نسیم گیلان
درس هایی از نهج البلاغه با حضور نماینده ولی فقیه در گیلان برای کارکنان حوزه ستادی آموزش و پرورش
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 16:26:31
نسیم گیلان - نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: باورمندی مدیران جامعه اسلامی به حیات باقی و روز بازپسین مقدمه رسیدن به مدیران در تراز رهنمودهای امیرمومنان در نهج البلاغه است.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، آیت الله رسول فلاحتی در جلسه ماهانه درس هایی از نهج البلاغه امیر مومنان امام علی (ع) کارکنان و معلمان آموزش و پرورش استان در مسجد قدس رشت پیرامون سلسله مباحث نامه 27 نهج البلاغه، خاطر نشان کرد: نامه مذکور دارای چهار بخش؛ اخلاق اجتماعی مدیران، کارگزاران نظام حکومتی اسلام، دنیای پرهیزکاران و استفاده بهینه از حلال وضرورت یاد مرگ است. وی در ادامه به یقین در این نامه اشاره کرد و گفت: براساس تصریح علامه مجلسی در کتاب بحار الانوار یقین دارای مراتب 3 گانه علم الیقین، عین الیقین و حق الیقین است که شناخت هر مرتبه آن یاریگر مدیران نظام اسلامی در انجام بهینه وظایف است.
امام جمعه رشت باورمندی به مفهوم « شدن » را یکی از اصول اساسی راهبری جامعه دانست و گفت: اعتقاد به فانی بودن عمر مدیریتی و زندگی و نیاز به تحولات در زمینه رسیدن به حیات طیبه در دنیای باقی از ویژگی های انسان کامل و در نتیجه اداره جامعه است. آیت الله فلاحتی عنایت و لطف الهی را در بقای زندگی بشری حتمی دانست و گفت: رضایت از آن چه که داریم و تلاش برای رسیدن به جامعه مهذب از ویژگی های راستین پیرو حقیقی به آموزه های اسلامی است.

نسیم گیلان

نسیم گیلان

نسیم گیلان

نسیم گیلان


http://www.gilan-online.ir/Fa/News/814817/درس-هایی-از-نهج-البلاغه--با-حضور-نماینده-ولی-فقیه--در-گیلان-برای-کارکنان-حوزه-ستادی--آموزش-و-پرورش
بستن   چاپ