نسیم گیلان
ممنوعیت تردد تور‌های ورزشی بدون مجوز در معابر برون شهری گیلان
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 15:16:05
نسیم گیلان - - سرهنگ جاور صفاری، رئیس پلیس راه استان گیلان گفت: تردد کاروان‌های دوچرخه سواری در سطح معابر برون شهری بایستی با هماهنگی، اخذ مجوز و رعایت قوانین صورت گیرد.
او با اشاره به اینکه در سطح جاده‌های گیلان شاهد تنوع کاربران ترافیکی هستیم، افزود: تواما خودرو‌های سبک، سنگین بار و مسافر، موتورسیکلت و دوچرخه سوار و .
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
.. در معابر برون شهری حرکت می‌کنند که مسئولان کاروان‌های ورزشی باید حساسیت ویژه‌ای بر ایمنی تردد دوچرخه سواران در سطح معابر استان داشته باشند. رئیس پلیس راه گیلان تصریح کرد: از این رو پلیس راه ضمن حمایت از تور‌های مجاز ورزشی و کمک به ارتقای فرهنگ دوچرخه سواری در استان و به منظور حفظ سلامت ورزشکاران بدون اغماض از تردد تور‌های غیرمجاز خصوصا در تعطیلات پایان هفته جلوگیری به عمل خواهد آورد.
سرهنگ صفاری همچنین با بیان اینکه دوچرخه‌سواران باید از مسیر ویژه‌ای که برای آنها تعریف شده عبور کنند، گفت: دوچرخه‌سواران باید از تجهیزات ایمنی مانند کلاه ایمنی، ساق بند و دیگر وسایل ایمنی این ورزش استفاده و از حرکت در نقاط کور وسایل نقلیه خودداری کرده و هنگام تاریکی هوا بدون چراغ جلو و عقب تردد نکنند.
منبع: مرکز اطلاع رسانی پلیس گیلان

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/815894/ممنوعیت-تردد-تور‌های-ورزشی-بدون-مجوز-در-معابر-برون-شهری-گیلان
بستن   چاپ