نسیم گیلان
توقیف 15 تن چوب قاچاق در صومعه‌سرا
سه شنبه 7 آذر 1402 - 16:08:06
نسیم گیلان - سرهنگ "امیر وهاب‌زاده" با اشاره به اینکه قاچاق چوب و قطع غیرمجاز درختان جنگلی به تاراج بردن ثروت ملی است،گفت: پلیس با تمام توان با متجاوزان حریم منابع طبیعی و جنگل‌ها برخورد می‌کند.
وی در ادامه با بیان اینکه طرح مبارزه با قاچاقچیان چوب به مدت 3 روز در صومعه‌سرا اجرا شد، افزود: ماموران انتظامی در این مدت با انجام اقدامات پلیسی حین کنترل وسایل نقلیه عبوری در محور‌های مواصلاتی این شهرستان، 7 دستگاه خودرو باری نیسان و یک دستگاه خودرو پیکان وانت حامل چوب را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان صومعه‌سرا از کشف 15 تن و 300 کیلوگرم چوب جنگلی قاچاق در بازرسی از این خودرو‌ها با همکاری منابع طبیعی خبر داد و بیان داشت: در این راستا 9 متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
این مقام انتظامی با اعلام اینکه چوب‌های کشف شده به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تحویل داده شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش این کشفیات را 918 میلیون ریال برآورد کردند.
سرهنگ وهاب‌زاده در پایان گفت: حفاظت از منابع طبیعی یک وظیفه همگانی است و مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان، مراتب را در اسرع وقت از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.
باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/728683/توقیف-15-تن-چوب-قاچاق-در-صومعه‌سرا
بستن   چاپ