نسیم گیلان
ثبت رکورد جدید برای عملیات کانتینری در بندر آستارا
یکشنبه 9 بهمن 1401 - 10:36:33 AM
خبربان
نسیم گیلان - 
رییس اداره بندر آستارا از ثبت رکوردی جدید برای عملیات کانتینری در بندر آستارا خبرداد.
  رضا نعمتی رییس اداره بندر آستارا از تخلیه و بارگیری کشتی کانتینری در بندر آستارا در کمترین زمان ممکن خبرداد و اظهار داشت: در کمتر از 8 ساعت یک فروند کشتی بخش خصوصی که به تازگی سرویس منظم بین بندر آستارا و بندر آکتائو قزاقستان را آغاز کرده است، تخلیه و بارگیری شد که یک رکورد جدید برای عملیات کانتینری در این بندر محسوب می شود.
  وی افزود: این کشتی شامل 226 TEU حامل انواع کالاهای صادراتی و ترانزیتی و همچنین خودروهای ترانزیتی بود.
رییس اداره بندر آستارا خاطرنشان کرد: برای اولین بار از تعدادی کانتینر "فلت رک" برای حمل خودرو توسط این کشتی استفاده شد که به ظرفیت جابجایی خودروهای ترانزیتی از طریق خاک ایران و دریای خزر به مقصد قزاقستان می افزاید.
نعمتی آینده حمل و نقل کانتینری در بندر آستارا را روشن دانست، تصریح کرد: در صورت اعتماد تجار و بازرگانان به عنوان اولین بندر خصوصی کشور، بندر آستارا می تواند نقش بسزایی در انتقال کالاهای ترانزیتی و صادراتی بویژه کالاهای کانتینری و یخچالی به مقاصد بنادر آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان داشته باشد.
به گزارش اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان،‌گفتنی است، نوع کانتینر مورد نیاز برای حمل کالا، بستگی به نوع محموله داشته و کانتینر فلت رک (flat rock container) دارای سطحی به عنوان کف با ظرفیت بارگیری بالا بوده و از این رو معمولا برای حمل محموله های سنگین، حجیم یا سایز بزرگ استفاده می شود.

http://www.gilan-online.ir/Fa/News/354128/ثبت-رکورد-جدید-برای-عملیات-کانتینری-در-بندر-آستارا
بستن   چاپ