نسیم گیلان - ایسنا / رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی از دستگیری یک سارق حرفهای در تبریز خبر داد و گفت: این متهم به ۲۰ فقره سرقت از اماکن خصوصی، منازل خالی از سکنه، انبارها و کارگاهها به ارزش ۳۰ میلیارد ریال اعتراف کرده است.
سرهنگ محمدتقی سلطانی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وصول چند فقره پرونده سرقت از اماکن خصوصی، منازل خالی از سکنه، انبارها و کارگاهها، موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی و انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مرجع قضایی، متهم به سرقت را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه و منسجم، وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
وی بیان کرد: متهم در بازجوییهای انجامشده به ۲۰ فقره سرقت به ارزش ۳۰ میلیارد ریال اعتراف کرد که بخشی از اموال مسروقه به مالباختگان مسترد شد.
رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: پس از تشکیل پرونده، متهم برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.