نسیم گیلان
در منطقه یک انجام شد؛
لایروبی مسیل و حوضچه‌های شمال تهران/ تخلیه بیش از 6 هزار تن رسوب در 8 ماه
سه شنبه 7 آذر 1402 - 16:18:54
نسیم گیلان - مسیل و حوضچه‌های رسوبگیر شمال تهران به منظور روان‌سازی جریان آب در بارش‌های پاییزی و آمادگی برای فصل زمستان با تخلیه 6 هزار و 650 تن رسوب در 8 ماه، لایروبی و پاکسازی شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید مهدی صباغ شهردار این منطقه گفت: منطقه یک دارای 11 مسیل، 15 حوضچه رسوبگیر و تعداد 15 کانال است که در راستای برنامه‌های زمانبندی شده در 8 ماهه اول سال جاری اداره مسیل‌ها و قنوات منطقه با لایروبی مستمر و شبانه روزی و اجرای عملیات رسوب برداری گنجایش و ظرفیت پذیرش مسیل ها را افزایش داده است.
صباغ با رصد نحوه پاکسازی، نظافت، لایروبی و رسوب برداری از مسیل ها و حوضچه های رسوبگیر گفت: پاکسازی و لایروبی مسیل جمشیدیه، گلابدره و کوهسار سرتاسر انجام و این مسیر از وجود برگ های پاییزی، زباله ها و... که منجر به گرفتگی و جلوگیری از جریان یافتن آب می شد پاکسازی شد.

نسیم گیلان


شهردار منطقه یک همچنین به پاکسازی مسیل سرپوشیده دار آباد و همچنین تونل دوقلو اشاره کرد و افزود: عملیات لایروبی و رسوب برداری این مسیل نیز به مدت 20 روز انجام و طی آن 650 تن رسوبات حمل و خارج شد.
مدیریت شهری منطقه یک از شهروندان ساکن در حاشیه مسیل ها و عابرین درخواست کرد زباله و ضایعات را در داخل مسیل ها و کانال ها تخلیه نکنند تا منجر به آبگرفتگی و ایجاد سیلاب نشود.
انتهای پیام/

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/728690/لایروبی-مسیل-و-حوضچه‌های-شمال-تهران--تخلیه-بیش-از-6-هزار-تن-رسوب-در-8-ماه
بستن   چاپ