این پروژه می‌تواند تحولی بزرگ برای استان ایجاد کند.
استاندار گیلان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در جنوب استان افزود: پس از سیل پیربازار، عملیات لایروبی و پاکسازی رودخانه‌های آلوده به کمک بسیج سازندگی آغاز شده است. همچنین پروژه آبرسانی به مناطق جنوب استان با اجرای خط لوله انتقال آب در حال انجام است تا مشکل آب شرب این مناطق برطرف شود.
افق روشن توسعه با تکیه بر توان داخلی و فرهنگ ایثار
حق‌شناس با دعوت به مشارکت همه دستگاه‌ها در برگزاری باشکوه کنگره 8 هزار شهید استان گیلان، این رویداد را فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: همه باید کمک کنند تا این کنگره که هر ده سال یک‌بار برگزار می‌شود، در شأن شهدا و یادآور مجاهدت‌های سردار شهید قاسم سلیمانی باشد.
وی با اشاره به محدود بودن فرصت‌ها برای افزایش درآمد در استان، اظهار داشت: با وجود این محدودیت‌ها، گیلان توانسته است با استفاده از ظرفیت‌های خدادادی، مسیر پیشرفت را دنبال کند.
استاندار گیلان با بیان اینکه گیلان در حوزه حمل‌ونقل هوایی نیز شاهد تحولات مهمی بوده است، افزود: امروز پروازهای بین‌المللی از فرودگاه سردار جنگل رشت به شهرهای نجف، بصره و بغداد برقرار شده و در هفته‌های آینده پرواز به مقاصدی همچون ترکیه، ارمنستان و روسیه نیز آغاز خواهد شد.
حق‌شناس با اشاره به شرایط اقلیمی مناسب گیلان گفت: این شرایط بستر مناسبی را برای توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار در استان فراهم کرده است که با دعای خیر مردم ان‌شاءالله بیش از پیش از آن بهره‌مند خواهیم شد.
وی همچنین با اشاره به برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای درباره توسعه کشورهای حوزه خلیج فارس، تأکید کرد: کشورهای این منطقه با وجود فروش چندین برابر نفت نسبت به ایران، همچنان با کسری بودجه مواجه‌اند و این نشان می‌دهد که توسعه در این کشورها درون‌زا نیست، در حالی که جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توان داخلی و تولید ملی، مسیر توسعه‌ای متفاوت و متکی به ظرفیت‌های بومی را طی می‌کند.
استاندار گیلان در پایان ابراز امیدواری کرد که با تلاش و وحدت ملی، آینده‌ای درخشان و سرافراز برای ملت ایران رقم بخورد.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/816308/شهید-رئیسی،-رئیس‌جمهوری-پرتلاش-و-همیشه-در-میدان-بود
بستن   چاپ