نسیم گیلان
رتبه نخست گیلان در تولید و مصرف پاچ‌باقلا
یکشنبه 28 خرداد 1402 - 12:51:40 PM
فارس
نسیم گیلان -   ابراهیم اکبرزاده امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به رتبه نخست گیلان در تولید و مصرف پاچ‌باقلا اظهار کرد: پاچ‌باقلا از گیاهان پروتئینی است که گیلانیان هم در تولید و هم مصرف آن رتبه نخست را دارند.
وی با اشاره به اشتغال بسیاری از باغداران گیلانی در تولید این نوع از باقلی گفت: 20 هزار کشاورز گیلانی برداشت پاچ باقلا را از چهار هزار و 700 هکتار از مزارع خود آغاز کردند.
  به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان، کشاورزان گیلانی تا پایان بهار امسال 20 هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا به ارزش 500 میلیارد تومان برداشت می‌کنند.
اکبرزاده با بیان اینکه گیلانی‌ها در رشت، تالش، ماسال و آستانه اشرفیه پاچ باقلا کشت می‌کنند، افزود: کشاورزانی که نتواستند در فصل بهار پاچ باقلا کشت کنند در پایان تابستان می‌توانند برای کشت این محصول اقدام کنند.
وی با بیان اینکه پاچ‌باقلا از پرتئین گیاهی مطلوبی برخوردار است و گیلان مهمترین و بزرگترین مصرف کننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: از پاچ‌باقلا در پخت برخی از غذا‌های گیلانی از جمله باقلاقاتق استفاده می‌شود.
  

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/704174/رتبه-نخست-گیلان-در-تولید-و-مصرف-پاچ‌باقلا
بستن   چاپ