نسیم گیلان
در جلسه شورای اسلامی شهر تهران مطرح شد:
ابلاغ دستورالعمل‌های استقبال از مهرماه به مناطق 22 گانه
سه شنبه 28 شهريور 1402 - 10:08:18
نسیم گیلان - معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از ابلاغ دستورالعمل‌های استقبال از مهرماه به مناطق 22 گانه پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرنگار شهر ، محمد امین توکلی زاده در یکصد و هفتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در استقبال از مهر، پیش از ایام اربعین جلساتی با دستگاه های مختلف برگزار شده است، اظهار کرد: دستورالعمل‌ها در رابطه با استقبال از ماه مهر و آغاز سال تحصیلی 20 روز پیش به مناطق ارسال شده و کمیته‌هایی در اداره کل آموزش شهروندی و مناطق شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه راهپیمایی شاید یک نگاه حداقلی به اربعین باشد، تصریح کرد: نگاه والای مقام معظم رهبری در رویکردهای ما نهفته است و باید خود را به این نگاه تا آنجا که می توانیم نزدیک کنیم و در ابتدای امر لازم است شرح راهبردهای خود را با نگاه رهبر معظم انقلاب تطبیق بدهیم.
توکلی زاده تأکید کرد: شهرداری تنها نباید نگاه پشتیبانی داشته باشد و ظرفیت مدیریت شهری فراتر از این است که تنها از یک بعد به اربعین نگاه کند؛ لذا راهبرد اجتماعی، خدماتی و فرهنگی در اربعین در پیش گرفته شد.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر حرکت به سمت مردمی سازی اربعین، یادآور شد: اربعین حسینی از ابتدا تا انتها با مردم شکل می‌گیرد و یکی از مثال‌های درست مردمی سازی به شمار می‌رود.
ادامه دارد...

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/718418/ابلاغ-دستورالعمل‌های-استقبال-از-مهرماه-به-مناطق-22-گانه
بستن   چاپ