نسیم گیلان
سردار رضایی: نیروی انتظامی موثرترین مولفه در امنیت ملی کشور است
يکشنبه 14 ارديبهشت 1404 - 12:05:27
نسیم گیلان - به گزارش خبرنگار مهر، سردار قاسم رضایی صبح یکشنبه در آئین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان گیلان در سالن فراجای رشت اظهار کرد: گیلان دیار بزرگمردان با دارا بودن 8 هزار شهید و 23 هزار جانباز است که نشان‌دهنده فرهنگ، تمدن و روحیه استکبارستیزی مردم این دیار است.
وی گفت: گیلان دارای قهرمانانی از جمله میرزا کوچک خان است که مسیر شهدا به تعصی از این روحانی شهید امتداد یافته است که در تمام صحنه‌های انقلاب حضور فعال و مؤثر داشته‌اند.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه مردم در نظام اسلامی تصریح کرد: خنثی نمودن فتنه‌های مختلف در چند سال اخیر توسط مسئولان به پشتوانه این مردم به سرانجام رسیده است.
سردار رضایی افزود: وجود نعمات الهی از جمله طبیعت زیبا و سرسبز در کنار مردم خوب این دیار نیازمند حفاظت و پشتیبانی است که امروز مجموعه انتظامی کشور یک مجموعه ولایی و انقلابی و تکلیف‌مدار در راستای این وظایف است.
وی نیروی انتظامی را مؤثرترین مؤلفه در امنیت ملی کشور دانست و گفت: نیروی انتظامی همواره در کنار مردم، از مردم، برای مردم و تکیه‌گاه تمام بخش‌های کشور است.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به موفقیت استان در کاهش جرایم بیان کرد: در مقایسه عملکرد سال گذشته با سال جاری، درخصوص کاهش سرقت حدود 12 درصد کاهش داشتیم.
سردار رضایی در پایان افزود: همراهی مردم سبب تمام این موفقیت‌ها شده است که نشان‌دهنده فرهنگ بالا و قانون‌پذیری مردم است.
کد خبر 6455923

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/814906/سردار-رضایی--نیروی-انتظامی-موثرترین-مولفه-در-امنیت-ملی-کشور-است
بستن   چاپ