نسیم گیلان
در راستای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان؛
پرداخت معوقات سه‌ماهه دوم سال 1400 صندوق بازنشستگی فولاد
دوشنبه 10 مهر 1402 - 17:43:17
وزارت رفاه
نسیم گیلان - صندوق بازنشستگی فولاد بخش دیگری از معوقات بازنشستگان این صندوق را پرداخت و به حساب آنان واریز کرد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نقل از روابط‌عمومی صندوق بازنشستگی فولاد، این معوقات مربوط به اصلاحیه همسان‌سازی ماه‌های تیر، مرداد و شهریور 1400 است که با تأکید و پیگیری‌های مدیرعامل و مجموعه مدیریتی صندوق فولاد پرداخت شد.
لازم به توضیح است، صندوق فولاد پیش‌تر در تاریخ 17 شهریورماه امسال، معوقات اصلاحیه همسان‌سازی برای سه‌ماهه نخست سال 1400 را پرداخت کرده بود.
گفتنی‌است پیگیری‌های صندوق بازنشستگی فولاد برای تأمین منابع مالی لازم جهت پرداخت باقیمانده معوقات بازنشستگان ادامه دارد و این موضوع از مهم‌ترین اولویت‌های این صندوق است که در آینده نزدیک پرداخت خواهد شد.
10 مهر 1402 17:42
کد خبر : 322,934
نظرات بینندگان

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/719888/پرداخت-معوقات-سه‌ماهه-دوم-سال-1400-صندوق-بازنشستگی-فولاد
بستن   چاپ